Yettel novosti
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
Dobar marketinski potez...
Ponestalo im je ideja za isprane slogane, i sada svuda gradom predstavljaju svoj logo preko klupa, internet parkova, kafica, olimpijskog sponzorstva ! Oni su marka koja se vezuje za neke dogadjaje, a to privlaci bogatije korisnike, lobiste!
Vip cilja na sirotinju koja kupuje kartice zbog tzv. promocije, a nema pojma o uslovima koriscenja i niskim udarcima, dok je mts-u dovoljno da zadrzi stare korisnike, i bas ih briga, oni samo kopiraju ove druge.
Telenor je fancy, i to treba postovati...
Ponestalo im je ideja za isprane slogane, i sada svuda gradom predstavljaju svoj logo preko klupa, internet parkova, kafica, olimpijskog sponzorstva ! Oni su marka koja se vezuje za neke dogadjaje, a to privlaci bogatije korisnike, lobiste!
Vip cilja na sirotinju koja kupuje kartice zbog tzv. promocije, a nema pojma o uslovima koriscenja i niskim udarcima, dok je mts-u dovoljno da zadrzi stare korisnike, i bas ih briga, oni samo kopiraju ove druge.

iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- tehno maniac
- Mobil manijak
vuchko987 napisao:
a to privlaci bogatije korisnike, lobiste!
pa danas samo takvima je svejedno koliko im kosta minuta razgovora izivljavanje
Vip cilja na sirotinju
necilja vip na sirotinju nego na mladju populaciju koja voli da dobije i nesto za dzabe a i voli da se igra sa brojevima novi su i njihove stalne promocije su sasvim normalna stavr kod bilo cega novog ,telenor nije to imao uopste tacnije kod njih je sve debelo naplaceno
mts-u dovoljno da zadrzi stare korisnike, i bas ih briga, oni samo kopiraju ove druge.
lelekom moze i moze mu se da radi sta hoce i kako oce ima debelu zaledjinu iza sebe jednostavno vedri i oblaci na balkanu i tako ce uvek da bude
od toga fensi obicni korisnik nema nikakve materijalne ustede u obliku jeftinijeg razgovora ,cene minuta i poziva prema korisnickom servisu kada treba pomoc ili ima neka nejasnoca kao i surovog rominga
Olimpijski kviz
Povodom održavanja Olimpisjkih igara 2008. u Pekingu, Telenor d.o.o. priredjuje kviz koji će se realizovati u periodu od 08.08.- 24.08.2008. godine, svakog dana u okviru emisije „Šesti krug“ na prvom programu Javnog servisa Srbije u 17:55 časova.
Kviz je koncipiran na način da krajnji ishod zavisi isključivo od znanja i brzine učesnika u kvizu na osnovu koga mu se pruža mogućnost da ostvari poklon.
Kviz je zamišljen na sledeći način:
Početak realizacije Kviza je 08.08.2008. godine. Kviz bi se organizovao svakog dana odnosno ukupno 17 puta, zaključno sa 24.08.2008. godine.
Pravo učešća u Kvizu imaju postpaid i prepaid pretplatnici GSM mreže Telenor d.o.o. kao i pretplatnici drugih mobilnih operatora u Republici Srbiji.
U Kvizu ne mogu učestvovati zaposleni u Telenor d.o.o. i članovi njihovih užih porodica.
Svaki Kviz će imati jedno pitanje na koje je potrebno tačno odgovoriti. Odgovor se šalje putem SMS poruke na broj: 2008 (samo za pretplatnike Telenor mreže), ili preko mail forme za odgovor.
Slanjem odgovora na napred naveden način, učesnik Kviza prihvata pravila i proceduru Kviza.
Cena SMS poruke se tarifira po standardnom cenovniku tarifnog paketa Pretplatnika. Učesnik Kviza može poslati neograničen broj odgovora.
Svakog dana održavanja Kviza, biće podeljeno po 10 poklona i to na sledeći način:
Učesnik Kviza koji prvi odgovori tačno na postavljeno pitanje slanjem odgovora putem SMS-a i učesnik Kviza koji prvi odgovori tačno na postavljeno pitanje slanjem odgovora preko mail forme za odgovor, su pobednici Kviza, što će se konstatovati proverom tačnog vremena odgovora u sistemu.
