065 / 066 mt:s
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
meni se chesto deshava, tj skoro uvek, da kad zovem nekoga ko je 063, i niko se ne javlja, umesto no answer, javi se automat koji kazhe "izabrali ste nepostojeci broj"... lol
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Mobilna telefonija Srbije od subote 08. novembra 2008. godine putem dnevnih novina, magazina, stručnih časopisa, specijalnih izdanja, izdavačkih kuća distribuira vaučer kojim korisnici ostvaruju pogodnosti prilikom zaključenja ugovora za 066 tarifni profil Premium.
Donosilac vaučera dobija bonus u vidu avansne uplate od 10.000 dinara.
Tokom minimalnog perioda od 10 meseci korisnik bi mogao da menja tarifni profil u okviru Premium tarifnih profila bez ograničenja.
Mogućnost avansne uplate u iznosu od 10.000 dinara mogu iskoristiti i postojeći korisnici Premium tarifnih profila ukoliko se opredele da potpišu ugovor sa minimalnim periodom važenja od 10. meseci.
Vaučeri nisu personalizovani, odnosno mogu se preneti drugoj osobi i koristiti samo jednom.
Korisnici zaključuju ugovor na minimalni period od 10 meseci.
Vaučer može da se iskoristi najkasnije do 31. decembra 2008. godine.
ima li neko informacija o ovome???????
Donosilac vaučera dobija bonus u vidu avansne uplate od 10.000 dinara.
Tokom minimalnog perioda od 10 meseci korisnik bi mogao da menja tarifni profil u okviru Premium tarifnih profila bez ograničenja.
Mogućnost avansne uplate u iznosu od 10.000 dinara mogu iskoristiti i postojeći korisnici Premium tarifnih profila ukoliko se opredele da potpišu ugovor sa minimalnim periodom važenja od 10. meseci.
Vaučeri nisu personalizovani, odnosno mogu se preneti drugoj osobi i koristiti samo jednom.
Korisnici zaključuju ugovor na minimalni period od 10 meseci.
Vaučer može da se iskoristi najkasnije do 31. decembra 2008. godine.
ima li neko informacija o ovome???????
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
znachi ne verujem... iskljuchili su mi broj, iako sam platio, sad zovem korisnichki servis vecj 4 sata i kao svi operateri su zauzeti... zna li neko neko alternativno reshenje ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nema CC nikakve veze sa time. Ali se slazem da rade svinjarije, a i to je problem kad nemaju evidenciju pa da se vidi ko je redovan platisha a ko nije. Na kraju krajeva, ako ne platis uvek mogu da te iskljuche. Ali treba da se pogleda ako je taj i taj korisnik do sada uredno izmirivao rachune, mozda sada nema vremena da ode da plati. Treba poslati SMS ili cak pozvati korisnika i obavestiti ga da ima lupam 72 sata da plati dug, or else...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
mislim da je mts po pitanju iskljucivanja i vise nego tolerantan. nekad je to bilo drugacije, ako je rok 20. u mesecu, znalo se da ako ne platis racun do 25. u 12h iskljucuju ti odlazne pozive.
ja licno to pozdrzavam jer sam redovan u placanju, ne zato sto volim mts ili bilo sta, vec zato sto smatram da ako nesto koristim, to ima svoju cenu i treba da se plati...
a koliko sam nacuo, iskljucivanje odlaznih poziva je njihov jedeini delotvoran nacin sankcije za neredovne platise...
ja licno to pozdrzavam jer sam redovan u placanju, ne zato sto volim mts ili bilo sta, vec zato sto smatram da ako nesto koristim, to ima svoju cenu i treba da se plati...
a koliko sam nacuo, iskljucivanje odlaznih poziva je njihov jedeini delotvoran nacin sankcije za neredovne platise...
- Daddy Yankee
- Banned
pazi ovo na zvanichnom sajtu MTS-a stoji sledeca promocija:
01.12.2008.
Ekskluzivno od 1. decembra uz svaku Probaj me 066 karticu novi CD Gorana Bregovića „Alkohol“
Svi korisnici koji kupe 066 Probaj me karticu od 1. decembra dobijaju 1000 dinara kredita i novi CD Gorana Bregovića „Alkohol“ za samo 500 dinara. Samo na prodajnim mestima mt:s, kod ovlašćenih dilera i distributera.
Požurite, akcija traje dok imamo zaliha.

Izvor MTS http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#121
Nek mi sad neko kaze shta je ovo?
Pisalo je lepo da ko ne predje sa PROBAJ ME paketa na postpaid do 1. decemra da mu se broj ukida,a ova promocija pochinje OD 1. decembra????!!!
I nishta ne pishe o 100MB interneta u ovom paketu :l
01.12.2008.
Ekskluzivno od 1. decembra uz svaku Probaj me 066 karticu novi CD Gorana Bregovića „Alkohol“
Svi korisnici koji kupe 066 Probaj me karticu od 1. decembra dobijaju 1000 dinara kredita i novi CD Gorana Bregovića „Alkohol“ za samo 500 dinara. Samo na prodajnim mestima mt:s, kod ovlašćenih dilera i distributera.
Požurite, akcija traje dok imamo zaliha.

Izvor MTS http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#121
Nek mi sad neko kaze shta je ovo?

I nishta ne pishe o 100MB interneta u ovom paketu :l
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
- Daddy Yankee
- Banned
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
ljudi, jel ima mts kao shto telenor ima za Decembar i januar, da imaju 50% popusta , pa posle drugog minuta da se zaokruzhuje na sat besplatno itd?? ali da nemaju ono tarifiranje od 30 sekundi