065 / 066 mt:s
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
meni se ovaj deo clanka svidja :
"MTS je ponudio, kao novinu na našem tržištu, opciju "Probaj me", tako da korisnik prvi put može da proba uslugu i da potom odluči da li će nastaviti da je koristi.
Na taj način, korisnik dobija mogućnost da tri meseca proba da li mu odgovaraju sve prednosti koje dobija izborom profila 066 i potom donese odluku, a posle isteka probnog perioda, 1. decembra, korisnik može da prenese svoj broj u postpaid tarifni profil 066 ili će mu, u suprotnom, broj biti ukinut, navedeno je u saopštenju."
ovako nesto ima na hr vipu zvuci na dobro
"MTS je ponudio, kao novinu na našem tržištu, opciju "Probaj me", tako da korisnik prvi put može da proba uslugu i da potom odluči da li će nastaviti da je koristi.
Na taj način, korisnik dobija mogućnost da tri meseca proba da li mu odgovaraju sve prednosti koje dobija izborom profila 066 i potom donese odluku, a posle isteka probnog perioda, 1. decembra, korisnik može da prenese svoj broj u postpaid tarifni profil 066 ili će mu, u suprotnom, broj biti ukinut, navedeno je u saopštenju."
ovako nesto ima na hr vipu zvuci na dobro
Možda bih neke od ovih promocija (i mtsovih i Telenorovih) i probao, ali zaista nemam nameru svakih 3 meseca da menjam broj i javljam ljudim iz početka i pravim zbrku. A da ne pominjem komentare tipa: "šta je bre više s tobom i tim brojevima, hoćeš li se više odlučiti?", a za poslednjih 5-6 godina imam jedan 063 pripejd (konstantno do danas), 064 a zatim 065 postpejd, od kojih su onaj prvi svi bojkotovali, a sad kad mi je 065 isti kao kućni onda su prihvatili, i neki 064 koji mi je samo da isprobavam telefone a koristio sam ga samo zato što sam ga dobio s nešto malo kredita. Tako da ako može postojeći broj da promeni tarifu i to nešto na minimum 6 meseci ili godinu dana, znači bez "iznenađenja" (jer su mahom negarivna), onda ok, ali sad da isprobavam u praksi sva njihova iživljavanja............. 
To je glavni problem sa tim "promocijama", a u stvari ograničenjima.