Pokloni za pobednike iz prethodnog stava će biti mobilni telefonski aparati iz aktuelne ponude Telenor d.o.o. a po izboru Telenor d.o.o., digitalni fotoramovi i modemi marke Huawei E220.
Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5864
Povodom održavanja Olimpisjkih igara 2008. u Pekingu, Telenor d.o.o. priredjuje kviz koji će se realizovati u periodu od 08.08.- 24.08.2008. godine, svakog dana u okviru emisije „Šesti krug“ na prvom programu Javnog servisa Srbije u 17:55 časova.
Kviz je koncipiran na način da krajnji ishod zavisi isključivo od znanja i brzine učesnika u kvizu na osnovu koga mu se pruža mogućnost da ostvari poklon.
Kviz je zamišljen na sledeći način:
Početak realizacije Kviza je 08.08.2008. godine. Kviz bi se organizovao svakog dana odnosno ukupno 17 puta, zaključno sa 24.08.2008. godine.
Pravo učešća u Kvizu imaju postpaid i prepaid pretplatnici GSM mreže Telenor d.o.o. kao i pretplatnici drugih mobilnih operatora u Republici Srbiji.
U Kvizu ne mogu učestvovati zaposleni u Telenor d.o.o. i članovi njihovih užih porodica.
Svaki Kviz će imati jedno pitanje na koje je potrebno tačno odgovoriti. Odgovor se šalje putem SMS poruke na broj: 2008 (samo za pretplatnike Telenor mreže), ili preko mail forme za odgovor.
Slanjem odgovora na napred naveden način, učesnik Kviza prihvata pravila i proceduru Kviza.
Cena SMS poruke se tarifira po standardnom cenovniku tarifnog paketa Pretplatnika. Učesnik Kviza može poslati neograničen broj odgovora.
Svakog dana održavanja Kviza, biće podeljeno po 10 poklona i to na sledeći način:
Učesnik Kviza koji prvi odgovori tačno na postavljeno pitanje slanjem odgovora putem SMS-a i učesnik Kviza koji prvi odgovori tačno na postavljeno pitanje slanjem odgovora preko mail forme za odgovor, su pobednici Kviza, što će se konstatovati proverom tačnog vremena odgovora u sistemu.
Pokloni za pobednike iz prethodnog stava će biti mobilni telefonski aparati iz aktuelne ponude Telenor d.o.o. a po izboru Telenor d.o.o., digitalni fotoramovi i modemi marke Huawei E220.
Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5864
iPhone 6 Plus
Neko bi rekao: lepo i zanimljivo. Ja kazem: jos jedan nacin da Telenor zgrne pare. Najbolje se zaradjuje na sms anketama, kvizovima itd. A generalno, ponovo moram da kazem, nije mi jasno zasto Telenor pravi ovakve gluposti kada postoje mnogo prece stvari koje treba resiti. Samo nekakvi parkovi, kvizovi, ankete, nagradni konkursi itd. Pa dajte napravite konacno taj servis za postpaid, poboljsajte pokrivenost teritorije mrezom, uvedite PTT, uvedite druge nove servise i usluge... Ima sta da se radi, j*bo vas kviz. 

U pravu si Alekesa u potpunosti. Mnogo toga treba da promene i poboljšaju, i ovo jeste čist marketing (a vreme skupih brojeva i masovne kupovine istih je davno prošlo, sada treba opstati) posebno što je na RTSu. I jeste da će mnogo više love uzeti nego što je cena toga što dele (to je sa svakom nagradnom igrom tako), ali bre pusti ljude da nešto i dobiju. Ljudi vole sve što je džabe, a Srbi pogotovo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Oni su svojim necinjenjem odonosno cinjenjem gluposti poceli da vredjaju nas korisnike. Klupe
secam se nekada su u Parizu na kantama za djubre slikali zute smajlije, moze telenor da svoj plavi znak koji podseca na cvet stavi na kontejnere to bi bio pravi markentinski potez, ulepsa one sive i sumorne kontejnere i obraduje gradjane jos jednom novom akcijom, koja inace nama korisnicima nicemu ne sluzi.

