MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cuj, to imas svuda u svetu, jedino kod nas se zaostaje u svim segmentima.
grinskrin, nisi jedini sa slichnim razmisljanjima...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

miodrage nemoj tako.ne zaostajemo u svim segmentima...prednjačimo u ''dranju korisnika'' 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Venom je hteo da kaze da imamo jedinstvenu tarifu zvanu deranjanje :D :lol: , a vole i da nas zaokruze da bi nas mogli lakse derati :D :lol: :roll:

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Daddy Yankee napisao:ovo svaka mreža ima u zadnjih 10 godina.

To je dobra fora, ja sam to koristio u hrvatskoj, kako prelazis sa baznih stanica dobijas informacije u vezi znamenitosti koje su najblize toj stanici. Pa razne druge korisne informacije. Ima fora i za vremensku prognozu, tacno ti kazu vremensku prognozu za tvoju baznu stanicu tj. okolinu tebe.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ova promocija još uvek traje za dinar posle prvog minuta.kao i nije toliko loše .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ma gde loshe VeNoM :wink: Da je Telekom pametan da ostavi ovako KUL tarifu , ja mislim da bi napravili super potez . Evo ja zadnjih mesec , mesec i po , od kad traje ova promocija , sam toliko puta uplatio kredit da ne mogu ni da izbrojim .

Jeste , trebalo mi je , ali sam uvek sa gushtom trosio impulse sa ovakvom cenom .

Liacki , ne ulazeci u razne konstrukcije mozgova njihovih menadzera , pitam se sad , da li je bolje i da li ce vishe zaraditi od na primer mene kao prosecnog pre paid korisnika , u ovakvoj situaciji , ili da prestanu sa promocijom ? Ovako cu uvek uplatiti sa osmehom :D svaki kredit i bice tih uplata mnogo vishe , a ako prestanu , uplacivacu samo kad moram i da bash ne ostanem na nuli 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Bolje od Dual SIM-a?

Svim mobilnim korisnicima koji žele da istovremeno koriste dva broja putem samo jedne kartice i jednog telefona, mt:s je ponudio novu uslugu pod nazivom DuoSIM.

Broj mobilnih korisnika koji imaju dva broja i dva telefona nije zanemarljiv, a najčešće su u pitanju biznis korisnici koji jedan broj koriste za posao, a drugi u privatne svrhe. Osim što je skuplje koristiti dva mobilna, problem je i nositi ih istovremeno. Od nedavno su na našem tržištu dostupni Dual SIM mobilni aparati u koje se mogu ubaciti dve SIM kartice. Na taj način, korisnicima dva telefona omogućeno je korišćenje dva broja putem samo jednog uređaja.

Međutim, Dual SIM telefoni nisu jeftini, a što se tiče izbora modela, ponuda je prilično siromašna. Trenutno stanje iskoristio je mt:s, jedan od mobilnih operatora, i svoju ponudu usluga obogatio novim, korisnim i jeftinijim rešenjem koje je nazvao DuoSIM, nudeći ovu uslugu svojim, ali i svim zainteresovanim korisnicima drugih mobilnih mreža.

Putem DuoSIM usluge mt:s je omogućio korisnicima da na jednoj kartici imaju dva aktivna broja. Verovatno ste već čuli za ovu uslugu, jer je najavljena pre nepunih mesec dana, ali novost je da je DuoSIM usluga od ponedeljka i aktivirana.

Da biste koristili DuoSIM uslugu treba da kupite mt:s DuoSIM karticu i oba broja, naravno, moraju pripadati mts:s mreži. Osim toga tu je još jedan uslov: jedan od dva broja mora biti postpaid.

Ukoliko ste korisnik dve različite mreže, svakodnevno koristite dva broja i dojadilo vam je da non-stop "vučete" dva telefona, sada možete spojiti posao i zadovoljstvo u jednom telefonu, tako što ćete potpuno preći na mt:s mrežu i iskoristiti njihovo novo rešenje.

Ukoliko već imate jedan ili dva broja iz mt:s mreže, možete ih zadržati, a možete izabrati i nove brojeve. Korisnicima koji su se odlučili da zadrže jedan ili oba stara broja mt:s mreže, celokupan neutrošen saobraćaj na prethodnim karticama će biti prebačen na DuoSIM karticu.

Biranje sa koga će se broja poziv obaviti omogućeno je u svakom trenutku, putem DuoSIM aplikacije u meniju telefona, a pod stavkom MTS MENI ili pri samom uključivanju telefona. Cena DuoSIM kartice, za sve kombinacije (postpaid–prepaid/stari–novi brojevi), je 1.500 din (bez poreza).

Vrlo izazovna ponuda mt:s-a korisnicima svih drugih mobilnih mreža, kojima je mogućnost korišćenja dva broja putem jednog mobilnog uredjaja, za sada, dostupna jedino u skupljoj varijanti: kupovinom Dual SIM telefona, kao što je Samsungov D880 Duos http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.p ... _id=286345 ili nekog od modela anonimne robne marke koji su preplavili naše tržište.

