Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: Telenor novosti

Post od Deksi »

Nenad-77, pa da vise ti se isplati da otkupis ugovor i iskoristis promociju mts-a koja vazi do n.g. A kad bi cekao kraj ugovora i nebude bilo ovih 50% izgubio bi ovu lepu priliku.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

Ja sam do sad bio zadovoljan telenorom, a imam dva postpaid broja, ali mi je muka da ih zovem da vidim koliko cu placati pretplatu za moj prvi paket prenesi 150, dok ovaj drugi prenesi i surfuj 1000 ostaje verovatno ista pretplata kao do sada
Note IV N9100 dual

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

U ponedeljak prepodne sam podneo zahtev za otkup ugovorne obaveze,pa su me gospoda iz telenora kontaktirali u utorak i pitali koji je razlog raskida ugovorne obaveze ja im kazem gospodo pa nisam ja papagaj da ponavljam jedno te isto 100 puta imate razlog mog nezadovljstva u reklamaciji a da mi sada ponudite 50 posto popusta do isteka ugovorne obaveze nebi pristao na to iz principa pa bi vas zamolio da me negljavite sa vasim ponudama i glupostima i nemam vremena da trosim na vas vi ste svoje rekli i prekinuo vezu otisao do poslovnice uzeo broj racuna i poziv na broj uplatio iznos koji je trebao i prekljuce je proknjizena uplata tako da cu ponedeljak podneti zahtev za prenos broja u mts mrezu i uzeti 50 posto popusta na 2 godine.Toliko narode o pametnoj telenor mrezi.Vip daje smeo i on bi promenio pakete korisnicima koji imaju ugovornu obavezu pa sa smart 1100 prebacili bi na smart 1200 ali nesmeju da rade tako nesto i da krse uvovor.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

U ponedeljak prepodne sam podneo zahtev za otkup ugovorne obaveze,pa su me gospoda iz telenora kontaktirali u utorak i pitali koji je razlog raskida ugovorne obaveze ja im kazem gospodo pa nisam ja papagaj da ponavljam jedno te isto 100 puta imate razlog mog nezadovljstva u reklamaciji a da mi sada ponudite 50 posto popusta do isteka ugovorne obaveze nebi pristao na to iz principa pa bi vas zamolio da me negljavite sa vasim ponudama i glupostima i nemam vremena da trosim na vas vi ste svoje rekli i prekinuo vezu otisao do poslovnice uzeo broj racuna i poziv na broj uplatio iznos koji je trebao i prekljuce je proknjizena uplata tako da cu ponedeljak podneti zahtev za prenos broja u mts mrezu i uzeti 50 posto popusta na 2 godine.Toliko narode o pametnoj telenor mrezi.Vip daje smeo i on bi promenio pakete korisnicima koji imaju ugovornu obavezu pa sa smart 1100 prebacili bi na smart 1200 ali nesmeju da rade tako nesto i da krse uvovor.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Po njima oni mogu da menjaju cene "30% kvartalno"??? Znaci za vreme trajanja ugovora to bi bilo 2x4=8 puta! :)
To nigde ne pise u ugovoru. Bezobrazno, mnogo bezobrazno.

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

moram da dodam - cisto kao poredjenje - VIP to recimo nikada nije radio i ljudi su koristili uredno svoje pakete u toku potpisane 2 godine iako ti paketi odavno vise nisu bili u novoj ponudi. Niko ih nije prisiljavao da u toku ugovorne obaveze prelaze na najnovije tarifne pakete...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mt:s takođe. A i Telenor je jedno vreme, ali su odlučili da to promene. :D

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Evo i odgovora zašto je telenor tako bezobrazan

http://www.evocentar.net/2012/10/24/q3- ... azan-rast/

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

stvarno su mi se smucili ovi iz telenora nasilno su povecali pretplatu za po 200 din i sada se hvale kako imaju veci prihod i vise korisnika.sve su to naduvani i nafilovani podaci vestacki a pravi podaci su da gube korisnike.oni racunaju sve brojeve koje su izbacili u prodaju a kada bi dali podatke koliko imaju aktivnih brojeva u mrezi njihova cifra bi bila smanjena za 30posto.telenor izbaci 3 miliona broja i oni racunaju da imaju toliko korisnika umesto da vide koliko imaju aktivnih korisnika u sistemu.i ovaj drugi moj broj u junu ide iz telenor mreze da mi daju tel po povoljnijoj ceni nebi ostao kod njih i tacka.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ako nastave sa ovakvom poslovnom politikom brzo ce poceti da stagniraju
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Za deo rasta ARPU-a zaslužna je i prodaja uredjaja po povoljnijim uslovima.
El se ovo oni sale ili prave ponovo pametni ko sto im je i mreza. No da nepisem ponovo primere koliko gde sta kosta ali ovo je netacna njihova izjava.

Da ih zasad malo i pohvalim. 11 oktobra sam im poslao e-mail sa zahtevom da mi posalju kodove za otkljucavanje telefona i danas sam od njih dobio koverat i u njemu obavestenje da su oni poslali zahtev proizvodjacu telefona ali da neznaju kada ce oni odgovoriti. Uh ali kad 10 novembra saznaju da prenosim brojeve mozda i ne ispune obecanje.
Mozda da sacekam sa prenosom do decembra?

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Da se ne ponavljam ,napisao sam to negde ovde ,zar zaista mislite da sve sto oni izjave mora biti tacno
Poslovnice im zvrje prazne ,pa da ne lazem al bar jedno 20 ljudi sa kojima sam u kontaktu redovnom nema vise njihov broj
A oni prave profit hm,necu reci da lazu ali u najmanju ruku tu nesto nije u redu
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Kada sam 2009 uzeo broj kod njih i posle 8 godina promenio mts broj oni su prikazivali negativne rezultate a svi živi koje znam su bežali sa mts većinom na telenor.
A sada kada većina ljudi koji koje znam i bili su na telenoru više nisu oni prikazuju pozitivn erezultate, mada tada su u paketima davali i šakom i kapom a sada na kašičicu. Smanjili su troškove sigurno i eto im dobiti samo što po meni a i ostalima sa foruma broj korisnima značajno umanjujen.
Uglavnom prisutan je trend unazađenja paketa

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nije nemoguce da malo maskiraju stvarnu situaciju, ali pocece da gube klijente ako ovako nastave
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Toda ma vec su poceli da ih gube, koliko je vec clanova foruma njih napustilo a koliko se njih i sprema da ih napusti, medju njima sam i ja. I poznanici sa kojima se druzim takodje odlaze od njih. Puno njih koje poznajem i neprate sta druga dva operatera nude pa kad im kazem bas se zamisle kako dalje. Skoro jednom prijatelju sam spomenuo vipov paket sigurica a on sinu vec placa prenesi i dopuni i rezultat je isti.
Sad kazem hvala im sto mi nisu dali 50% popusta pre dva meseca kada sam im trazio.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Deksi, ja cu ioak da ostanem u felenoru ;) Zao mi je da propadnu pa cu mojim skromnim prilogom da im pomognem da se izvuku iz krize. Ma salim se :) I da hocu ne mogu da idem od njih jer u selu gde sam poceo da radim i gde zivim :( na zalost postoji sam felenor mreza :(
Note IV N9100 dual

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

toda81, razumem te u potpunosti.... Kod mene u selu jedino telenor ima "pametnu mrežu"...
Joj kad se setim da sam se patio sa vipom i 2g mrežom..... Pa džabe im svega kad meni treba internet a brzina ubilo se...
E zato sam ja i zadovoljan telenorom, jedino imam primedbu na cene paketa, ali jbg ne može uvek sve da bude po JUS-u. :wink:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Kod nas nema 3g tako da smo mi daleko od pametne mreze. Bitno je da su pokrili vece gradove, sela im nisu bitna. Mrzim politiku, ali je covek na zalost zoopolitikon
Note IV N9100 dual

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Windows telefon http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... oni/HTC/8X e jos lumie da krenu :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

E to ce morati da se cacne. :)

Odgovori