A1 novosti
Re: VIP novosti
Ok, hvala na odgovoru. Petljao sam nesto sa romovima pa nisam znao da li je do mene.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Одг: VIP novosti
I kod mene radi bez problema.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Ja nisam zadovoljan kvalitetom mreze, u globalu. I dalje imam probleme u stanu, skontao sam da je to zbog blizine lifta.
uopsteno signal svuda bas varira, retko da imam sve 4 crtice..

Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
NijeZauzetoIme, meni je stan pored lifta, i zakucan na 5 crtica, dok na istom mestu je mt:s u istom telefonu umeo da ostane bez signala, ali je prosek bio 1-2 crtice. Nije do lifta veruj mi, nego je do toga gde je antena, i kako signal dolazi do tebe. Naravno da zavisi podosta i od uredjaja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
mora biti do antene.. I devojka mi ima vip postpejd al losiji telefon, i oboje moramo na terasu da pricamo s nekim... katastrofa.. ne znam da li se isplati zvati besomucno call centar
Placen danas vip postpaid racun u Hypo banci, i iako je subota i platni promet u drzavi ne radi, novac je odmah na Vipovom racunu i u sistemu stoji da "Nemate dugovanja".
Tako da placajte racune na vreme, nisu vam krivi ni Mika ni Pera ni Zika vec vlastita neodgovornost
Tako da placajte racune na vreme, nisu vam krivi ni Mika ni Pera ni Zika vec vlastita neodgovornost

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
AquaZX, eto, vidiš... A mene posle 3 dana isključili, i nisam mogao ni da pošaljem mejl sa uplatnicom... Poslednji put kad sam zvao korisnički, i malo povišenim tonom objasnio kako ne mogu da pošaljem mejl, prošlo je 10 minuta i uspeo sam da ga pošaljem. I opet 10 minuta posle mejla su me uključili, ali to je već 5 dan od uplate 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Pa rekao sam ti u cemu si pogresio -- uplatio si u Posti, i to petak pred vikend.
Nerealno je ocekivati da takva uplata brzo legne.
A uplata u Vip centrima leze momentalno.
Nerealno je ocekivati da takva uplata brzo legne.
A uplata u Vip centrima leze momentalno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Koliko znam oni ne iskljucuju bas taj dan kada ti je poslednji dan za placanje racuna. Tada salju poruke bla bla i imas fore jos par dana da izmiris dugovanje.
Sto se tice mesta placanja. Ok u poslovnicama, ali ima i onih standova, npr Merkator, koji rade i nedeljom
Ili recimo Postanska Stedionica gde platni promet radi i subotom pa odmah i prebace pare gde treba i sve je tu, a pri tome i najmanju proviziju uzimaju (ako se ne varam 25din).
Doduse, nemam naviku da ostavljam racune, uglavnom poplacam sve cim stigne, pa tako i za mobilni.
Sto se tice mesta placanja. Ok u poslovnicama, ali ima i onih standova, npr Merkator, koji rade i nedeljom

Doduse, nemam naviku da ostavljam racune, uglavnom poplacam sve cim stigne, pa tako i za mobilni.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Rok za plaćanje računa na VIP-u je 20. u mesecu, on je prošišao i prešao u sledeći mesec. Telenor bi ga izgasio još u tom mesecu. Jedino mts koliko znam nije gasio.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Baraba, rok mi je 10, jer mi je obračun 20 u mesecu 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nisam video da se o tome pisalo,a Vip je to izgleda uveo na mala vrata -
u pitanju tarifni dodaci: http://www.vipmobile.rs/usluge/dodatne- ... .2041.html
Konrektno ima dodatnih minuta, poruka, megabajta i Smartova kao i Smartova samo u mrezi. Dodaci mogu da se aktiviraju za jedan mesec, ili za vise meseci dok se usluga ne otkaze.
E sad, ako pogledate megabajte videcete da je najveci broj koji pise 300. Medjutim, imam poznanika koji radi u Vipu, i bio je dovoljno fer da mi javi da moze da se ukljuci i ceo gigabajt, za 560 din mesecno (za visekratno ukljucivanje) i to na broj
123581.
Jos cu jedinod a saznam da li se MB trose paralelno ili kao sto pise na sajtu nakon potrosenog saobracaja.
u pitanju tarifni dodaci: http://www.vipmobile.rs/usluge/dodatne- ... .2041.html
Konrektno ima dodatnih minuta, poruka, megabajta i Smartova kao i Smartova samo u mrezi. Dodaci mogu da se aktiviraju za jedan mesec, ili za vise meseci dok se usluga ne otkaze.
E sad, ako pogledate megabajte videcete da je najveci broj koji pise 300. Medjutim, imam poznanika koji radi u Vipu, i bio je dovoljno fer da mi javi da moze da se ukljuci i ceo gigabajt, za 560 din mesecno (za visekratno ukljucivanje) i to na broj
123581.
Jos cu jedinod a saznam da li se MB trose paralelno ili kao sto pise na sajtu nakon potrosenog saobracaja.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To sa smartovima u i izvan mreze je moglo i ranije preko one Moj Vip aplikacije. Ali nisam znao za internet da postoje dodatni paketici...
Super sto su se i oni setili,nije neka ponuda za duze koriscenje,ali ako zafali za par dana,sasvim je ok 

- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
da li se te dodatne poruke trose pre, ili posle tarifnog paketa? ako npr dodam 200 poruka, a imam 550 smartova
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
NijeZauzetoIme, pise na sajtu: ...Dodatni minuti i poruke dostupni su korisnicima Vip Postpaid i Vip Standard tarifa. Ova ponuda ne važi za korisnike Smart tarife. Za korisnike Vip Smart tarife omogućili smo dodatne smartove ka svim mrežama, kao i smartove za minute i poruke u Vip mreži...
inace, dodaci se koriste posle potrosenih besplatnih stvari iz paketa...
inace, dodaci se koriste posle potrosenih besplatnih stvari iz paketa...
Za Vip postpejd korisnike pitanje:ako se uzme npr tarifa Smart 400+ 3 gb-a interneta,da li se za internet prvo trosi sa ta 3 gb-a net ili ide prvo sa smartova,sto bi bilo glupo,jer cujem od kolega razne price?
Kakva je brzina interneta van Beograda 30 km i vise,i ako je neko slucajno iz Sumadije(Kraljevo,krusevac) kakav je signal tamo i net kakav je?
Da li je zaista net posle potrosenih megabajta u smart paketu zaista besplatan,ali naravno,sigurno jako spor?
Vidim da ima razlike u cenama telefona izmedju Vipa i Telenora,npr mislim na S3,koji je u Vipu uz Smart 400+3 gb-a(za mesecnu pretplatu 2000 dinara) da kazem povoljan,posto se odmah daje 39000 ali minus 5000 za ekomotivaciju pa izlazi 35000.I ako ima da je neko u Vipu u zadnjih 15 dana uzeo S3 neka kaze koja mu je verzija maticne ploce,d ali 1100,1400 ili najnovija 1500?
I da li je S3 kodiran na Vip mrezu?
Koristim postpejd Telenor vec godinu dana pa ako je sve o.k sa Vipom,uzeo bih S3 tamo ili neki drugi telefon.Hvala za odgovore.
Kakva je brzina interneta van Beograda 30 km i vise,i ako je neko slucajno iz Sumadije(Kraljevo,krusevac) kakav je signal tamo i net kakav je?
Da li je zaista net posle potrosenih megabajta u smart paketu zaista besplatan,ali naravno,sigurno jako spor?
Vidim da ima razlike u cenama telefona izmedju Vipa i Telenora,npr mislim na S3,koji je u Vipu uz Smart 400+3 gb-a(za mesecnu pretplatu 2000 dinara) da kazem povoljan,posto se odmah daje 39000 ali minus 5000 za ekomotivaciju pa izlazi 35000.I ako ima da je neko u Vipu u zadnjih 15 dana uzeo S3 neka kaze koja mu je verzija maticne ploce,d ali 1100,1400 ili najnovija 1500?
I da li je S3 kodiran na Vip mrezu?
Koristim postpejd Telenor vec godinu dana pa ako je sve o.k sa Vipom,uzeo bih S3 tamo ili neki drugi telefon.Hvala za odgovore.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
dule88, ono sto znam, a pise i na sajtu, jeste da se kada se uzme internet dodatak, dodatak trosi paralelno sa smartovima, ili u prevodu smartovi se koriste za poruke i pozive...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
dule88, da potvrdim ovo sto je mb011 napisao.
Sto se signala tice - savetujem da uzmes neku prepaid karticu Vipa i isprobas na licu mesta na svim lokacijama gde bi se najcesce kretao. Navodno Vip kaze da nakon potrosenih Smartova, besplatni Internet daju po brzini 200 kbps sto je super, naspram Telenorovih 64kbps.
Sto se telefona tice, ako njih pitas reci ce da je kodiran, ali ja znam da su pojedini primerci simfree, postoji samo 1 nacin da to vidis... i da imas malo srece
Sto se signala tice - savetujem da uzmes neku prepaid karticu Vipa i isprobas na licu mesta na svim lokacijama gde bi se najcesce kretao. Navodno Vip kaze da nakon potrosenih Smartova, besplatni Internet daju po brzini 200 kbps sto je super, naspram Telenorovih 64kbps.
Sto se telefona tice, ako njih pitas reci ce da je kodiran, ali ja znam da su pojedini primerci simfree, postoji samo 1 nacin da to vidis... i da imas malo srece

Da li vam zadnja dva dana radi provera stanja (postpaid), ne radi mi ni preko poruke, isto stanje i na listingu?