Pozdrav
Yettel novosti
Jutros na mom prepaid Telenor broju se pojavio 111 meni za postpaid
ja gledam nema promocije ali zato ima prokleto dobrih dodataka
ima 190din 1000sms-a. Naravno to je bila neka cudna greska, ceo meni je bio za postpaid. Malopre mi se vratio prepaid meni. Bilo bi super da mi na prepaidu mozemo da saljemo tako povoljno sms ili imamo povoljnost za razgovore.
Mada je ok i ponuda X dinara za 2X jedinica.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Мало сам се ових дана бавио помагањем старијем сину да обнови уговор,истицала су му оба и у Вип-у и Мтс-у.На крају одабрао је Вип,јер на крају уз узимање апарата(успут за динар),испало да добија највише за најмање пара...Због тога а и због себе,искористио сам прилику и навратио у Теленор,и питам службеника,хоћете ли стварно мењати нешто у ПИС тарифама,он каже незнам.Хоћете ли увести да се добија повластица прављењем уговора без узимања телефона,каже незнам...Морате нешто мењати,он каже МОРАМО ПОД ХИТНО...
miodrage, nije uopste problem iseci obicnu karticu, jer imam micro sim sekac. Ali, cesto onaj deo gde je cip zna biti drugacijih dimenzija od kartice do kartice. Kod nekih kartica je to polje vece, kod nekih manje. Probao sam i sa template-om, ali sam zajeb'o karticu (imao sam jednu neaktivnu), jer, kako sam i naveo, taj cipovani deo je bio veci, pa sam skoro i to poceo seci. Telefon jeste prepoznao karticu, ali sam je posle na jedvite jade izvadio iz telefona.
Tako da sam fino otisao do poslovnice moje mreze, pitao lika imaju li, kaze imamo. Odlicno, koliko je? $2 dolara. Moze, daj...
Elem, danas dobijem povratni odgovor na email, direktno iz Telenora, da izdaju micro sim kartice i za pripejd korisnike. Uzmem i ne mislim...
Tako da sam fino otisao do poslovnice moje mreze, pitao lika imaju li, kaze imamo. Odlicno, koliko je? $2 dolara. Moze, daj...
Elem, danas dobijem povratni odgovor na email, direktno iz Telenora, da izdaju micro sim kartice i za pripejd korisnike. Uzmem i ne mislim...
Drugarica je uzela onaj alkatel sto ima pola Srbije,ot990 ili kako vec,u telenoru uz postpaid. U toku jednog pijanstva
ispadne joj posteno. Posle nekoliko dana joj crkne zvucnik ili tako nesto,uglavnom ne cuje sagovornika u toku poziva,nju cuju al ona ne. Da li ima svrhe nadati se da ce joj priznati garanciju i popraviti bez dodatnih troskova s' obzirom na to da su vidljiva ostecenja na kucistu od pada na beton?
12 godina na forumu!
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pazi, to je od slucaja do slucaja... Mojoj zeni je C3-01 ispao, i potom prestao da radi touch... Ogrebotine su bile vidljive, ali je telefon primljen, uradjen, i servisiran u garanciji... pa jos 2x posle, jer je touch sam od sebe riknjavao.
U pitanju je ipak Vip, a ne Telenor. Nema sta da se izgubi, moze samo da se dobije.
U pitanju je ipak Vip, a ne Telenor. Nema sta da se izgubi, moze samo da se dobije.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ma to sigurno ne pije vodu,ovo trziste ono trziste..moj licni primer pre 6godina sam kupio kola ovde,proizvedena u Madjarskoj (opel) tj. za nase trziste, presao sam skoro 200k i ni jedan jedini kvar,samo ulje..a brat kupio nov auto pre tri godine, vece klase (audi) u Nemackoj presao 50k crkao motor,zamenili na 100k tj.nov motor presao 50k crkao ponovo,on se iznervirao i dao staro za novo i sad mu je novi auto ok..sve je to kako se zadesi serija ili od slucaja do slucaja..kad bi oni gledali ovo trziste ono..

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data