Kapiram ja sta je objasnjeno na MTS sajtu ali se nigde eksplicitno ne pominju pojmovi 2G i 3G kartica. Ne bi mi to ni palo na pamet da pre mesec dana kada sam prelazio sa prepaida na postpaid u poslovnici momak koji radi nije pitao da li hocu 2G ili 3G karticu. Posto jos uvek imam 2g telefon logicno sam uzeo 2g karticu. E sad, mene zanima koje su prednosti te 3G (naravno u slucaju posedovanja 3g telefona) kartice i da li 3G servis potpuno isto sljaka i na 2g i na 3g kartici? Ako je tako, zasto bi uopste pravili nesto sto se zove 3g kartica...lizard napisao:Nema potrebe da menjas sim karticu za 3G karticu. Samo da si otisao na MTS-ov zvanicni sajt sve bi odmah lepo nasao
3G utisci!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
3g je takvo sr /\ l\l ] E, barem kod nas, da je to strasno.
Wifi rulez.Prica mi ortak sto je dosao pre npr. mesec dana iz Amerike, kaze wifi ima svugde(za one retardirane koji ce da pisu kako ga nema na svim mestima u celoj americi, da im razjasnim, ima na dosta mesta, mnogo vise nego kod nas) free.
Pa nije ni cudo sto iphone nisu radili da bude 3g
Wifi rulez.Prica mi ortak sto je dosao pre npr. mesec dana iz Amerike, kaze wifi ima svugde(za one retardirane koji ce da pisu kako ga nema na svim mestima u celoj americi, da im razjasnim, ima na dosta mesta, mnogo vise nego kod nas) free.
Pa nije ni cudo sto iphone nisu radili da bude 3g
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Jorgovan, odakle ti to ??? Nema to veze sa QoS-om (ako se ne varam nije ni ukljucen), jednostavno imas top brzinu uredjaja koji posedujes, npr imas N95 imas i HSDPA tj do 2Mbit/s ako nemas kao ja onda 384 kbit/s, valjda si me sad dobro razumeo.
the maniac, sljaka drugacije ali ti to neces primetiti (brzina protoka ti ne zavisi od toga)....
the maniac, sljaka drugacije ali ti to neces primetiti (brzina protoka ti ne zavisi od toga)....