Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Cola15 napisao: jer vise volim da pricam uzivo nego preko telefona :P
e da ovom coveku treba da zavidimo :( a meni zvone 3 u isto vreme nekada mi dodje da bacim sva tri i da odem negde na salas da zivim :smutny:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

heheh stvarno vrh post :) meni je vec par puta leteo telefon na zid kad me je probudio :) .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Da sve su to zanimljive telenor novosti... :P :P :P

:dry: :chytry: :uhuh:
Mada u telenoru u zadnje vreme i nema nekih prelepih novosti.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sta je lepo kod Telenora osim sljastecih reklama i poslovnica? Ostalo je jad, beda i chemer. Promocije i ideje su im dno dna. Da ne bude da samo njih pljujem, ostali cak ni to nemaju. Telekom poslovnice su najobichnije rupetine, Vip je tu nesto umiveniji, ali je sakloni me Boze. A sve zbog toga sto dozvoljavamo da nas shishaju kao ovce, i sto smo toliko neprosveceni da to boli. A njih opet boli cjoshak za nas par stotina sa foruma koji se kao u nesto i razumemo, i znamo da se informishemo. Mi nismo kritichna masa, i dok to ne postanemo, moci ce da nam rade sta god pozele.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor garancija

Garantujemo Vam da ćemo preuzeti na sebe brigu o svakom telefonu kupljenom u našim radnjama. Pobrinućemo se da Vaš telefon, u slučaju kvara, bude popravljen u najkraćem mogućem roku. Znamo da je veoma važno biti uvek dostupan. Zato ćemo Vaš telefon poslati na popravku, a Vama odmah dati drugi telefon kao zamenu na korišćenje, kako biste nesmetano mogli da koristite sve servise i opcije na koje ste navikli.

Telenor Vam garantuje sigurnu kupovinu i dugotrajnu brigu o Vašem telefonu.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=3850

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E ovo je vec lepo, postujem ovaj gest. Nego imam ja sad i da priupitam stogodj... Jel dajete neki "tamo telefon" ili mi dajete isti koji je kupljen? Ako sam kupio npr N95 8GB, hocu N95 8GB dok se moj ne sredi. Nadalje, hocu ceo moj imenik nazad iz telefona, hocu moje aplikacije... jel to sve Telenor moze na licu mesta da mi isprebacuje? Ili cu da dobijem na koriscenje neki 5110, eto da ne kazem da nemam fon?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Bravo za ovaj potez Telenora. Veoma profesionalno i korektno ponasanje. Nadam se da ovo nece biti izuzetak.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Ne vazi pravilo da cete dobiti isti model kao zamenu za privremeno koriscenje. Ni u tom slucaju necete na bilo koji nacin biti osteceni, jer ce sama popravka trajati sto je moguce krace.

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

miodrage, verovatno bi dobio neki telefon koji su oni dobili za reciklazu, pa ga malo osposobili :lol: :D

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Konacno nesto pozitivno od Telenora, jos da smanje cene telefona pa i da kupimo kod njih.

Bekra, Sad ukapirah sto su trazili da im damo telefone :lol:

miodrage, Da ne trazis mnogo?

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Update: Tarifiranje hitnih brojeva
U slučaju nepredviđenih događaja Telenor postpaid i prepaid korisnici mogu besplatno pozvati brojeve određenih službi:

http://www.telenor.rs/?section=private&page=5828

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Samo ako ih to ne izvadi 8)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Da li si Djuice@rs upoznat sa tim kada ce Telenor uvesti nov nacin provere postpaid racuna? Meni rekose kao od avgusta. Nov nacin provere u smislu, da korisnici "Prenesi" paketa mogu tacno da vide koliko im je besplatnih minuta i poruka preostalo.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Imas dve stranice unazad odgovor na moju konstataciju da 2 godine ne mogu da uvedu novi informacioni sistem, sto je malo bezveze kad oni mogu da znaju koliko je ostalo besplatnih minuta i poruka, pa da toliko i naplate a mi kao ne mozemo to da znamo, jednostavno trebalo je samo da dozvole da i mi vidimo ono sto i njihovi ljudi mogu da vide kad prave racun:) Ili im to i nije u interesu, jer ovako mogu da ti odrezu koliko hoce i da kazu, pa potrosili ste sve besplatne minute i poruke pa ti cik proveri.
Naravno sve to ce biti ako se to uklapa u "strategiju Telenora".

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

misternobg, a je l' koristis PRENESI i kradu te?

djuice@rs, znas li mozda hoce li biti nekih novih telefona uskoro u ponudi?

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Sony Ericsson T280i

Sony Ericsson C702i

Nokia 5000

Sony Ericsson Z555i

Samsung B100

Samsung U900 Soul

Pregled svih modela u ponudi (trenutno 50, bez Blackberry modela) mozete pogledati ovde.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Da na prenesi sam, pisao sam i po Telenorovom forumu i ovde da mi odrezu vise nego sto treba ali sam digao ruke od toga jer nema tu leba. Mogu da ti rade sta hoce.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

I ja sam na "Prenesi" tarifi ali nisam primetio nikakve neregularnosti, sve je uvek bilo fer i korektno. Mada, na postpaidu sam tek 4 meseca pa ko zna... Mozda se stvar promeni. A reci mi Misternobg kako te to kradu? OK. daju ti veci racun nego sto treba ali sta je to sto ti dodatno naplate a nisi potrosio?

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

misternobg napisao:Mogu da ti rade sta hoce.
Jedino sto MOZDA mogu da te zajebu je ono zaokruzivanje prvog minuta, ali mislim da ni to ne rade. Sve ostalo sam mozes da iskontrolises, cak i GPRS protok. Valjda ce biti uskoro ovaj servis za pregled preostalih besplatnih minuta pa da vidm bas na sta ce se onda ljudi zaliti da ih Telenor krade!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od misternobg »

Evo sta se meni desilo: Jednom su mi zaracunali 167,22 din bez pdv-a za 10 poruka preko besplatnih 30 a cena poruke je 1,70 nakon besplatnih poruka i 7 minuta i 46 sekundi preko besplatnih minuta u nacionalnoj mrezi i 378 kb gprs-a. Tako da mislim da svima stignu malo uvecani racuni ako nista oni stave da si razgovarao recimo 15 minuta sa nekim brojem a ti razgovarao 12 pa ti cik dokazi da je taj razgovor trajao krace nego sto oni prikazu u listingu. Ja sad vise taj broj i ne koristim, tako da me vise ne zanima mnogo sta oni rade, koristim mts, jer sam dobio 10000 dinara bonusa jer sam isao na koncert Police, i od toga mi se placa pretplata na mix 1000 i nikad ne izadjem iz besplatnih minuta i poruka jer ih imam vise nego sto mogu da potrosim, mislim da bi mi dobar bio mix 500 ali sta da se radi kad nije moglo manje od mix 1000. E kad to potorosim, dotle ce Telenor, nadam se da instalira sistem za proveru besplatnih minuta i poruka, sto je po meni zamlacivanje korisnika, jer taj sistem vec postoji, jer kako bi inace znali da ti ispostave racun i da u njemu napisu da si potrosio odredjeni broj besplatnih minuta i poruka? Jednostavno treba samo i korisnicima dozvoliti pristup tom sistemu ali naravno samo uvid u stanje bez mogucnosti da oni nesto menjaju. Ali to je samo moje misljenje.

Odgovori