A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Re: VIP novosti

Post od deana »

Meni rekoše do 25 aprila, ako sam dobro razumela, ali treba da me pozovu neki zaduženi za to. Oni su poslali moju žalbu i sad čekam da mi se jave.

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Citam ovo i ne verujem: pa moj broj je MOJE vlasnistvo. Ja odlucujem sa kime i kakav cu ugovor potpisati. To sto su oni ostavili rupu sa povecanjem cena to je njihov problem. Kako mogu bez mene da ga stave u bilo koju mrezu. Nije bitno koji je prefiks u pitanju. 063,64,65 itd u 2014. ne igra nikakvu ulogu.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Dakle, prvo prepaid 3 meseca, pa seliš dalje, tako ti je to.

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

A ako predjemo na prepaid jel vaze za nas one promocije? :) Deana jel ti trebalo pismeno obavestenje?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Važe sve promocije koje inače važe za pripejd.
Meni su rekli da treba to pismeno obaveštenje, ali je fora što na obaveštenju ne piše ime, tako da možeš da ga uzmeš od bilo koga ko je dobio a ne treba mu ;)

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Jel su poceli da salju? Jos nista nije stiglo (ugl kasni posta) al cu videti nekako da nabavim

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

To sa računom salju.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

A oni kojima racun stize online?

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Račun neću da čekam.Iskontaktirao sam ih dovoljno,a sutra idem da ih posetim.Nadam se da će 17/18 biti zadnji obračunski period... :P

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

mrkixxx napisao:Citam ovo i ne verujem: pa moj broj je MOJE vlasnistvo. Ja odlucujem sa kime i kakav cu ugovor potpisati. To sto su oni ostavili rupu sa povecanjem cena to je njihov problem. Kako mogu bez mene da ga stave u bilo koju mrezu. Nije bitno koji je prefiks u pitanju. 063,64,65 itd u 2014. ne igra nikakvu ulogu.
Pa nije bas tako. Mi imamo prava da biramo u kojoj cemo mrezi biti, ali tehnicki gledano, oni u svakom trenutku mogu da ti oduzmu broj ili da ti ga promene - samo sto se to ne radi, ali je definitivno u njihovoj moci. U 2014. definitivno imas vise prava nad svojim brojem nego pre npr. cetiri godine, ali je broj idalje njihovo vlasnistvo. Kao sto je i kreditna kartica vlasnistvo banke, a tebi je samo data na koriscenje "i na zahtev mora biti vracena". Jbg, ali tako je.

Sto se tice samog ugovora. Onog trenutka kada ti uzmes postpaid kod nekog operatera, ti si sa njima potpisao ugovor - znaci pod ugovorom si bilo da si se obavezao na dve godine ili si kod njih na neodredjeno. Tako da pravite razliku izmedju samog ugovora i ugovorne obaveze. Ako podneses zahtev za raskid ugovorne obaveze, ti si idalje kod njih na postpaidu, idalje sa njima imas potpisan ugovor, samo sto te vise ne obavezuju penalima da budes kod njih, vec si na njihovom postpaidu samo zato sto to zelis i koliko dugo zelis - tada mozemo da pricamo o broju kao tvom vlasnistvu, jer tada imas najvise ovlascenja.
Medjutim, ako resis da raskines sam ugovor, to zapravo znaci da ti vise ne zelis da imas taj tvoj broj, i da raskidom ugovora ti ustvari zelis da raskines sa brojem - pa je njima "logicno" da taj broj i ugase i da ga vrate maticnom operateru koji moze da ga dodeli novom vlasniku, ili sta vec resi da radi sa svojom numeracijom koju je "pozajmio".
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

MA NE TREBA DA SE CEKA PISMO .. IDES ODMAH U VIP I RASKIDAJ .. TAKO SAM JA DANAS .. BRAT ....
SUTRA IDU DRUG .. SESTRA MU .. MAJKA MU -\0000_))))
I NEK NAS STAVLJAJU NA CRNU LISTU SLOBODNO
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 02. Apr 2014. 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj vikati u sitne sate, iskljuci CAPS LOCK kada vidis da ti je ukljucen.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Lobachewsky napisao:Kao sto je i kreditna kartica vlasnistvo banke, a tebi je samo data na koriscenje "i na zahtev mora biti vracena". Jbg, ali tako je.
Na mts karticama cak i pise da je kartica vlasnistvo preduzeca Telekom Srbija, i na zahtev mora biti vracena...

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

3 meseca ne moze da se prenese ? Koji *#@(&$_*&@!_$&@_#+@!#*$+*!@+_#*$#!&R^&$^*!#@$^_!$#

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od joa_d »

Ajde javljate kako ste prosli :D Ja bih ostala na pripejdu... nekako mi ih zao...

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od satell200 »

joa_d napisao:Ajde javljate kako ste prosli :D Ja bih ostala na pripejdu... nekako mi ih zao...
nemoj da ih zalis .. da li ce tebi oni da zale razmisli.-)))) stavljaju te na crnu listu ..nemas pravo na telefon a imaju pravo da poskupe pakete smanje smartove i da tarifiraju 90/60 ...

necu vise vikati u sitne sati lobachewsky ;-))))) i do apologize

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Ja danas bio do poslovnice u Nemanjinoj oni mene zajebavaju ? Kao morate da zovete CC da bi raskinuli ugovor? :wacko:

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od satell200 »

zajebavaju te mile idi u drugu poslovnicu i reci da te je zvao menadzere i rekao da moras da podnes zatev za raskid kod njih ..

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pogledaj u drugoj temi šta sam pisao.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Danas sam se napokon vratio u NS i pravac Vip poslovnica.Posto sam obavio vec te neke razgovore sa korisnickim i sa menadzerima(mada mi je receno da ce me valjda opet zvati,mada nevidim potrebu),samo sam rekao da zelim raskid ugovora,iskoristio sam priliku da im kazem da im je to najbolja promocija,ubacili su me u sistem bez potpisivanja bilo kakvog papira.Kazu cure,ne svidja se ni njima sta se dogadja ali nesmeju da komentarisu,sve to ide "automatski",kao da je neko nepismen....pa eto neznam sta pricaju.Neznam kada ce biti raskid,trebao bi biti na prvom preseku.Stavljen sam na crnu listu,sto ce reci da 15 meseci nemogu obnoviti ugovor sa kupovinom aparata(ne pada mi na pamet),3 meseca sam pripejd posle toga(ako ne uplatim nesto broj se gasi),ali ono sto je za neke interesantno,meni ne,broj NEMOZE da se prenese u drugu mrezu.Opet hvala Vam,nema penala.Ako me budu zvali,javicu sta je bilo Cile-Mile u razgovoru i sta je tacno precizirano.

Odgovori