Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

vuchko987 napisao:Odgovor ce biti : "U skorijoj buducnosti ".
Trust me... 8)
to cemo da zovemo opusteni vecernji razgovori na klupicama onako magicno pod sjajem letnje mesecine :lol: :lol: :D
drugari ovi telenorci misle da neke druge stvari izgleda oni bi na klupicama ovo ono :lol: :D
djuse vragolanu jedan daj nam bre te minute i proveru stanja mante se kupica parkica i kojekakvih zaduzbina i ktitorstva jedino kako ste odlucili da mobilne komonikacije prepustite direkcijama za uredjenja grada i javnim komunalnim sluzbama po gradovima srbije :D
bice to kod njih samo u limburgu oni nas zajebavaju :wacko:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor i China Mobile postigli sporazum o saradnji tokom Olimpijskih igara u Pekingu

Telenorovi korisnici imaju poseban tretman u najvećoj mobilnoj mreži na svetu

Beograd, 5. avgust 2008 – Svi korisnici Telenorove mreže koji tokom Olimpijskih igara budu u Kini imaće poseban tretman u okviru mreže najvećeg mobilnog operatora u toj zemlji i na svetu, China Mobile Communications Corporation (CMCC).

Zahvaljujući ekskluzivnom sporazumu između Telenora i kineskog operatora, Telenorovi korisnici će imati podršku korisničkog servisa China Mobile-a radi brzog i efikasnog rešavanja eventualnih žalbi na rad mreže i kvalitet servisa.

„Ovaj sporazum našim korisnicma pruža najkvalitetnije usluge i omogućava im da podele trenutke sa Olimpijskih igara sa porodicom i prijateljima dok se naši nacionalni heroji bore za medalje i čast“, kaže Kristofer Laska, izvšni direktor korporativnih poslova Telenora.

Postpejd korisnicima se pruža mogućnost da se loguju na zvanični sajt Olimpijskih igara preko WAP Push poruke koja će sadržati link ka veb stranici. Ova usluga biće naplaćena po važećem cenovniku za GPRS usluge u romingu u Kini.

China Mobile omogućava Telenorovim postpejd korisnicima i skraćeno pozivanje domaćeg korisničkog servisa (9863) i govorne pošte (909), a pozdravna poruka koju će Telenorovi korisnici primiti pri prvom logovanju na kinesku mrežu sadržaće korisne informacije o Olimpijskim igrama i ponuđenim uslugama tokom njih.

Uslugom SMS interworking, Telenorovi korisnici mogu i da iz svoje matične mreže šalju SMS poruke kineskim pretplatnicima.

U slučaju gubitka SIM kartice, China Mobile će Telenorovim korisnicima ponuditi besplatnu pripejd karticu koju mogu da koriste tokom svog boravka u Kini. Ova usluga biće omogućena u šest gradova domaćina Olimpijskih igara: Pekingu, Šenjangu, Tjanđinu, Kinhuangdaou, Kingdaou i Šangaju.

China Mobile Communications Corporation najveći je operator mobilne telefonije u Kini, sa tržišnim udelom od oko 67,5 odsto, kao i najveći mobilni operator na svetu po broju pretplatnika, kojih je više od 380 miliona.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa više od 153 miliona korisnika, od čega 3,047 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

http://www.telenor.rs/?section=about&page=5860

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Džaba vam kad teniska, fudbalska a vjerovatno i ostale reprezentacije koriste MTS :lol:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Koliko ja znam, Telenor je sponzor olimpijskog tima, generalno. Sta ko pojedninacno koristi, nemam pojma, i ne zanima me iskreno...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Zahvaljujući ekskluzivnom sporazumu između Telenora i kineskog operatora, Telenorovi korisnici će imati podršku korisničkog servisa China Mobile-a radi brzog i efikasnog rešavanja eventualnih žalbi na rad mreže i kvalitet servisa.
možda će imati problema sa jezikom XD

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Telenor i China Mobile postigli sporazum o saradnji tokom Olimpijskih igara u Pekingu ...