neka poklonici ovog foruma a ljubitelji telenora izvinu ali mislim da telenor vise nema ni trunke odnosa sa svojim korisnicima jednostavno stalo im je do opsteg peljesenja povecavanja cena izmisljanja razno raznih imbecilnih veze s mozgom akcija koje se negranice sa elektronikom a kaomo li sa mobilnim tehnologijama
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
U pravu si Sigi. Evo ja koristim Telenor mrezu i to samo zbog "Prenesi" paketa, inace da nije toga nikada ne bih. Odgovara mi to prenosenje. A kada gospoda odluce da i to ukinu, bice jako lepo. Potonuce im brod punom parom.
Steta sto MTS nije zadrzao to prenosenje, makar na MIX-u. Pio bi to pravi potez i naneo bi Telenoru fatalan udarac. Razbili bi bandu.
Steta sto MTS nije zadrzao to prenosenje, makar na MIX-u. Pio bi to pravi potez i naneo bi Telenoru fatalan udarac. Razbili bi bandu.
meni su dobri oni sto kad im kazes da predju na mts ili vip da je jeftinije bolje i sve ostalo oni a jok nece zaljubili se u svoj broj imam jedno takvo telenoroovano bice u kuci ali shvatice mlada je kad bude iz svog dzepa davala za dopune a zali boze price i zera poruka na telenoru za tih 200 din
stvarno sta covek moze sa 200 dinara pripejd kredita da uradi na telenoru a sta na mts ili vipu ?
jel neko nekada racunao ?
stvarno sta covek moze sa 200 dinara pripejd kredita da uradi na telenoru a sta na mts ili vipu ?

Pa ja sam nesto racunao... Ako gledamo prepaid, najvise se isplati MTS iz vise razloga:
1. Najveci izbor paketa
2. Najnize cene
3. Najbolje promocije
4. Tri Friends and family broja sa popustima
5. Omiljeni broj koji nije unakazen kao kod Telenora
6. Besplatni pozivi ka call centru
7. Roaming promocije vaze i za BiH, a ne samo za CG
A ako gledamo postpaid, najbolji paket je "Prenesi" kod Telenora i to samo zbog prenosenja. Inace nista narocito.
Napomena: Ovo je neko moje misljenje i ne ocekujem da se svi sloze samnom.
1. Najveci izbor paketa
2. Najnize cene
3. Najbolje promocije
4. Tri Friends and family broja sa popustima
5. Omiljeni broj koji nije unakazen kao kod Telenora
6. Besplatni pozivi ka call centru
7. Roaming promocije vaze i za BiH, a ne samo za CG
A ako gledamo postpaid, najbolji paket je "Prenesi" kod Telenora i to samo zbog prenosenja. Inace nista narocito.
Napomena: Ovo je neko moje misljenje i ne ocekujem da se svi sloze samnom.
- tehno maniac
- Mobil manijak
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Ajde leba ti prosvetli nas šta je to od Mobtelove tehničke opreme završilo u Telekomudjoxie napisao:a da li se neko zapita o tome koliko je vlada srbije ojadila tadasnji mobtel pred prodaju telenoru???
koliko je tehnicke opreme zavrsilo u telekomu???

Tja ovakve izajve su

aleksaboy vidi svi stalno viču kako je prenesi najbolja stvar ikada lično da mi je toliko bitno to prenošenje minuta ozbiljno bih razmislio o nižoj tarifi....e sad nekome če to odgovarati zbog specifičnog načina korišćenja telefona ali ipak većini korisnika je mnogo teže palo kada su vratili broj minuta na Bel tarifama nego kada su ukinuli prenošenje minuta......a ponuda se kroji prema većini...
Izgleda da je Telenor ipak uradio nesto i za korisnike. Evo vec nekoliko dana kada obavim neki poziv stanje na racunu se poveca u roku od nekoliko minuta, (ovde mislim na pozive ka inostranstvu) a kada zovem domace mreze, ne povecava se, verovatno zato sto imam besplatne minute (paket prenesi), ranije sam morao da cekam i do 10 sati da mi se evidentira poziv.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM