A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Re: VIP novosti

Post od gargamel4 »

Znao sam da ćete iščačkati nešto što ja nisam. Kakva mi je potrošnja psolednjih meseci mislim da će me i ovo dupliranje na Smart 400 pokriti bez dodataka. Još ću malo da pogledam i proverim da li dupliranje i 25% popusta mogu da se kombinuju (ranije su mogle 2 promocije, 3 ne) i odlično :)

Miodrage, ok to što ti kažeš ali kao što smo se jedno složili, ne želim ni dinara da platim neku uslugu više nego što mi je potrebno, što mogu da potrošim, a drugi limit je Vajfert crvena. Ne želim da mi račun prelazi tu cifru, a za to želim da dobijem što je moguće više, dok ti samo povećevaš svoj paket kako godine prolaze, i plaćaš ga sve više.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, jebiga, narasle i potrebe. Pazi, do aprila sam se nekako snalazio sa 1100 Smartova, sada mi je 1300 prava mera.... Nego probaj da vidis jel moze Smart 700+ 1 GB neta + 25% popusta - to bi ti leglo ko meni neki win phablet :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Zna li neko da li vip i za najniže postpaid pakete proverava kreditni biro, pri prelasku sa prepaida na postpaid?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Za sve tarife se proverava KB, sa ili bez uredjaja.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Vip uveo nove "premium" tarife - Smart MAX i Standard MAX od 5990 din i 5490 din.
U praksi vise interneta, za vise para :) Ostalo je manje vise isto (osim u teoriji, ako kucate 10.000 smsova mesecno) :wink:

I naravno, lukavo od njih, hoces premium telefon za 1 dinar u najskupljem paketu - umesto do sada 4500 din mesecno uz najskuplji paket, sada po novom moras da uzmes paket od 6000 dinara. Dranje premazano svim bojama, ako mene pitate.
Slicno je uradio i Telenor sa Prenesi Premium XL, samo je podigao granicu. Dok mi u praksi nista nismo dobili - za 5.700 dinara jedva 1200 minuta i kao neograniceno poruka. Za roming svaka cast, ali kome to treba svih 12 meseci u godini, samo jos jedan izgovor da nabiju cenu paketu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Lobachewsky, roming cele godine npr moze da odgovara vozacima kamiona na pan-evropskim turama, cisto da ljudi jave da su zivi i zdravi iz nedodjija Rusije itd....
D500&E71

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Da li Ekomotivacuja ukljucuje sve telefone iz ponude ili samo neke?
Konkretno, zanima me da li je preko ove promocije moguce uzeti Lumiju 620 i kako to sve funkcionise sa popustom?
Hvala :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne mi se svidjaju ove MAX tarife, ne dobija se nista posebno, mnogo je bolji Mega paket kod Telekoma.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Uh, taj Mega net je bolest. :o :blinky:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Lobachewsky, nepotrosivo. :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ako neko jos ima problema od jutros sa Vipom u NS-u, u pitnanju su radovi... problem je sledeci - nema prenosa zvuka! Mozes napraviti poziv ali niko nikog ne cuje. Isprobao sam sa 4 broja i 4 telefona i isto. Na kraju sam po*izdeo i nazvao sa Telenora Vipov korisnicki i receno mi je da su radovi na teritoriji novog sada i da ce osposobiti mrezu u najkracem mogucem roku... :uhuh:

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Ja sam dugogodisnji korisnik Vipa,imam paket 1100 smartova,i pod ugovorom sam jos 1 godinu ali cu ih napustiti (osim ako ne dodaju nove pakete)..

Razlog je sto su bezobrazni sa ponudom paketima nemaju ni jedan paket slican ako recimo sto ima Telenor Play + .

Mislim da bi trebalo da izadju sa nekom ponudom u kojoj ima neogranicen net + poruke i da daju barem minimum 300 minuta za do 1500 dinara,a ne da nude pakete sa smartovima koje kada potrosis tek dobijas besplatno net... A za 5 soma i vise trebalo bi sve da bude (neograniceno)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

mile500, za 5490 su ubacili paket sa 2200 minuta, neogranicenim (tj. 10.000) SMS, MB i min. u mrezi. To za paket ~1500 din si u pravu...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

mile500, Smart700 kosta 1390 din, ako ne uzmes telefon, mozes da uzmes duple Smartove i onda imas 1400 Smartova. Tu si pokriven sto se minuta i svega tice, ja to ne mogu da potrosim, jedino sto ne furam Internet radio, ili YT preko fona...
E sad, ako ti treba neograniceno neta, to Vip nema, nema ni Telenor, jer imas onaj fair usage policy, gde imas valjda 3 GB brzog neta, i ostalo po smanjenoj brzini.
Za to preporucujem Mega kod Telekoma, gde imas 4000 minuta, + 40000 u mrezi, 40000 SMS i 40 GB neta. Ovo ko uspe da stuce za mesec dana ali sa sve SMS-ovima ja cu da mu platim :D

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Post od Suna »

lepi mille napisao:Da li Ekomotivacuja ukljucuje sve telefone iz ponude ili samo neke?
Konkretno, zanima me da li je preko ove promocije moguce uzeti Lumiju 620 i kako to sve funkcionise sa popustom?
Hvala :)

Ekopromocija važi za sve telefone jedino je razlika da li obnavljaš ugovor ili si nov korisnik.

Ako si nov korisnik (i uzimaš paket Smart 700/Standard 350 ili veći paket) možeš imati i popust na pretplatu i popust na cenu telefona.

na primer, ako uzimaš Nokiu Lumiu 620 u SMART 1200 - mesečna pretplata će ti biti 1.782,00 din a za telefon bi trebalo da doplatiš 2.990,00 din.

Ako uzmeš SMART 700 - mesečna pretplata će biti 1.182,00 a za telefon doplata 7.990,00

Znači dobijaš umanjenje od 5.000 din na pretplatu (raspoređeno na 24 meseca) i umanjenje 5.000 na cenu telefona.

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Hvala na odgovoru. :)

Ja sam postojeci korisnik tj. obnovicu ugovor ovih dana, tako da mogu samo obicnu Ekomotivaciju - tj. popust na telefon od 5000 hiljada. Odlucio sam se za Nokiju 620, koja je sa popustom 7990 din. (1331 din. je mesecna rata) i za Smart 700 sa pretplatom od 1390 din. To sve izadje 2721 din. po 6 meseci, nakon toga ostaje samo pretplata od 1390 din. mesecno.

Po meni, dobra promocija i dobar potez Vip-a. :)

Suna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Maj 2013. 19:29
:: Sam Galaxy S4 i9506
:: LG Optimus L7 II

Post od Suna »

Fino :) super promocija ali bilo bi još bolje da jednaka pravila važe kako za nove tako i za stare, lojalne korisnike (koji po meni treba plus još neki bonus da dobiju, baš zbog te lojalnosti) .. a ovako bolje izađe da raskineš stari broj i napraviš nov da bi imao veću pogodnost bzvze.. ja zamalo da odem u MTS zbog 50% popusta bez telefona ali nemaju neograničen net u tarifama pa ipak ostadoh u Vip-u

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Suna, ne znam sto ti je to bitno,imam 3GB u MTS-u i ne mogu da potrosim. :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Stigla Xperia SP .

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

psyhound: "za 5490 su ubacili paket sa 2200 minuta" . Kada sam rekao sve neograniceno mislio sam da daju recimo i neograniceno pozive ka svim mrezama *Neograniceno*,a ne 2200 minuta..

miodrage :
Moras malo da razmisljas drugacije, niti sam ja ti,niti si ti ja :) , recimo kada bi meni dali internet na mobu i neograniceno * Pod uslovom da nema zackoljice smanjuje ti se brzina posle toliko MB ili GB* , iznenadio bi se ili posto tako razmisljas "Sokirao" kada bi video da mi nestize manje od 20 GB koriscenja neta..

Ja mnogo idem pesacim kurir sam, i slusam radio (online kada mogu) ili pustim na youtubu nesto sto se setim a nemam u fonu trenutno tu muziku... I tako sam recimo za 1 dan potrosio sto sam slusao radio i na YT 350 smartova ! , i jos sam extremno pazio da nepreteram....

Sto se tice pitao sam Telenor i dobio odgovor :
Postovani korisnice ,

Hvala Vam sto ste nam se ovim putem obratili.

Korisnici pristupaju internetu po punoj brzini dok ne iskoriste tarifnim paketom odredjenu kolicinu podataka. Nakon potrosenih GB iz paketa brzina se obara na 256 Kb/s pri cemu imate na raspolaganju trostruku kolicinu GB (u zavisnosti od tarifnog paketa). Ukoliko i to potrosite do kraja meseca pristupate smanjenom brzinom od 64 Kb/s.

Srdacan pozdrav.

Odgovori