Vau ovo ce bas da mi promeni zivot, telenoru je uvek vaznije da mu svaku promociju ili akciju koristi sto manji br. ljudi...
Veceri razgovora i sms-a su od 20-24 ako se stekne uslov, a u to vreme retko ko sedi i kuca i razgovara... ili jos jaci fazon potrosite 220 poruka do kraja meseca i telenor vam poklanja X poruka koje mozete iskoristiti do kraja meseca i slicni fazoni :uhuh:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

E oni stu potpuno prolupali, svaka akcija im je debilnija od prethodne :o
Kao napr. klupe, koga boli kakve su klupe u Beogradu?
Nadam se da ce promeniti toga koji im smislja takve akcije.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Na moje pitanje, Telenor odgovara ovako:
svesni smo da je korisnicima Prenesi paketa potreban servis za proveru preostalog besplatnog saobracaja, narocito od kada je doslo do promene nacina tarifiranja razgovora u tom paketu. Ocekujemo da ce servis za proveru preostalog besplatnog saobracaja biti pusten u funkciju najkasnije do kraja 3 kvartala ove godine.
Molimo za jos malo strpljenja.

Srdacan pozdrav,

Darlida Krstic
Consumer Contact Centar Representative
Telenor d.o.o
tel: +381 63 9863
fax:+381 63 311 311
e-mail: service@telenor.rs

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Aleksaboy meni su u utorak kad sam bio u njihovoj prodavnici rekli to sto se prica da ce biti do kraja avgusta nije tacno rok je do kraja godine, ali se nadamo da ce biti u naredna 2 meseca.
Svako prica ono sto je on cuo a niko ne zna sa sigurnoscu kada ce to biti.
Ja sam ih vec kritikovao i za ono kad udjes u moj racun pa tamo pise: trenutno stanje bez pretplate, popusta i pdv-a iznosi toliko i toliko
pa nisam ja finansijski strucnjak da izracunavam ja kolko je to kad se sve to doda i oduzme sta to znaci :? to treba kompjuter da izracuna.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ja sam poslao pitanje Telenoru putem e-maila i dobio sam odgovor na isti nacin. Ono sto je pisalo u e-mailu sam napisao u prethodnom postu.
Pa, meni su prvo bili rekli da ce servis proraditi u avgustu, sada su me obavestili da ce to ipak biti do kraja septembra, ali ja licno mislim da sigurno nece do kraja godine. Mozda i duze...
A sto se tice tog stanja (*311#), to uopste nemoj da gledas jer nema veze sa zivotom. Ono sto je bitno, to su meraci minuta i poruka u telefonu i provera prenetog saobracaja (*100#).

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor otvara Olimpijski kafić na Adi Ciganliji u Beogradu

Beograd, 7. avgust 2008 – Beograđani od sutra mogu da prate sve prenose takmičenja sa Olimpijskih igara u Pekingu i učestvuju u raznovrsnim zabavnim sadržajima narednih 17 dana u Telenorovom olimpijskom kafiću na Adi Ciganliji.

U Telenorovom kafiću, koji se nalazi u u okviru poznatog gradskog mesta za izlaske „Seks i grad“, pored dva ekrana od 15 m2 i 320 mesta za sedenje, sve vreme Igara, počevši od sutrašnjeg otvaranja u 14h, na raspolaganju posetiocima Ade biće tereni za odbojku, rvanje na pesku i basket. Građani će moći i da se fotografišu u telima poznatih olimpijaca, besplatno koriste Telenorov brzi Internet i, u slučaju potrebe, dopune bateriju mobilnog telefona. Takođe, neke od prenosa uživo će komentarisati specijalni gosti Telenora.

Najvatreniji navijači moći će da snime navijačku fotografiju ili video materijal dok bodre takmičare i da konkurišu za najbolji navijački sadržaj na sajtu „Srbija navija“ www.srbijanavija.com. Pobednički snimak biće nagrađen vrednim poklonima.

Na sportskim terenima u okviru Kafića vikendima će se održavati takmičenja u nekoliko sportova, otvorena za sve zainteresovane.

Kratkim prilozima iz Telenorovog kafića, koji će biti zabavnog karaktera i svakodenvno će se emitovati u okviru redovne emisije o Igrama, Telenor i Radio televizija Srbije nastojaće da kulturu Kine, zemlje domaćina Igara, približe gledaocima u Srbiji.

„Osim što se nadamo da će Telenorov kafić mnogima pomoći da razreše dilemu da li da idu na plažu ili da kod kuće gledaju Igre, želimo i da omogućimo što većem broju ljubitelja olimpijskih igara da gledaju prenose nadmetanja najboljih sportista, da se zabavljaju i zajedno navijaju. Na Olimpijskim igrama takmiče se sportisti koji su zahvaljujuci talentu ali i velikom radu postigli uspeh, a to su vrednosti koje Telenor, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, spremno podržava“, kaže Ana Davičo, predstavnica za medije Telenora.

