MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ima li najava da li ce i Mts uvesti slanje kredita sa broja na broj? Vidim da telenor ima tu opciju,a cuo sam i RS Mts

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

mtel rs je to imao mjesec dana i ukinuli su.. :wacko:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Naravno ne povoljne...

mt:s je, od 1. maja 2008. godine, promenio rok važenja prepaid SIM kartice, koji sada traje šest meseci.

To praktično znači da možete koristiti svoju karticu još šest meseci nakon aktivacije ili poslednje dopune, bez uplate kredita. Nakon isteka ovog roka još mesec dana možete primati pozive. Ukoliko ni tada ne izvršite dopunu, imate mogućnost da u periodu od trideset dana, kada vam je kartica već neaktivna, ponovo aktivirate i dopunite svoj prepaid broj.

Obaveštavamo vas da je istekao promotivni period za sve vas koji koristite TIPI i TOKI prepaid tarife. Tako u TIPI tarifi svaka osma SMS poruka više nije besplatna, dok u tarifi TOKI više nije besplatan svaki petnaesti SMS.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

mdenic85 napisao:mt:s je, od 1. maja 2008. godine, promenio rok važenja prepaid SIM kartice, koji sada traje šest meseci.
Vreme je za revoluciju, dosta je izivljavanja nad korisnicima.

Ziveo praznik rada.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ja kolko sznam do sad je bilo godinu dana :P :roll:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

Koliko sam ja razumeo i dalje kartica vazi godinu dana, ali kredit na njoj vazi 6 meseci....
Kao kod Vipa - Opet Copy!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Vesti30.04.2008.
Novosti u prepaid-u od 1. maja

mt:s je, od 1. maja 2008. godine, promenio rok važenja prepaid SIM kartice, koji sada traje šest meseci.

To praktično znači da možete koristiti svoju karticu još šest meseci nakon aktivacije ili poslednje dopune, bez uplate kredita. Nakon isteka ovog roka još mesec dana možete primati pozive. Ukoliko ni tada ne izvršite dopunu, imate mogućnost da u periodu od trideset dana, kada vam je kartica već neaktivna, ponovo aktivirate i dopunite svoj prepaid broj.

Obaveštavamo vas da je istekao promotivni period za sve vas koji koristite TIPI i TOKI prepaid tarife. Tako u TIPI tarifi tarifi svaka osma SMS poruka više nije besplatna, dok u tarifi TOKI više nije besplatan svaki petnaesti SMS.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#77

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

to si već kopirao, pogledaj par postova iznad..... :roll:

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Izgleda da sam se zaljubio :oops: !

Samo mi onda nije jasno kako to nije video "mdenic85" , kako je on zakljucio da mu kartica vazi godinu dana?

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

Izgleda da sam se i ja zaljubio...
Ne znam... pogresio sam nesto, mislim da se pomesao sa Vipom... nebitno, inace i ne koristim mt:s.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Izgleda da ce ovo da postane praksa kod svih jer su verovatno skontali da je previse 'neaktivnih' kartica.
Obaveštavamo vas da je istekao promotivni period za sve vas koji koristite TIPI i TOKI prepaid tarife. Tako u TIPI tarifi tarifi svaka osma SMS poruka više nije besplatna, dok u tarifi TOKI više nije besplatan svaki petnaesti SMS.
Ovo su oni zvali promocijom :? E pa svasta... Ovo nije moglo da zamaze oci ni najvecoj skrtici. Ili je moglo?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

nije moglo 8) :roll:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Neko rece na forumu jednom prilikom da je kod lelekoma sve promocija ja bi da dodam da bi trebalo da ocekujemo da i sam lelekom bude promocija od firme :lol: :D :lol:
sledeci je znaci kul za nekih 10 dana ,onda ce mozda jos nesto da istumbaju i tako iz dana u dan lelekomcima je jako jako dosadno na poslu kod njih ko se seti prvi necega to predlozi i tako i bude :lol: o kako ih volim pametnice nase :lol:
Sta donosi sutrasnji dan ???

