Prvi Android telefon u ponudi Telenora

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Rasprava je zanimljiva ali ipak nije baš tema... Primećujem da niko u celoj priči ne pominje MTS. Niko se ne pita zašto najveći operater na našem tržištu još uvek nije ponudio niti jedan telefon da Android os-om, niti je u najavi. Možda će Telekom otići na drugu stranu i ponuditi iPhone. To mi nekako prolazi kroz glavu. 8)

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

ne razumem šta je naduvano u VIP-u? što ti neko daje besplatne MB u paketu? ili što je MMS besplatan? ili što ima najviše besplatnih minuta u paket?
grozan signal? ne bih se složio sa tim..da može bolje,može ali da je grozan,nisi u pravu...
Samsung S10+ red

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ajde mi reci gde ti te silne MB mozes potrositi kada je 95% vremena EDGE ili 1-2crte 3G-a? Telenor u BG-u pun signal 3.5g, brzina super. MTS i Vip jedva mogu da otvorim forum (3G).
Kako nije grozan signal?
Gde god sam isao na pecanje van glavnih gradova Telenor zakucan pun signal, Vip nema ni jedne crtice.
Ako je za tebe dobar signal ako ga imas u glavnim gradovima, e izvini molim te.
Kakav je Vip sa romingom?
Cas hoce da se nakaci kod operatera cas nece, telenor i mts nikakvih problema. Gde god idem i kako se menja pokrivenost, oni hvataju gde ima bolji signal.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

To ce sve da se ispravi kad VIP izgradi svoju mrezu jer koliko znam i dalje zavisi od MTS-a a njima je u korist da je njima mreza sto gora. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Vracamo se na temu....stvarno smo malo u off-u.
madness99 - HTC je dobar brend, zapravo odlican, ali za usku grupu korisnika. Ona prva trojca udaraju po niskim strastima i na sve strane - zato su prvi po kolicinama. Nista drugo. Na stranu sve rasprave - i Magic i Galaxy su dobri uredjaji i koji god da odabere kupac - nije napravio gresku. Sve je subjektivno.
Ono interesantno je zapravo dali je Android platforma u Telenoru (bez obzira na telefon koji nude ili ce da nude) ponudjena kroz adekvatan paket ili ne. Ja mislim da moraju da porade jos na tome.
Sto se tice kvaliteta mreze - u pravu si za Telenor - bolji su.
Znaci - VIP ima mozda bolji paket, a telenor bolju mrezu. Trka neresena
ako bi Telenor opravio paket - imamo pobednika

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Prolazio pored Telenora pa svratih da pitam , i da pogresio sam
tih 5GB je u okviru telefona , pitao sam ih sta ce biti posle 6meseci dok traje taj moromo period , i kaze mi da je u planu da i Telenot uvede Mb u okviru paketa :blinky: :ohmy: ...... ako ne lazu :wacko:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Au! Ako kazu, onda ce to da bude vrlo uskoro. . .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

po mojim informacijama planira se ili osvezavanje prenesi paketa kao na vip-u, ili uvodjenje potpuno novih, sa ukljucenim prenosom podataka
::luv phonez::

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

e to je vec nesto.....onda je ponuda OK. Ovako, ako me posle 6 meseci skinu sa 5GB free, pa me teraju da platim nesto extra.....njesra

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Samsung I7500 Galaxy Nagradni konkurs

Da bi učestvovali u nagradnom konkursu i odgovorili na nagradno pitanje potrebno je da se pre toga registrujete. Registracija je besplatna.

Za korisnike koji žele da znaju više...

http://test.telenor.rs

U konkursu mogu učestvovati svi građani Republike Srbije, bez obzira na to koju mobilnu mrežu koriste.

;)
Poslednja izmena od evolution u Uto, 25. Avg 2009. 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

djuice@rs, тражи ми јмбг а ја немам то пошто имам 15 година...
Неки број са картице...
Дебилно од теленора,ја сад не могу да учествујем...
А да тражим од родитеља картице,баш нећу. :wacko:
Nokia 6220 Classic

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

JBMG dobijaš kad se rodiš. :P

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Hahaha, imaš i u zdravstvenoj knjižici. To je ustvari jedinstveni matični broj :wink:

Ali šta posle toga ??? Usleđuje glupo pitanje :

Koliko ljudi u Srbiji koristi Telenor Internet ?

Ako pogodite ili budete dali približan odgovor, dobićete Galaxy na test, a nakon toga trebate da date review do 1. Aprila 2010. što istovremeno znači da karticu sa besplatnim razgovorima i data saobraćajem i telefon koji je dat na test morate da vratite.
Posle toga ulazite u bazu korisnika koji će učestvovati u sličnim akcijama.
Nokia Lumia 630

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Ja sam se registrovao ali nigde pitanja nema, samo trazi da se registrujem (a ne moze opet) U cemu je fora?

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

glupo mi da napisem 10 mozda pogodim :D obicno ne ucestvujem u nagradnim igrama a posebno sam pazljiv sa jmbg. dobijem li nezeljne reklame za bilo sta tuzicu telenor. sad cu da se registrujem, privlaci me galaxy pa nek bude sta bude.

edit: i meni nije postavljeno pitanje, samo mi se zahvalili za registraciju

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

meni je postavljeno,al po meni je to klasično koska pitanje.Šta spada u telenor interner:3g,gprs,usb,wifi korisnici u parkovima... :uhuh: :dry:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Meni je postavljeno: koliko Telenor internet ima korisnika? :D
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

to je svima postavljeno,a šta spada u taj ''telenor inernet'',to niko ne zna,a o približnoj cifri i da ne govorimo :(

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ja sam se takođe registrovao, dobio sam pitanje "Koliko ljudi u Srbiji koristi Telenor Internet?", neznam šta da odgovorim, gde bih mogao da nađem neku brojku.... :oops:
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

"Koliko ljudi u Srbiji koristi Telenor Internet?" Jel'zna neko bar približno ili neki noviji izveštaj? Guglao sam malo ali džabe.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori