065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ma nisi lepo obavesten jer ima prenosenja,tj samo se kredit moze preneti u naredni mesec dok se mb i minuti za 3G telefoniranje ponistavaju svekog prvog u mesecu i dobija se novih 100 mb i 100 min za 3G telefoniranje
Note IV N9100 dual

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

meni se chesto deshava, tj skoro uvek, da kad zovem nekoga ko je 063, i niko se ne javlja, umesto no answer, javi se automat koji kazhe "izabrali ste nepostojeci broj"... lol
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ima li ko ponude mts-ovih ovlascenih dilera ? moze li se to videti ovde...ako neko ima slike ponuda neka ih okaci, hvala unapred !!!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Jel uspeo neko na 066 Premium da dobije listing preko 773 servisa Moj Racun?

Evo izgleda da ni ovog meseca ne moze..

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

jedno pitanje za ove sa kontrolom troškova.
dobija li neko one račune na kučnu adresu ili sam ja pak jedini slučaj koji ne dobija ništa??
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Mobilna telefonija Srbije od subote 08. novembra 2008. godine putem dnevnih novina, magazina, stručnih časopisa, specijalnih izdanja, izdavačkih kuća distribuira vaučer kojim korisnici ostvaruju pogodnosti prilikom zaključenja ugovora za 066 tarifni profil Premium.

Donosilac vaučera dobija bonus u vidu avansne uplate od 10.000 dinara.

Tokom minimalnog perioda od 10 meseci korisnik bi mogao da menja tarifni profil u okviru Premium tarifnih profila bez ograničenja.

Mogućnost avansne uplate u iznosu od 10.000 dinara mogu iskoristiti i postojeći korisnici Premium tarifnih profila ukoliko se opredele da potpišu ugovor sa minimalnim periodom važenja od 10. meseci.

Vaučeri nisu personalizovani, odnosno mogu se preneti drugoj osobi i koristiti samo jednom.

Korisnici zaključuju ugovor na minimalni period od 10 meseci.

Vaučer može da se iskoristi najkasnije do 31. decembra 2008. godine.

ima li neko informacija o ovome???????

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

znachi ne verujem... iskljuchili su mi broj, iako sam platio, sad zovem korisnichki servis vecj 4 sata i kao svi operateri su zauzeti... zna li neko neko alternativno reshenje ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ako su te iskljucili zbog kasnjenja u placanju racuna nema potrebe da zoves reci ce ti da oni tu ne mogu nista da urade i ako im dokazes da je uplata izvrsena i u najboljem slucaju ce te ukljuciti za dan-dva od uplate...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Ja sam uplatio pre 2 dana a Shabani iskljucili. Juce sam ceo dan bio bez telefona i dzabe sam pokusavao dobiti CC nece niko da se javi, i sinoc su ga sami ukljucili. Treba jedna motka pa da sve upoznamo sa njom u tom CC.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nema CC nikakve veze sa time. Ali se slazem da rade svinjarije, a i to je problem kad nemaju evidenciju pa da se vidi ko je redovan platisha a ko nije. Na kraju krajeva, ako ne platis uvek mogu da te iskljuche. Ali treba da se pogleda ako je taj i taj korisnik do sada uredno izmirivao rachune, mozda sada nema vremena da ode da plati. Treba poslati SMS ili cak pozvati korisnika i obavestiti ga da ima lupam 72 sata da plati dug, or else...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ako je rok za uplatu 20. u mesecu a iskljucili su te ovih dana, nemas nikakavo pravo da se bunis.
ja bih te jos oko 25-og iskljucio da sam na njihovom mestu.
::luv phonez::

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Poznata stvar je da MTS iskljucuje tek kada se ne plati 2. (drugi) racun, tj kada se dugovanje nagomila..

Onda se mnogi nadju u neprilici jer im je mnogo da plate 2 racuna.

(samo moje zapazanje, nema veze sa userom kome su iskljucili telefon)

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Ма знате шта треба да раде; ако је рок за плаћање, рецимо. 20, треба да у периоду од 15. до 20. неколико пута на пола сата искључе корисника, чисто да покажу ко је овде газда, да кориснику ставе до знања да мора да плати одмах, 3 дана пре рока..... Наравно да сам ироничан !!!

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

mislim da je mts po pitanju iskljucivanja i vise nego tolerantan. nekad je to bilo drugacije, ako je rok 20. u mesecu, znalo se da ako ne platis racun do 25. u 12h iskljucuju ti odlazne pozive.
ja licno to pozdrzavam jer sam redovan u placanju, ne zato sto volim mts ili bilo sta, vec zato sto smatram da ako nesto koristim, to ima svoju cenu i treba da se plati...
a koliko sam nacuo, iskljucivanje odlaznih poziva je njihov jedeini delotvoran nacin sankcije za neredovne platise...

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

zna li iko ista oko ovih vauchera :shock: :cry:

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

pazi ovo na zvanichnom sajtu MTS-a stoji sledeca promocija:

01.12.2008.
Ekskluzivno od 1. decembra uz svaku Probaj me 066 karticu novi CD Gorana Bregovića „Alkohol“

Svi korisnici koji kupe 066 Probaj me karticu od 1. decembra dobijaju 1000 dinara kredita i novi CD Gorana Bregovića „Alkohol“ za samo 500 dinara. Samo na prodajnim mestima mt:s, kod ovlašćenih dilera i distributera.

Požurite, akcija traje dok imamo zaliha.

Slika

Izvor MTS http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#121

Nek mi sad neko kaze shta je ovo? :o Pisalo je lepo da ko ne predje sa PROBAJ ME paketa na postpaid do 1. decemra da mu se broj ukida,a ova promocija pochinje OD 1. decembra????!!!
I nishta ne pishe o 100MB interneta u ovom paketu :l
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Kupio sam ovo. Traje do 1.4.2009. i ima 100MB i sve ostalo kao i prije. 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ljudi, jel ima mts kao shto telenor ima za Decembar i januar, da imaju 50% popusta , pa posle drugog minuta da se zaokruzhuje na sat besplatno itd?? ali da nemaju ono tarifiranje od 30 sekundi :oops: :D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Layne_Staley, mts trenutno ima ako uplatiš 500 din dobiješ ukupno 1000din ali to traje do 28.12. posle toga verovatno neko cool surprise...

NemanjicA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Dec 2007. 05:11

Post od NemanjicA »

Daddy Yankee napisao:Kupio sam ovo. Traje do 1.4.2009. i ima 100MB i sve ostalo kao i prije. 8)
E, a jel ga punis ono, klasika e-dopuna, kao 064 prepaid???
:unsure:

Odgovori