Ukoliko u toku meseca kredit ili bonus ne potrošite u celini, preostali iznos se prenosi u naredni mesec i pridodaje se iznosu kredita i bonusa koji dobijate u tom mesecu, s tim što se preneta količina bonusa može iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta.
Treba mi pomoc.Proslog meseca sam prekoracio internet i doci ce mi racun nekih 4500 din vise.No to nije problem,nego sad u ovom mesecu ukljucim internet i nece da radi.Jel dobijam opet internet kad platim racun ili?Pozivi i poruke rade.
@Milanche
Promenili su.Prvog dana je pisalo da se i kredit i bonus prenose samo u naredni mesec.Izgleda da su ukapirali da bi to bila greska pa vratili na staro.
<Milanche>, pre 10-tak dana je s3 uz box paket bio 27.000 din, sto dođe oko 230e pa još na 12 rata.
Po meni je to sasvim korektna ponuda bila, sada je preko 40 hiljada.
Oni stvarno nisu normalni, uz box ovaj aparat kosta citavih 22.000 din, a u slobodnoj prodaji kod ovlascenih prodavac (fiskalni i 2 god garancije) je oko 17.000 din.....
Bas bi voleo da upoznam strucnjaka koji im formira cene telefona
Cujem jutros od poštara da je neki problem sa štampanjem računa u telekomu, ali smo u firmi dobili račun za adsl, i račun izgleda sada drugačije, a i sama koverta u kojoj je stigao račun je drugačijeg dizajna... Sad će im trebati jedno 6 meseci da se srede posle ovolike promene očekujem i haos sa iznosima računa...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.