Yettel novosti
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: Telenor novosti
Andrijano, uuuuuuu to si u pravu u potpunosti (za radnike). Cist neprofesionalizam. Ja razumem da je neko na obuci, ali ta osoba ne sme da se ostavi da radi sama bez pomoci. Meni se desilo pre jedno 10 meseci, kada je devojka uzimala SGSII, da im ja objasnjavam sta je OTA update i sta je android u stvari (jer je lik krenuo da lupetara gluposti nesnosne). Ali nije samo to bio problem. Ajde sto nije znao o telefonu koji firma za koju on radi prodaje, vec je krenuo da mesa postpaid pakete (ona je bila na starim prenesi plus paketima pa je morala da se prebaci na ove novije Prenesi i surfuj). Jezivo...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Telenor novosti
Ma katastrofa. I posle 5minuta neke price i cekanja da proveri sa koleginicom,pa se onda i koleginica ukljucila,i sve nesto pa ovako pa onako,a ja znam zasto sam dosao i glupo je da me farba i ja vec ono nije bitno stvarno,istice mi ugovor uskoro docicu ponovo i krecem i ladno mi kaze jedna,ok dodji ponovo ako hoces da izgubis jos 5 minuta vremena kao sada!! Ja se okrecem ono bacim pogled,ona kao nesto se smeje,okrenem se i ono ne verujem sta je rekla izadjem iz radnj,rekoh kakvi ovde likovi rade,nego ono iskulirao nista mi hitno nije trebalo.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nazalost takvi covekoliki primerci, polupriuceni, rade i u drugim opratorima, i u svakoj poslovnici imas makar jednu budalu. U Vipu su svi makar jako ljubazni, ponekad neprijatno ljubazni. U mt:s su potpuno nezainteresovani, gledaju na korisnike kao na stoku. U Telenoru su recimo bezobrazni!
Ja srecom nikad nisam imao problema, jer imam znanje koje je superiorno u odnosu na sve njih tamo zajedno, nikad nisam isao nesto da pitam, vec sam trazio da mi odrade uslugu. Ne jednom sam ja njima objasnjavao sta i kako.
Ali to nista ne treba da cudi, s obzirom gde zivimo, u celoj zemlji je svuda javasluk, pa zasto bi bila drugacija situacija sa mobilnim opratorima? Nazalost, to smeta mozda meni, ovde vecini, ali koji smo mi procenat drustva? A da nismo procenat, nego mozda procentmil. Dok ne bude kriticne mase da se drustvo menja dotle ce da bude ovako. No to su vec duboke teme, da ne ulazimo u to.
Ja srecom nikad nisam imao problema, jer imam znanje koje je superiorno u odnosu na sve njih tamo zajedno, nikad nisam isao nesto da pitam, vec sam trazio da mi odrade uslugu. Ne jednom sam ja njima objasnjavao sta i kako.
Ali to nista ne treba da cudi, s obzirom gde zivimo, u celoj zemlji je svuda javasluk, pa zasto bi bila drugacija situacija sa mobilnim opratorima? Nazalost, to smeta mozda meni, ovde vecini, ali koji smo mi procenat drustva? A da nismo procenat, nego mozda procentmil. Dok ne bude kriticne mase da se drustvo menja dotle ce da bude ovako. No to su vec duboke teme, da ne ulazimo u to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
miodrage, mislis promil
Ma jezivi su. Ja nikada nista nisam isao da pitam takodje.. Ali ipak nekada imam nedoumice kad krenu da kubure sa novim-starim paketima i nasilniim prebacivanjem na iste

Ma jezivi su. Ja nikada nista nisam isao da pitam takodje.. Ali ipak nekada imam nedoumice kad krenu da kubure sa novim-starim paketima i nasilniim prebacivanjem na iste
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Layne_Staley, promil je 100x veci od procentmil-a.
Znam ja jako dobro sta sam napisao.
Procenat - 1/100
Promil 1/1000
Procentmil 1/100000
Znam ja jako dobro sta sam napisao.
Procenat - 1/100
Promil 1/1000
Procentmil 1/100000
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
A joj, ja budala.. mislio si na ppm .. izvinjavam se, nije bila namera da te uvredim svejedno 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nisam ni shvatio kao uvredu, sve je cool 
Nije PPM jer to je parts per million, sto je 1/1000000

Nije PPM jer to je parts per million, sto je 1/1000000

Kako mogu na telenorovom sajtu da pogledam trenutno zaduzenje kao na vipu recimo?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
antec, imas portal dobrestvari.rs. Tu se registruj i imas dostupno stanje, preostale minute, listinge, prethodne racune, uplate...
mezzano, hvala, snadjoh se 

Jel proverava neko stanje MB,jel vam sve normalno? Pre 20 dana sam gledao,ostalo mi jos 300 i nesto,danas pogledam,pise 1668 

- mezzano
- Expert
Kod mene je ok, tj. na stanju je 0MB, posto sam potrosio svih 150 iz paketa, jos pre 3-4 dana.
Cekamo 24h...ili sutra...da vidimo tu famoznu ponudu telenora..