Kafić će biti otvoren do 24. avgusta

http://www.telenor.rs/?section=about&page=5863
iPhone 6 Plus

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Gomila gluposti od strane telenora, glupost bez kraja, smisljaju neke gluposti samo da bi imali neko desavanje, nebitno da li je vredno paznje i da li obuhvata vise od 100 korisnika, znaci haos, slavicu dan kad sam ih napustio... :P

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Prestanite da pljujete Telenor i dajete zajedljive komentare! Promocija, za promocijom, kome odgovara - odgovara. Ne moraju svi biti zadovoljni!
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Meni vec nekoliko dana,upste ne radi brojac :shock: na *311#,stalno pise 40 din,i na portalu takodje,mislim da bi to mogli da srede ,vec jednom,posto na iphone,uopste nema counter,poziva,tako da bar mogu da vidim od prilike:),a bio sam i ja do poslovnice,rekli su mi da testiraju,bla bla,za 2-3 meseca,ali shavtio sam da pricaju ono sto ono sami milsle,bez nekog zvanicnog obavestenja :blinky:
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Neko je zadovoljan a neko nije.
Zadovoljni trebaju da se hvale a nezadovoljni kritikuju.
Iskreno nisam primetio mnogo njih da se hvale telenorom ali dobro.
Ja nisam zadovoljan telenorom kao njihov visegodisnji korisnik (bivsi) i zato cu kritikovati sve dok ne postanu bolji. Bolje im je da su umesto internet parkova na prepaid paketima uveli 60+1 a ne na nekima 60+60 i bez promocija, bolje bi im bilo da nisu unistili omiljeni broj... .... ... i tako u nedogled.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

vuchko987 napisao:Prestanite da pljujete Telenor i dajete zajedljive komentare! Promocija, za promocijom, kome odgovara - odgovara. Ne moraju svi biti zadovoljni!
Oni svojim postupcima prema korisnicima sami sebe pljuju
ovde niko nepljuje telenor nego jednostavno ljudi se krste pred tim sto teleonor radi i cemu daje na znacaju umesto da se usresredi na mobilne tedencije da uradi neki totalni obrt u srbiji oni se uzeli ktitorstva i gradnje parkica i uredjenja kosutnjaka sa klupicama :lol:
ako nece da se bave mobilnom tehnologijom i ako im nije stalo do korisnika koji nemaju osnovno pravo da znaju koliko imaju na racunu i koliko im je ostalo neka svoj posao menjaju sa upravom grada beograda za uredjenje ili gradckim komunalnim :lol: mozda je njima stalo do naj jaceg biznisa danasnjice
promocije koliko got bile i glupave bar ih vip i mts zovu tako promocijama a tu makar i rec kod teleonora necusmo odavno

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

a da li se neko zapita o tome koliko je vlada srbije ojadila tadasnji mobtel pred prodaju telenoru???
koliko je tehnicke opreme zavrsilo u telekomu???
sada to nikome nije bitno.
telenor se trudi zaista da mrezu odrzava na odredjenom nivou.
meni je bitno da mi razgovor ne krci i da mi se ne zavrsi naprasno posle par sekundi, a to kod telenora dobijam.
kvalitet usluge je ono sto ih odvaja od drugih.
toliko.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

to nema nikakve veze,sa tadasnjim mobtelom,telenor je procenio pre kupovine,sta kupuje i koliko para toliko i muzike...... a slazem se za kvalitet usluga,tu je telenor neprikosnoven i ja sam zato kod telenora,ali bi mogli malo da poprave ove nedostatke......
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Pa dobro odneli pa sta. To se resava na dva nacina: tuzbom (ako nisu dobili ono sto su platili) i ulaganjem a dovoljno su dugo na nasem trzistu da srede sve ali umesto da uloze u to sto im nedostaje (po djoxie-tovim recima ono sto je zavrsilo u Telekomu) oni ulazu u klupe i kafice. Telenor ako ima problema sa opremo trebalo bi da misli o tome a ne o klupama.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Pobogu, ljudi, nisu klupe i kafici u pitanju, nego MARKETING!
Umesto da placaju bilborde, ulozili su u to iz budzeta za marketing... Nov pristup reklamiranju, u nasoj zemlji barem, i ja to pozdravljam! Bolje kafici i klupe, nego da im se stalno vrte reklame poput "Udvostrucice se nebo iznad grada uz Vip duplu dopunu" i slicne nebuloze.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Odgovori