To je glavni problem sa tim "promocijama", a u stvari ograničenjima.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
"Mobilna telefonija Srbije (MTS) saopstila je da je uvela novu numeraciju - 066, koja ce biti namenjena postpejd korisnicima sa istim iznosom mesecnog racuna od 500dinara (sa PDV-om), sa poklonom od 1.000 dinaraMobilna telefonija Srbije (MTS) mesecno i istom cenom MMS i SMS poruka.
Sa brojeva 066 cena poziva prema svim mrezama u nacionalnom saobracaju je ista, uvid u sistem tarifiranja je potpuno jasan i nedvosmislen, a u okviru tarife od 500 dinara mesecno, svaki korisnik ima pogodnost da koristi od 100minuta video poziva (3G telefonija) i 100 MB za prenos podataka mesecno (GPRS).
Profil 066 je prvi pospejd sa uvek istim iznosom racuna od 500 dinara (sa PDV-om), koji moze i da se dopuni po potrebi, a za uvek isti iznos racuna, korisnik pocetkom svakog meseca dobija 1.000 dinara koje moze da trosi po potrebi.
Ukoliko se 1.000 dinara kredita ispostavi kao nedovoljno, korisnik u svakom trenutku moze da dopuni svoj racun iznosom po zelji, a dodatna pogodnost ovog postpaid tarifnog profila je da potpisani ugovor nije vremenski obavezujuci.
MTS je ponudio, kao novinu na nasem trzistu, opciju "Probaj me", tako da korisnik prvi put moze da proba uslugu i da potom odluci da li ce nastaviti da je koristi." Sta kazete na ovo?Ovo je kao stvoreno za one koji vole da surfuju preko tel jer nemaju wifi.Mene je ova vest iskreno odusevila.Zvao sam korisnicki i tek 1.septembra ce biti javnih informacija
Sa brojeva 066 cena poziva prema svim mrezama u nacionalnom saobracaju je ista, uvid u sistem tarifiranja je potpuno jasan i nedvosmislen, a u okviru tarife od 500 dinara mesecno, svaki korisnik ima pogodnost da koristi od 100minuta video poziva (3G telefonija) i 100 MB za prenos podataka mesecno (GPRS).
Profil 066 je prvi pospejd sa uvek istim iznosom racuna od 500 dinara (sa PDV-om), koji moze i da se dopuni po potrebi, a za uvek isti iznos racuna, korisnik pocetkom svakog meseca dobija 1.000 dinara koje moze da trosi po potrebi.
Ukoliko se 1.000 dinara kredita ispostavi kao nedovoljno, korisnik u svakom trenutku moze da dopuni svoj racun iznosom po zelji, a dodatna pogodnost ovog postpaid tarifnog profila je da potpisani ugovor nije vremenski obavezujuci.
MTS je ponudio, kao novinu na nasem trzistu, opciju "Probaj me", tako da korisnik prvi put moze da proba uslugu i da potom odluci da li ce nastaviti da je koristi." Sta kazete na ovo?Ovo je kao stvoreno za one koji vole da surfuju preko tel jer nemaju wifi.Mene je ova vest iskreno odusevila.Zvao sam korisnicki i tek 1.septembra ce biti javnih informacija
Note IV N9100 dual
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Uffff al je ovaj tekst konfuzan ni meni ništa nije jasno iz njega....dakle pomešali su 066 pripejd - Probaj me i 066 (kvazi) postpejd - Kontrola troškova i od toga napravili papazjaniju koju teško da bilo ko može da raspetlja.....mdenic85 napisao: Ceo tekst na:
http://www.rtv.rs/sr/vesti/privreda/pri ... _80914.jsp
Ne spominje se nista za prepaid??!

Dakle 066 nudi sledeće stvari:
Pripejd 1000 din sa 1000 din kredita svakog meseca 100 min video poziva i 100 MB data posle 01.12. može ili da se pređe na postpejd ili da se ugasi broj
Postpejd sa kontrolom troškova tj kvazi postpejd 500 din aktivacija kartice

Cena minuta 5.9 sms i mms po 2.9
A postoje i 066 premijum tarife
1000 din - 250 min, 250, SMS, 250 MMS i 250 MB
4000 din - 1000 min, 1000 SMS, 1000 MMS i 1000 MB (ovde je minut 4.9)
- Daddy Yankee
- Banned
U Blicu ima reklama za novu mts numeraciju 066 na kojoj je sajt www.066.rs 
hmm... sajt je jos u izradi!

hmm... sajt je jos u izradi!

Meni se svidja ovo: 1000 din - 250 min, 250 SMS, 250 MMS i 250 MB. To je kompletna ponuda, po prvi put na nasem trzistu, jer ubraja sve osnovne vidove komunikacije. Ja za sada na postpaidu imam samo 150 min. i 150 sms poruka besplatno, sto znaci da cu preko pretplate (od 590 din. sa PDV-om) nabildovati jos 300 din. za GPRS i 20 din. za MMS. Tako mi uvek ispada. A ovo kod MTS-a mi mnogo vise odgovara, samo ako je istina.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
AquaZX, ne verujem da se premijum korisnik tek tako lako postaje. Obicno se taj naziv daje nekom ko se pokazao kao izdasan potrosec tj musterija a to svakako ni ti ni ja a ne verujem da je iko sa foruma takav. Ja sve kontam da ce tu biti neka osnovna tarifa pa prateci potrosnu ce ti davati neke pogodnosti i to ce sve naravno biti individualno, kao oni bodovi tj poeni sto su se delili ali ces sa njima moci da prelazis sa neki "bolji" paket. To mi jedino zvuci nekako logicno, pojma nemam.
I je l' neko ima neku informaciju vise? Je l' neko pazario novi 066 broj?
I je l' neko ima neku informaciju vise? Je l' neko pazario novi 066 broj?

- Daddy Yankee
- Banned