- mezzano
- Expert
Izvor: TelenorBesplatni razgovori i SMS poruke sa omiljenom osobom tokom 2013.
30. novembar 2012 – Pred sezonu novogodišnjih praznika, Telenor poklanja svim korisnicima koji potpišu ili obnove ugovor sa Telenorom na 24 meseca besplatne pozive i sms poruke ka jednom Telenor broju tokom cele sledeće godine.
Pored toga, ovi korisnici dobijaju i zimske rukavice za korišćenje uređaja sa ekranom osetljivim na dodir i specijalni novogodišnji poklon vaučer koji omogućava popust od 5.000 dinara pri kupovini telefona uz novi pretplatnički broj.
U novogodišnjoj ponudi telefona izdvojili bismo popularne modele sa android platformom Telenor Smart, Telenor Smart Pro, Telenor Smart HD koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.
Iz ponude Samsung modela Telenor preporučuje Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Mini 2, kao i najnovije telefone HTC Desire X, ZTE Blade 3 i LG L9.
Svi navedeni uređaji mogu da se kupe za samo jedan dinar uz određene Prenesi i surfuj i Prenesi premium pakete.
Ovu ponudu će korisnici moći da iskoriste od 1. decembra 2012. do 31. januara 2013.
A nadao sam se da će biti popust na cenu telefona, ono rukavice i vaučer za popust uz novi postpejd broj?! Razočarali su me.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
dakle stvarno, dokle ce vise da se blamiraju? Stvarno, rukavice? Rukavice?? O boze
Nisam ni očekivao više od telenora da budem iskren.
Mnogo se stegli nešto. Prepaid je ok mada ništa posebno, ali opet velika ušteda promocijama, postpaid je zapostavljen, baš loše, najgora ponuda je u Telenoru, daleko najmanje saobraćaja u odnosu na konkurente za isti novac, u većini slučajeva, jedino ne znam što se tiče telefona.
Mnogo se stegli nešto. Prepaid je ok mada ništa posebno, ali opet velika ušteda promocijama, postpaid je zapostavljen, baš loše, najgora ponuda je u Telenoru, daleko najmanje saobraćaja u odnosu na konkurente za isti novac, u većini slučajeva, jedino ne znam što se tiče telefona.
dakle uz novi ugovor dobijes rukavice i omiljeni broj.? da li su oni normalni..?!
a ovaj vaucer ne moze da se iskoristi za taj broj koji se produzuje,ne.?!

a ovaj vaucer ne moze da se iskoristi za taj broj koji se produzuje,ne.?!
Ahahahahha......... marketing stručnjaci
Iz ugla operatera logično je da podstiču korisnike drugih mreža da pređu kod njih i tada se tretiraju kao novi a postojeće gledaju zdravo za gotovo, ko ih šiša potpisali su i ćao. I to možda i nije toliko loše, recimo sa VIPa kad mi istekne ugovor a više nemaju tako povoljne uslove pređem na mt:s, pa nazad i tako. Jedino što sam ubeđen da se neće dogoditi je da se vratim na Telenor jer apsolutno nisu pokazali nikakav interes da tarifama izađu u susret korisnicima.

Iz ugla operatera logično je da podstiču korisnike drugih mreža da pređu kod njih i tada se tretiraju kao novi a postojeće gledaju zdravo za gotovo, ko ih šiša potpisali su i ćao. I to možda i nije toliko loše, recimo sa VIPa kad mi istekne ugovor a više nemaju tako povoljne uslove pređem na mt:s, pa nazad i tako. Jedino što sam ubeđen da se neće dogoditi je da se vratim na Telenor jer apsolutno nisu pokazali nikakav interes da tarifama izađu u susret korisnicima.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
oni su smesni ozbiljno...ovo je sprdnja.. daju minute u mrezi neupotrebljive..omiljeni broj, retko ko ima telenor... rukavice su pobedile.... ja mislim da oni imaju ubacenog sefa marketinga iz vipa i mts-a... koji ovako radi za njih,... vip daje 50% vise svega 2 godine... mts se jos nije oglasio sa ponudom..ali njihova 50% akcija je nepobediva definitivno..a i svakako se biti jos neka novogodisnja akcija....
Ja sam trenutno na Telenoru na prenesi i surfuj 500, generalno sam zadovoljan svime, ne iskoristim nikad sve iz paketa. Ali mi sad treba novi telefon. Ove gluposti koje su ponudili su vrhunac. Moguće da čće pred samu NG ponuditi još nešto. E sad šta mi je činiti? Uzeo bih SGS 3, nemam cash i odgovara mi da ih uzmem preko operatora. Znači ostaje mi samo VIP... čekaću još malo