Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

OK, verujem ti na rec da se tako nesto desilo, sve je moguce, ali jesi li podneo reklamaciju? Svako ima pravo da se zali ako misli da je ostecen. Secam se jednog slucaja, pisalo je o tome ovde na forumu, gde je jednom liku Telenor ispostavio ogroman racun na ime roaminga. Covek se zalio i reklamacija mu je usvojena.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Nisam podneo rekamaciju jer nisam hteo da se smaram a i iznos nije bio neki preterano veliki, dobro se secam tog lika sto izgleda zivi u Svedskoj, taj je svasta doziveo dok je dokazao da nikad nije bio u Ukrajini, gde je navodno roming napravljen, pa je to morao njegov cale da zavrsava pa su ga na Telenorovom forumu prozivali da je pretio zaposlenima u Telenoru pa da je bio nepristojan pa ovo pa ono, citava tema je na forumu bila, to je takvo zamesateljstvo bilo da ti ne pricam, pa su mu brisali postove itd. ali je i iznos bio ozbiljan.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Da, da secam se. Mislim strasno. Covek se jedva izvuk'o. Ja u septembru idem za Norvesku i nema sanse da tamo nosim ovu postpaid karticu. Treba da mi Telenor posle ispostavi neki bolestan racun pa da prodam kucu da to namirim. Ne, ne... Ali sta da se radi, kada realno pogledas svi kradu i to je opste prihvaceno stanje u ovoj zemlji. Vise se niko ni ne buni jer nema vajde. Moj kum je na Bel 200 kod MTS-a, pa je i on vise puta kukao da su mu ispostavili nerealno velike racune. Ne verujem ni da je VIP nesto posteniji od MTS-a i Telenora ali sta ces... Cetvrte opcije nema.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

MA ne kradu oni nego im kompjuteri u poslednje vreme nesto brljave. Samo se opustite uskoro (gledano geoloski) ce da ih poprave :roll:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Dopuna kredita od danas i na bankomatima
31. jul 2008
– Na 208 bankomata OTP banke svi pripejd korisnici kompanije Telenor od danas mogu da dopune kredit za mobilni telefon.

Proces dopune je jednostavan i brz. Korisnik koji želi da dopuni kredit na ekranu bankomata bira opciju „Dopuna pripejda”. Zatim unosi broj svog mobilnog telefona i iznos kredita. Kao i kod ostalih usluga na bankomatima, postoje unapred definisani iznosi za dopunu, ali i mogućnost da se ukuca i druga vrednost, od 200 do 5000 dinara.

Pripejd korisnici koji koriste kartice „Dina” i „Viza” bilo koje banke mogu da plate uslugu novcem sa svog bankovnog računa, a čitava transakcija se odvija u realnom vremenu. Korisnik dobija štampanu potvrdu iz bankomata, kao i SMS poruku da je dopuna izvršena.

Mogućnost da kredit dopune na bankomatima OTP banke Telenor je korisnicima pružio u saradnji sa kompanijom Pexim Card Info. Ova usluga će uskoro biti dostupna i na bankomatima drugih banaka, kao i korisnicima ostalih platnih kartica.

Ovom pogodnošću, kompanija Telenor je proširila svoju ponudu različitih mogućnosti dopune kredita. Pripejd korisnici mogu da biraju da li će to učiniti elektronskom dopunom, tako što će na svim prodajnim mestima, obeleženim natpisom „Biraj iznos“, platiti 50 do 5000 dinana i za istu sumu uvećati svoj kredit. Korisnicima je na raspolaganju i dopuna pomoću Telenor mKartice, koju obavljaju direktno sa bankovnog računa, putem platne kartice i to samo slanjem SMS-a. Korisnici „Dajners“ kartice na sličan način mogu dopuniti svoj kredit. Pripejd broj se može kreditirati i slanjem poruke sa bilo kog drugog postpejd ili pripejd broja , kao i pomoću specijalne JAVA aplikacije, ali i jednostavnim plaćanjem na šalteru pošte ili banke, ili specijalnim vaučerima.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=5849

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ovo je super,bla bla bla,ali samo kako da Vi uzmete pare :shock:

Da li mozete nesto konkretno da uvedete,a da nije vezano za dopunu kredita ili pravljene vizit karte,na primer kao sto ste najavili pre tacno godinu dana,zapamtio sam, da ce te uvesti u avgustu 2008. merac broja preostalih minuta za post paid,sto telekom ima oduvek,evo ga avgust......ajde ajde ajde radite nesto korisno,pustite ovo hleba i igara................... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Danas je Telenor izdao sledece obavestenje:
Beograd, 1. avgust - Iz tehničkih razloga, pojedine usluge za Telenorove postpejd korisnike biće privremeno van funkcije od 17h 1. avgusta do utorka 5. avgusta. Sve već aktivirane usluge, poput razgovora, SMS-a, MMS-a, GPRS-a i plaćanja parkinga radiće bez promena. Detaljne informacije mogu se dobiti u Telenorovim prodavnicama i pozivanjem kol centra 063 9863.
Na osnovu ovoga, moze se zakljuciti da se nesto uveliko radi. Izgleda da ce Telenor konacno aktivirati taj novi servis za postpaid korisnike.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

trebalo bi da stupi na snagu ona verzija 9 OS njihovog koji ce moci kao u realnom vremenu da proveri trenutno zaduzenje i tome slicno
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa daj Boze. Od kada to cekamo, vec je kranje vreme. U principu, taj servis nam i ne bi bio potreban da se tarifiranje vrsi po sekundi jer bi preko meraca u telefonu znali tacno koliko smo minuta potrosili. Ali posto je tarifiranje 60+1, onda je to nemoguce tacno u sekundu izmeriti pa je servis jako potreban.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, moguce je preko FreMinMon za S60v3.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Da, hvala Miodrage, eto zanimljivog resenja. Ali, nazalost, ovo nije adekvatno resenje za sve korisnike.

