Prvi Android telefon u ponudi Telenora
Rasprava je zanimljiva ali ipak nije baš tema... Primećujem da niko u celoj priči ne pominje MTS. Niko se ne pita zašto najveći operater na našem tržištu još uvek nije ponudio niti jedan telefon da Android os-om, niti je u najavi. Možda će Telekom otići na drugu stranu i ponuditi iPhone. To mi nekako prolazi kroz glavu. 

Ajde mi reci gde ti te silne MB mozes potrositi kada je 95% vremena EDGE ili 1-2crte 3G-a? Telenor u BG-u pun signal 3.5g, brzina super. MTS i Vip jedva mogu da otvorim forum (3G).
Kako nije grozan signal?
Gde god sam isao na pecanje van glavnih gradova Telenor zakucan pun signal, Vip nema ni jedne crtice.
Ako je za tebe dobar signal ako ga imas u glavnim gradovima, e izvini molim te.
Kakav je Vip sa romingom?
Cas hoce da se nakaci kod operatera cas nece, telenor i mts nikakvih problema. Gde god idem i kako se menja pokrivenost, oni hvataju gde ima bolji signal.
Kako nije grozan signal?
Gde god sam isao na pecanje van glavnih gradova Telenor zakucan pun signal, Vip nema ni jedne crtice.
Ako je za tebe dobar signal ako ga imas u glavnim gradovima, e izvini molim te.
Kakav je Vip sa romingom?
Cas hoce da se nakaci kod operatera cas nece, telenor i mts nikakvih problema. Gde god idem i kako se menja pokrivenost, oni hvataju gde ima bolji signal.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Vracamo se na temu....stvarno smo malo u off-u.
madness99 - HTC je dobar brend, zapravo odlican, ali za usku grupu korisnika. Ona prva trojca udaraju po niskim strastima i na sve strane - zato su prvi po kolicinama. Nista drugo. Na stranu sve rasprave - i Magic i Galaxy su dobri uredjaji i koji god da odabere kupac - nije napravio gresku. Sve je subjektivno.
Ono interesantno je zapravo dali je Android platforma u Telenoru (bez obzira na telefon koji nude ili ce da nude) ponudjena kroz adekvatan paket ili ne. Ja mislim da moraju da porade jos na tome.
Sto se tice kvaliteta mreze - u pravu si za Telenor - bolji su.
Znaci - VIP ima mozda bolji paket, a telenor bolju mrezu. Trka neresena
ako bi Telenor opravio paket - imamo pobednika
madness99 - HTC je dobar brend, zapravo odlican, ali za usku grupu korisnika. Ona prva trojca udaraju po niskim strastima i na sve strane - zato su prvi po kolicinama. Nista drugo. Na stranu sve rasprave - i Magic i Galaxy su dobri uredjaji i koji god da odabere kupac - nije napravio gresku. Sve je subjektivno.
Ono interesantno je zapravo dali je Android platforma u Telenoru (bez obzira na telefon koji nude ili ce da nude) ponudjena kroz adekvatan paket ili ne. Ja mislim da moraju da porade jos na tome.
Sto se tice kvaliteta mreze - u pravu si za Telenor - bolji su.
Znaci - VIP ima mozda bolji paket, a telenor bolju mrezu. Trka neresena
ako bi Telenor opravio paket - imamo pobednika
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Samsung I7500 Galaxy Nagradni konkurs
Da bi učestvovali u nagradnom konkursu i odgovorili na nagradno pitanje potrebno je da se pre toga registrujete. Registracija je besplatna.
Za korisnike koji žele da znaju više...
http://test.telenor.rs
U konkursu mogu učestvovati svi građani Republike Srbije, bez obzira na to koju mobilnu mrežu koriste.

Da bi učestvovali u nagradnom konkursu i odgovorili na nagradno pitanje potrebno je da se pre toga registrujete. Registracija je besplatna.
Za korisnike koji žele da znaju više...
http://test.telenor.rs
U konkursu mogu učestvovati svi građani Republike Srbije, bez obzira na to koju mobilnu mrežu koriste.

Poslednja izmena od evolution u Uto, 25. Avg 2009. 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Hahaha, imaš i u zdravstvenoj knjižici. To je ustvari jedinstveni matični broj
Ali šta posle toga ??? Usleđuje glupo pitanje :
Koliko ljudi u Srbiji koristi Telenor Internet ?
Ako pogodite ili budete dali približan odgovor, dobićete Galaxy na test, a nakon toga trebate da date review do 1. Aprila 2010. što istovremeno znači da karticu sa besplatnim razgovorima i data saobraćajem i telefon koji je dat na test morate da vratite.
Posle toga ulazite u bazu korisnika koji će učestvovati u sličnim akcijama.

Ali šta posle toga ??? Usleđuje glupo pitanje :
Koliko ljudi u Srbiji koristi Telenor Internet ?
Ako pogodite ili budete dali približan odgovor, dobićete Galaxy na test, a nakon toga trebate da date review do 1. Aprila 2010. što istovremeno znači da karticu sa besplatnim razgovorima i data saobraćajem i telefon koji je dat na test morate da vratite.
Posle toga ulazite u bazu korisnika koji će učestvovati u sličnim akcijama.
Nokia Lumia 630
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
glupo mi da napisem 10 mozda pogodim
obicno ne ucestvujem u nagradnim igrama a posebno sam pazljiv sa jmbg. dobijem li nezeljne reklame za bilo sta tuzicu telenor. sad cu da se registrujem, privlaci me galaxy pa nek bude sta bude.
edit: i meni nije postavljeno pitanje, samo mi se zahvalili za registraciju

edit: i meni nije postavljeno pitanje, samo mi se zahvalili za registraciju