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Cisco Telepresence u Srbiji

Na konferenciji za novinare, Telekom Srbija i Cisco su najavili instalaciju četiri Telepresence rešenja u Beogradu, Podgorici, Banja Luci i Kosovskoj Mitrovici.

Jovana Milićević

Cisco Telepresence je komunikacioni sistem koji omogućava održavanje poslovnih sastanaka partnera koji se nalaze na različitim lokacijama.

Pomoću ovog sistema, koji se sastoji iz posebne prostorije i elipsoidnog stola, za kojim sa jedne strane sede realni učesnici, na drugoj strani stola se nalaze plazma ekrani koji simulirajući realnu situaciju prikazuju ostale učesnike sastanka.

Telekom Srbija je prvi operator u jugoistočnoj Evropi koji nudi ovakav servis, a cilj stvaranja mreže telepresence tačaka na ovom prostoru, po rečima direktora strategije i planiranja Telekoma Srbije, Saše Lekovića, je povezivanje sa drugim svetskim operatorima kako bi korisnici ovog sistema brže stupali u kontakt sa svojim inostranim i domaćim partnerima.

Poslovni korisnici zainteresovani za ovu tehnologiju moći će da je koriste od septembra ove godine.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... 98133&fs=1

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

kul jel danas gotovo ili produzavaju sa promocijom zna li se sta zvanicno gledam sada sajt pa nista nepise :unsure:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Danas samo slucajno video u novinama reklamu i Telekom, i Telenor kao i Vip nude Blackberry. Pojma nemam kako im se to isplati, ok, mozda stvarno navataju neke indijance koji veze s vezom nemaju, a to im je kao potrebno, ali svi danasnji smartfonovi mogu da pojedu doticne modele i servise za dorucak, i jos sve dobijes od softvera posve za dz sto je po meni daleko veca prednost.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ja kad sam to isto reko pravili su me ludim :disgust:

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Mobilna telefonija za promociju Srbije

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, „Telekom Srbija“ i TOS započeli su zajedničku realizaciju projekta „Tourist SMS info“, kao prve faze u korišćenju interaktivnih mobilnih komunikacija u Srbiji.

- Ovo je jedna od aktivnosti koje Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja sprovodi u okviru unapređenja kvaliteta turističke ponude. Odnosi se na savremeni vid komunikacije sa stranim posetiocima - rekao je državni sekretar za turizam Goran Petković.
„Tourist SMS info“ podrazumeva uvođenje sistema na osnovu kojeg će inostrani posetioci po ulasku u Srbiju dobiti pozdravni SMS, a zatim će imati mogućnost da se prijave za besplatno dobijanje turističkih informacija tokom boravka u našoj zemlji.

http://www.naslovi.net/search.php?q=tel ... _option=on

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Video sam na Motoroli CD930, onoj odvratnoj te poruke još pre 10ak godina, u Bugarskoj, a lično ja sam na nokiJi 3210, 2000. godine dobijao te poruke u Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj možda sam godinu dana kasnije bio nešto u Bosni - pa i tamo, pa u Makedoniji, Grčkoj iste godine... sada garant tamo već šalju i neke sponzoruše u nekom virtuelnom obliku, zavisno od polnog opredeljenja posetioca države, a "mi"... najobičnije polupismeno pleme. Je l' može BOLD za ovo pleme* ?

ČITAJ OVO "savremeni vid komunikacije sa stranim posetiocima". Jbt. što se neko ne seti da baci neku atomsku bombu ovde, nego samo ja o tome razmišljam ? Ili makar bodljikavom žicom da nas "izoluje" od ostatka planete, ionako smo nebeski i najpametniji narod, taman da nam strani posetioci ne zagađuju vazduh i pamet svojim rečima. Onako, kao Severna KoreJa.

TO BI BILO FULL PAKOVANJE.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

ahahahahaha...ovo je tuga,ali stvarno...te čuvene poruke sam i da dobijao još 2000 godine kada sam išao u Mađarsku.... :o :o

Odgovori