A1 novosti
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Re: VIP novosti
Ne, samo tu.. Iznad neke garaze sam, ne znam da li to moze biti problem.. Moram zvati korisnicki servis bas me nervira ovo..
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa zvrcni ih, ali ne znam sta ti mogu oni reci i kako ti mogu pomoci. Jedino ako imas nekoga ko je jos na Vipu pa da dodje da uporedite.
Ja sam negde od septembra na Vipu i nisam imao problema sa signalom ili pucanjem veze do sada.
Ja sam negde od septembra na Vipu i nisam imao problema sa signalom ili pucanjem veze do sada.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
telefon kupljen u septembru. Svuda unaokolo po gradu signal je ok... 

Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
NijeZauzetoIme, kazem ti, dovedi nekog od drugara/drugarica/rodjaka ko je na Vip-u i sa drugim telefonom pa probaj. Moze biti da je do same lokacije ili da nesto ometa signal, ali ja na Grbavici nisam imao problema.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
I meni nije jasno da na Grbavici nema signala,mada ja imam pad signala kada iz B.Ribnikara udjem u M.Dimitrijevica i to na telenor mrezi,e sa ako si tu onda problem stvarno postoji,pogotovo sto vip koristi telenorove predajnike.
D500&E71
- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
Danas sam produzio ugovor. Tarifa smart 150 + ekomotivacija + tel od 1 din + 25% popust na tarifu narednih 6 meseci = VIP 
P.S. Odobrili su mu ekomotivaciju i na pri paid broj ako resim da ga vratim na postpaid, naravno na najnize tarife

P.S. Odobrili su mu ekomotivaciju i na pri paid broj ako resim da ga vratim na postpaid, naravno na najnize tarife
Sve promocije odjednom? Svaka cast! Koji je to telefon koji se daje za dinar uz smart 150? 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja bio do poslovnice, mislimd a je trenutno najbolja stvar 50% vise +25%, ili ako neko hoce za male pare, onda 45% popusta (25+PDV). A pitao sam da li bi moglo PDV, 25% i 50% vise, ali to vec ne mere 
Ekomotivacija naravno moze

Ekomotivacija naravno moze
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Au, svaka čast! Kako si ih ubedio da se toliko otvore? Da li si to u poslovnici ili preko call centra sredio? Da li si razgovaroa sa šalterušom ili sa nekim šefom?? Ovo bi meni extra pasovalo sa Smart 400 (tj. 600).frace napisao:Danas sam produzio ugovor. Tarifa smart 150 + ekomotivacija + tel od 1 din + 25% popust na tarifu narednih 6 meseci = VIP
ja bih prebacio kevu sa telenora na vip, standard 100.. ako bi moglo da se kombinuje to odlicno bi bilo....
A kakva je situacija s novim korisnicima posto ortak hoce da predje u VIP?
Upravo sam zvala VIP, da pitam koje sve popuste i promocije mogu da koristim kao stari korisnik, za obnovu ugovora.
Izgleda da mogu da se kombinuju sve promocije!
Na primer, ja ne bih uzimala telefon, znaci mogu da dobijem promo 50% vise smartova i 25% manji iznos racuna, sve na 2 godine.
ekomotivacija je vezana za uzimanje telefona, naravno i daje se uz vece tarifne pakete - zapamtila sam za smart paket, od smart 1200 i navise...
Izgleda da mogu da se kombinuju sve promocije!

Na primer, ja ne bih uzimala telefon, znaci mogu da dobijem promo 50% vise smartova i 25% manji iznos racuna, sve na 2 godine.
ekomotivacija je vezana za uzimanje telefona, naravno i daje se uz vece tarifne pakete - zapamtila sam za smart paket, od smart 1200 i navise...

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Lela, pa to sam ti ja rekao pre koliko postova i jos sinoc isto to napisao. A moze i pdv+25$, sto je onda 45% popusta na pretplatu. I svako moze da bira sta god zeli. Jedino nije moguce 50% vise, +45% 

A ekomotivacija i 50% vise..? meni rekli da ne moze..........................
miodrage, znam da si mi sve to lepo objasnio, samo sto nisam mogla da poverujem da su dozvolili kombinaciju svih mogucih popusta/promocija - to ranije nije bilo moguce
naravno ne moze se kombinovati uzimanje telefona i 25% popusta, ekomotivacija i uzimanje telefona moze, ali od ''visih'' tarifa...
moram da priznam da bih se pokolebala iako MTS nudi vise, mada nesrazmerno, sa jeftinijim paketima - meni je ipak primarni problem loseg signala i ceste ''nedostupnosti'' na buducem radnom mestu
kuzobrat moram da priznam da nisam pitala za kombinacije koje podrazumevaju ekomotivaciju, uzimanje telefona, jer me to nije interesovalo
tako da ne mogu da ti sa sigurnoscu kazem moze li ili ne... 

naravno ne moze se kombinovati uzimanje telefona i 25% popusta, ekomotivacija i uzimanje telefona moze, ali od ''visih'' tarifa...
moram da priznam da bih se pokolebala iako MTS nudi vise, mada nesrazmerno, sa jeftinijim paketima - meni je ipak primarni problem loseg signala i ceste ''nedostupnosti'' na buducem radnom mestu

kuzobrat moram da priznam da nisam pitala za kombinacije koje podrazumevaju ekomotivaciju, uzimanje telefona, jer me to nije interesovalo

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ekomotivacija takodje vredi, i moze uz nju 50% vise i pdv.
Ne znam sta je tu neverovatno, sve lepo pise i na sajtu. A Lela, mogla si da ustedis 10 din
Samo je trebalo mene da pitas i poslusas.
Ne znam sta je tu neverovatno, sve lepo pise i na sajtu. A Lela, mogla si da ustedis 10 din

Samo je trebalo mene da pitas i poslusas.

ne vredi, prelazim u MTS

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Lela, srecno ti bilo 
mt:s se znacajno pojacao u poslednje vreme, ali opet, za moje potrebe Vip je jedina moguca solucija! Sve drugo pada u vodu pred Smart ponudom.

mt:s se znacajno pojacao u poslednje vreme, ali opet, za moje potrebe Vip je jedina moguca solucija! Sve drugo pada u vodu pred Smart ponudom.
odlicna je smart ponuda, to priznajem i vrlo rado bih uzela smart paket, samo da ne postoji problem loseg signala i da nemam finansijska ogranicenja trenutno B-)
uostalom, mozda se za 2 godine vidimo ponovo u VIPu
uostalom, mozda se za 2 godine vidimo ponovo u VIPu

- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
varicak, Oni su zvali mene. Ponudili mi neke popuste na tarife, da se ne ponavljam pisao sam o tome pre par postova, ja im trazio samo ekomotivaciju a dobio eko i 25% popusta na tarifu narednih 6 meseci. Iskreno ne verujem da ce ti neko sa saltera nesto mnogo pomoci. Ja sam imao losih iskustva sa njima prilikom raskida jednog ugovora gde sam na kraju morao da razgovaram sam nekim sefom i naravno resio problem.