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Meni su rekli da rade nesto na poboljsanju mreze ali kada sam pitao hoce li biti omogucena provera preostalih minuta, rekli su mi da hoce ali ne znaju kada :wacko:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Izložba koja menja lice grada

Beograđani dobijaju umetničke betonske klupe zahvaljujući Telenor fondaciji

Beograd, 3. avgust 2008 – Betonske klupe neobičnih oblika i boja, napravljene prema originalnom dizajnu nekoliko beogradskih umetnika, od danas se nalaze na platou ispred Zavoda za zaštitu spomenika na Kalemegdanu, u Studentskom parku i duž obala reke Save.

Ovaj jedinstveni ulični nameštaj, zahvaljujući Telenor fondaciji, predstavljen je u okviru završne izložbe ovogodišnjeg Belefa – Art2SitON. Umetničke klupe na najposećenijim mestima u gradu ostaju Beograđanima na trajno korišćenje.

Dok se odmaraju i udobno sede na klupama, građani sada mogu i na Kalemenganu do kraja septembra besplatno da koriste Telenorov brzi Internet.

Telenor fondacija, kao glavni pokrovitelj izložbe i zlatni pokrovitelj Belefa, uz partnera na projektu – Kiosk platfotmu za savremenu umetnost, pomogla je da kreativna rešenja vizuelnih umetnika Igora Stanglickog, Žane Poliakov, Mladena Hrvanovića, Stefana Ikonića i Aleksandra Denića ulepšaju gradski prostor. Oni su dizajnirali po jednu klupu koja je izlivena u deset različito oslikanih modela. Neki od umetnika učestvuju i u projektu Fondacije „Pokreni grad“, na koji se izložba idejno nadovezuje, a čini ga oslikavanje murala u gradovima širom Srbije.

Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=5858
Poslednja izmena od evolution u Pon, 04. Avg 2008. 20:04, izmenjeno 2 puta ukupno.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

djuice@rs, batali ti klupe! Kad će moći da se proveravaju preostali besplatni minuti i poruke u prenesi tarifi? Bilo je najava za avgust 08. Oće li biti nešto od toga? :blinky:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Odgovor na to, i mnoga druga pitanja mozete pronaci na Telenorovoj zvanicnoj WEB prezentaciji, u okviru "Uradi sam" centra.

Vise informacija o novom sistemu mozete pogledati na:

Telenor Serbia installs BSCS iX Release 2 rating and billing solution by LHS: http://www.lhsgroup.com/news/article/te ... 5121b157ce

BSCS iX 2: http://www.lhsgroup.com/products/bscs-i ... ighlights/

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

djuice@rs, mislim da bi trebalo da se fokusirate na neke druge stvari, a ne na pravljenje klupa. Primer, kod mene je signal veoma loš, nekad ima jedna crta, nekad 2, a skoro uvek, kada telefon stavim u džep, izgubi signal. Po meni bi veći prioritet bio postavljanje još baznih stanica, u cilju bolje pokrivenosti signalom.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Telenor ocigledno nije shvatio Srpsko trziste. Ti internet parkovi ne doprinose nicemu, niko nece zavoleti telenor zbog toga, cak mnogo ljudi nema predstavu zasto stoji telenor reklama usred parka...
Osim toga, korisnicima bi vise znacilo da se ne zaokruzuju minuti posle prvog na paketima poruke,posle4,olimpijski nego glupavi park :P
Naravno posto korisnici navedenih paketa to i uglavnom neznaju, telenor moze da uziva, para na paru :wacko:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Slazem se za 60+1 na pre-paidu, to je ono sto svi zelimo od Telenora...
Ali pozdravljam ovu akciju sa klupama, i internetom. Nemojte da osudjujete, ipak su inovativni! Ovo je samo plus za Telenor, zna kako da odradi marketing... za razliku od konkurencije.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Te klupe i internet ce biti aktuelni dok je DZABE, i samo dok je DZABE! Nakon septembra, niko se nece ni secati da to postoji.
Nego, poslao sam malopre jedan e-mail kompaniji Telenor, sa pitanjem: Kada ce korisnicima postpaid paketa "Prenesi" biti omoguceno da putem servisa provere koliko im je preostalo besplatnih minuta i poruka? Cim mi budu odgovorili (ako mi odgovore), postavicu odgovor ovde.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Odgovor ce biti : "U skorijoj buducnosti ".
Trust me... 8)

Sto se tice klupa, sve to ide u prilog Telenoru, toliko pojavljivanje u javnosti ne moze da skodi.

Odgovori