Telenor kupio Mobi63

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Da se nadovezem na ovu pricu,kupio sam pre neki dan telenor pri-paid broj,trebao mi je na trenutak neki drugi broj,kad ono broj pocinje 063/8 000*** -znaci aktiviraju i kartice koje su odavno bile pa su sigurno ugasene,to je po meni bas ok,posto znam brdo brojeva koji su ugaseni,a mogu ponovo da se izdaju.A da,pise telenor,a i nije losa ona trakica za mob :D :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Pa i nije im neka fora sto sada parave 062 sa sedam cifara.... ali dobro, ja i onako koristim 063.... pa mi je svejedno. Kao sto sam vec pitao, da li ce i sestocifrene brojeve koji pocinju na 063 da prebace na sedmocifrene???????? Znam da su one sestocifrene brojeve koji su pocinjali sedmicom, kada su poceli da prodaju prepaid brojeve sa sedmicom kao prvim brojem, prebacili u sedmocifrene, dodajuci jos jednu sedmicu ispred! Uh.... sta li napisah??? :?

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Lepo si napisao, ja se nadam da postpaid brojeve 063 nece da prebace na sedmocifrene jer imam lep broj :D

Odgovori