A1 novosti
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Re: VIP novosti
Hoće li biti produžena promocija, zna li neko?!
?

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Ako misliš na sneg promocju, pomerena je do 19.3.2014.
Ne zna se hoće li je dalje produžavati.
Ne zna se hoće li je dalje produžavati.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
IDzO, da, na tu i mislim, znam da je rok do sutra, videćemo! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Vip me odusevio juce. Kako sam usao u zemlju tako mi je prebacio na Vip, dok je za druga dva telefona, Telenor i Telekom, bilo potrebno da se pomerimo oko kilometra, mozda cak i vise, od granice da ne bi bili vise u romingu.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Vip je prosirivao mrezu po vojvodini, bilo bi lepo da sada malo bace akcenat i na istocnu i zapadnu srbiju, da je dovedu bar na nivo telenora od prosle godine... Posle toga nek rade sta im je volja, ali taj korak im fali da budu potpuno ravnopravan operater sa druga dva u svakom smislu.
btw. Vip je produzio zimsku promociju do kraja nedelje, tj. do 23. marta... I mislim da je to to za ovu zimu
Sto se kaze, ovo je bilo za sve pare.
btw. Vip je produzio zimsku promociju do kraja nedelje, tj. do 23. marta... I mislim da je to to za ovu zimu

Sto se kaze, ovo je bilo za sve pare.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Sutra počinje proleće i dosta je zimske promocije. 
Neka je sada preimenuju u prolećnu i neka se ostane ista ponuda.

Neka je sada preimenuju u prolećnu i neka se ostane ista ponuda.

Iskoristio sam je...Nema veze kako ke zovu,prolećna ili zimska,ali tu je. 

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... .2561.html
novi smart paketi,koliko vidim po prvi put idu uporedo minuti u mreži i smartovi...lepo,a dodali su i tarifne dodatke...
čekamo i neku prolećnu promociju kao i ovu sa snegom
novi smart paketi,koliko vidim po prvi put idu uporedo minuti u mreži i smartovi...lepo,a dodali su i tarifne dodatke...
čekamo i neku prolećnu promociju kao i ovu sa snegom

Samsung S10+ red
Uz ove dodatke ovo postaje mozda naj ponuda na trzistu!?
15gb za 249din.
40min za 139din
1000sms za 99din
15gb za 249din.
40min za 139din
1000sms za 99din
- Azimuth
- Moderator
Gde je nestao Smart 1200? Sad su skratili za tih 200 smartova, a cena je ostala tu negde. Ovi ostali paketi su nepromenjeni. Valjda im je ovaj najbolje isao pa su resili da ustinu jos koji dinar.
nestao,ali sada za pozive u mreži ne trošiš smartove,tako da je ispeglano skraćivanje za tih 200 

Samsung S10+ red
Čekaj, jel to sad znači da praktično ako pričam u mreži, praktično svi smartovi mi ostaju za net i sms/mms? Ako je zaista tako, onda je to super.
- Azimuth
- Moderator
Pa da. Za razgovore u mrezi se prvo trose ti minuti za u mrezi a smartovi tek kad ove potrosis. ALI obrati paznju na tarife, sada imas i one gde su razgovori unutar mreze neograniceni 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Najs... Mozda i odustanem od prenosenja broja ako ovo zaista bude islo ovako... i ako uspem da iscupam neki popust, naravno. 

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Tarife su kao nove, i kao bolje, jer su na scenu stupila sitna slova, koja kazu: Tarifiranje razgovora 90/60s! - i to za SVE tarife od danas, i za Standard, u kome nema nikakvih izmena osim ove.
Ostajem pri tvrdnji da sve najgore i najnepovoljnije krece upravo od Vipa, vreme je da naplate sve ove pogodnosti i popuste u poslednjih godinu-dve. a jos i na sajtu nigde nisu to napisali, ali evo dole dokaz, pamflet iz poslovnice od danas....
Ocekujem ovu "pogodnost" do leta i kod ostala dva operatora. Ovo je bre sramota, prodaju nam minute, a zaokruzuju na 90 sekundi?!

a i ovo: Minimalno korišćenje višekratnog dodatka je 3 puna obračunska perioda.
Ostajem pri tvrdnji da sve najgore i najnepovoljnije krece upravo od Vipa, vreme je da naplate sve ove pogodnosti i popuste u poslednjih godinu-dve. a jos i na sajtu nigde nisu to napisali, ali evo dole dokaz, pamflet iz poslovnice od danas....
Ocekujem ovu "pogodnost" do leta i kod ostala dva operatora. Ovo je bre sramota, prodaju nam minute, a zaokruzuju na 90 sekundi?!

a i ovo: Minimalno korišćenje višekratnog dodatka je 3 puna obračunska perioda.

Vip je uveo tarifiranje 90s/60s na Standard i Smart tarife. Nije samo za smart.
Majmuni raspali!!!
Nadam se da ce konkurencija biti pametnija i da nece prihvatiti ovaj trend!
Nadam se da ce konkurencija biti pametnija i da nece prihvatiti ovaj trend!
koliko sam ja skapirao to se odnosi samo na prvi minut,tj 61 sekunda nije više 2 smarta nego 1.5 ...
e sad,oni koji prvi minut pričaju kratko njima to ne odgovara,oni koji su između 60 i 90 sek njima je to ušteda...
možda i grešim...
e sad,oni koji prvi minut pričaju kratko njima to ne odgovara,oni koji su između 60 i 90 sek njima je to ušteda...
možda i grešim...
Samsung S10+ red
godja i meni tako deluje ali moraš da priznaš da je mala ciljna grupa ljudi koji pričaju uvek ili često u intervalu 60-90s. najčešći su dugi ili veoma kratki razgovori po mom mišljenju a na kratke će se mnogi upecati umesto minuta ode minut i po ili smart i po.