Za sve bliže informacije posetite mt:s sajt http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2254 ili pozovite 064/789 i naoružajte se strpljenjem za uspešan dolazak do operatera.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=299910

:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Andrijano napisao: Dual SIM telefoni nisu jeftini, a što se tiče izbora modela, ponuda je prilično siromašna.

Nisu ni skupi, to njihovo "nisu jeftini" je jeftin marketinski trik. Telefon je bolja varijanta jer kao prvo u telefon mogu da stavim kartice razlicitih operatera i tako biram najnaj...povoljnije tarifne pakete razlicitih operatora.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

šta ćeš birati kad su sve iste :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa i nije sve isto. Daddy Yankee, pogledaj moj potpis i shvatices o cemu pricham. Da je isto, ne bih imao to sto imam. Inache izuzetno korisno ako se telefonu slucajno istroshi baterija, imas drugi za nuzdu.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

i ti si promasio, ne govori on o dva telefona nego o dual sim teefonu (koji nema posebnu bateriju za svaku karticu :lol: :D 8) )

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Daddy Yankee, kako sam ja promashio? Pa ja imam DualSIM fon, i E61. A ne jednom mi se desila situacija koju sam naveo u svom prethodnom postu. Uz to, zasto ne bih koristio sve 3 mreze kad mogu?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

u normalnoj državi bi trebao, ovde ne zato što je sve isto, al u principu ne može da škodi 8)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ma nije ovo lose, samo je mbogo skupo :smutny: . Meni bi koristilo. Ja imam postpaid, koji koristim za razgovor i poruke i prepaid, koji mi sluzi za dopunu internet vremena i GPRS, tako da bi mi koristilo da ih imam u jednom telfonu (SE K530) umesto, kao sada u 2 (drugi je historijski Siemens M55). Verovatno cu uzeti, ako malo padne cena (recimo na 500 din). Samo me interesuje sta se desava ako odlucim da ne produzim pretplatu na postpaid-u (posto sam obavezan do dec. 2009), da li u tom slucaju samo prestaje funkcija drugom broju, a stari (prepaid) nastavlja na istoj kartici ili moram da 'razdvajam' brojeve (i ponovo placam neku naknadu)?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

mezzano, pravac poslovnica pa pitaj. I nadaj se da ces da dobijes neki konkretan odgovor.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Mrzi me! Jos uvek se nisam toliko zainteresovao za to, a i nemam 1500 dinara da dam za tako nesto. Sacekacu jos, kao sto sam rekao, pa ako ispadne nesto povoljinije, onda cu da se raspitujem o uslovima.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

možda da kloniraš dvije kartice na jednu (ili više njih) to ti je isto samo jeftinije i nelegalno 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa u svakom slučaju je bolje. A ovo: "sada možete spojiti posao i zadovoljstvo u jednom telefonu, tako što ćete potpuno preći na mt:s mrežu i iskoristiti njihovo novo rešenje" je više nego jadno. Da mi je trebao 064 prepaid broj imao bih ga već. U stvari jedan već imam ali ga toliko koristim da ne znam ni koji je, stoji na polici mesecima. A 063 mi treba. Tako daaaaaa................. Na zapadu ništa novo...........
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Telekomov DuoSIM?
Bolje od Dual SIM-a?
Ajoj kakva navlakusa!
Ovo je najobicnije kloniranje kartica, a kada citas tekst iznad pomislis kao da je revolucija koja zamenjuje DualSIM telefone.
Dakle, nista novo zapakovano u telekom stilu.
Pozdrav ljudi! :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Postavio sam pitanje korisnickom centru mejlom i evo sta su mi odgovorili:

Postovani korisnice,
Korisnici DUO sim kartice imaju mogucnost da u mobilnom telefonu istovremeno imaju dva broja, jedan postpaid, a drugi pripaid broj. DUO sim kartica omogucava korisniku da sa jednom karticom i jednim mobilnim aparatom koriste oba broja i da, zavisno od zelje, aktivan bude jedan ili drugi bez promene SIM kartice ili iskljucivanja telefona.Sve ono sto su dosad omogucavale MTS postpaid i pripaid sim kartice, sada je sadrzano u jednoj.
1. Nije omogucen izbor pripaid broja, dok postpaid broj 065 mozete birati.
2. Ukoliko dodje do raskida ugovora za postpaid broj nesmetano ce te moci da nastavite koriscenje Vase pripaid kartice.
3. Sto se tice kupovine DUO sim kartice, ona je trenutno omogucena iskljucivo putem kanala 064790. Pozivom ovog broja vrsite porudzbinu, nakon provere podataka i odobrenja zahteva Vasu DUO sim karticu mozete ocekivati u roku od 96 sati na kucnoj adresi. Od dokumenata potrebno je da imate licnu kartu kod sebe kako bi ste porucili paket.

S? postovanjem Vas MTS.

Odgovori