Znaci da ce prva tri meseca biti besplatna ta usluga ili svi 3G servisi?

Pitam se gde se nalaze tih pet kamera... Kada bih ja postavljaomilan91 napisao: MT:S je saopštio da je već postavljeno pet kamera na glavnim raskrsnicama u Beogradu
Uskoro, ocigledno, pocinje diskriminacija prepaid korisnika...milan91 napisao:Mobilna telefonija Srbije (MT:S) najavila je da će krajem decembra postpejd korisnicima sa mobilnim telefonima treće generacije omogućiti da uživo prate saobraćaj na najvažnijim putevima i raskrsnicama u Beogradu i Srbiji.
Dokazano je da razgovor za vreme voznje jedan od glavnih faktora saobracajnih nesreca... (da, da... to svi znamomilan91 napisao:Mobilna telefonija Srbije (MT:S) najavila je da će krajem decembra postpejd korisnicima sa mobilnim telefonima treće generacije omogućiti da uživo prate saobraćaj na najvažnijim putevima i raskrsnicama u Beogradu i Srbiji.
He he he ma ne radi ni svuda u samom centru (kako koja bazna stanica) ali jopet interesantan taj video pozivmilan91 napisao: .Jos jedan dokaz da 3G pustaju krajem godine tako da cekamo,sto je zanimljivo ja sam bas proverio sa 6630,na Konjarniku gore kod Istocnih kapija ima 3G MOBTEL i 3G MTS 064,a u mom podrucju 6630 hvata signal sa repetitora na Vozdovcu i Brace Jerkovic i oni nemaju signal 3GZnaci da je samo na nekim repetitorima postavljen 3G
ja tebe ne razumem sto ovih dana ova fora je od kako su izasli 3G telefoni jer ako stoji na dual mode on trosi vise bateriju jer trazi 3G signal,i nekad ste onda nedostupni,inace ja mislim da svako zna da cim kupi mob koji je 3G da promeni na GSM only.pilgrim napisao:Jedan savet onima koji imaju 3g telefone - ovih dana drzite ih na "gsm only",ne na "dual mode",u suprotnom se moze desiti da cesto budete nedostupni.Usput,jedna (polu)zvanicna informacija - 3g krece 19. decembra!