psyhound: "za 5490 su ubacili paket sa 2200 minuta" . Kada sam rekao sve neograniceno mislio sam da daju recimo i neograniceno pozive ka svim mrezama *Neograniceno*,a ne 2200 minuta..
miodrage :
Moras malo da razmisljas drugacije, niti sam ja ti,niti si ti ja

, recimo kada bi meni dali internet na mobu i neograniceno * Pod uslovom da nema zackoljice smanjuje ti se brzina posle toliko MB ili GB* , iznenadio bi se ili posto tako razmisljas "Sokirao" kada bi video da mi nestize manje od 20 GB koriscenja neta..
Ja mnogo idem pesacim kurir sam, i slusam radio (online kada mogu) ili pustim na youtubu nesto sto se setim a nemam u fonu trenutno tu muziku... I tako sam recimo za 1 dan potrosio sto sam slusao radio i na YT 350 smartova ! , i jos sam extremno pazio da nepreteram....
Sto se tice pitao sam Telenor i dobio odgovor :
Postovani korisnice ,
Hvala Vam sto ste nam se ovim putem obratili.
Korisnici pristupaju internetu po punoj brzini dok ne iskoriste tarifnim paketom odredjenu kolicinu podataka. Nakon potrosenih GB iz paketa brzina se obara na 256 Kb/s pri cemu imate na raspolaganju trostruku kolicinu GB (u zavisnosti od tarifnog paketa). Ukoliko i to potrosite do kraja meseca pristupate smanjenom brzinom od 64 Kb/s.
Srdacan pozdrav.