Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Layne_Staley, ako ti ne dobijes ponudu sudeci po racunima,onda stvarno ne znam ko ce.

kakva njihova ponuda..pa vidis li sta rade... :O
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sub, 01. Dec 2012. 11:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je dopunjavanje do 60 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim.
Rezlog: Zabranjeno je dopunjavanje do 60 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
fannY, sad sam bas hteo da uhvatim screenshot sa dobrestvari.rs da vam pokazem, ali je otkucala ponoc, pa je ta informacija nedostupna do 3. u mesecu.
Inace, za oktobar - 6000, septembar 6700, za avgust 7000+, i tako unazad... Plus je na moje ime jos jedan broj registrovan...
Ja mislim da je red da mi daju popust na paket ili neku ponudu neki telefon popust ili tako nesto...
Inace, za oktobar - 6000, septembar 6700, za avgust 7000+, i tako unazad... Plus je na moje ime jos jedan broj registrovan...
Ja mislim da je red da mi daju popust na paket ili neku ponudu neki telefon popust ili tako nesto...

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Dzabe cekasmo telefone, nema nista odoh ja da spavam. Laku noc drugari.

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Deksi, ima galaxy s3 mini .. koliko ja vidim.. i onaj jeftiniji win8 htc ... htc 8s valjda 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
dzabe..i ono sto smo se nadali oni napravili jos gore sa podignutim cenama....:O odlican marketing.....
Uz sadasnju tarifu prenesi 500,htc 8s bi me izasao 22 000 din.Sto je preskupo,preskupo je...
sada..kad se pogleda..npr smart hd... nadao sam se pojeftinjenju,akciji..sto je najgore poskupeli su...uz novogodisnju akciju..pa gdde to ima.???????
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
??????
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... na-ponuda/
Samo pozivi, nema besplatnih poruka ka omiljenom broju. Kontradiktorni su sami sebi na svom licnom sajtu.
Zovem call centar, i operater mi potvrdi da su samo pozivi, ne i poruke. Sad, sta ce na kraju prevagnuti, znajuci telenor, na kraju ce biti samo rukavice.
Brate, koja fora? Ovo je sa njihovog sajta. A malo pre odem na sajt da proverim:Besplatni razgovori i SMS poruke sa omiljenom osobom tokom 2013.
30. novembar 2012 – Pred sezonu novogodišnjih praznika, Telenor poklanja svim korisnicima koji potpišu ili obnove ugovor sa Telenorom na 24 meseca besplatne pozive i sms poruke ka jednom Telenor broju tokom cele sledeće godine.
Pored toga, ovi korisnici dobijaju i zimske rukavice za korišćenje uređaja sa ekranom osetljivim na dodir i specijalni novogodišnji poklon vaučer koji omogućava popust od 5.000 dinara pri kupovini telefona uz novi pretplatnički broj.
U novogodišnjoj ponudi telefona izdvojili bismo popularne modele sa android platformom Telenor Smart, Telenor Smart Pro, Telenor Smart HD koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.
Iz ponude Samsung modela Telenor preporučuje Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Mini 2, kao i najnovije telefone HTC Desire X, ZTE Blade 3 i LG L9.
Svi navedeni uređaji mogu da se kupe za samo jedan dinar uz određene Prenesi i surfuj i Prenesi premium pakete.
Ovu ponudu će korisnici moći da iskoriste od 1. decembra 2012. do 31. januara 2013.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... na-ponuda/
Samo pozivi, nema besplatnih poruka ka omiljenom broju. Kontradiktorni su sami sebi na svom licnom sajtu.
Zovem call centar, i operater mi potvrdi da su samo pozivi, ne i poruke. Sad, sta ce na kraju prevagnuti, znajuci telenor, na kraju ce biti samo rukavice.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Lobachewsky, i nigde ne spominju vaucer od 5000 dinara... Jezivi su ...
Videcu sta ce meni odgovoriti
Videcu sta ce meni odgovoriti
ovo je necuveno..nikad bilo...... nicega nema..cene telefona porasle....?! :O
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
kuzobrat, skapirali smo da si nezadovoljan njihovom ponudom. Ali ponavljas jedno te isto kroz 10 postova
NIje da te ukoravam ali ono, to se zove spam 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ima nekih novih telefona ali ja sam se nadao lumiji 710, xperiju u ili xperiji neo da budu oko 20.000 i da bude neka reciklaza telefona kao u vipu 5000 i da mi izadje oko 15.000 na prenesi i surfuj 150.
A kojim su to telefonima povecali cene i za koliko, ono sto sam ja pratio ostalo je isto kao ot 995.
Idalje je najbolja varijanta izboriti se za popust i telefon kupiti na crno.
A kojim su to telefonima povecali cene i za koliko, ono sto sam ja pratio ostalo je isto kao ot 995.
Idalje je najbolja varijanta izboriti se za popust i telefon kupiti na crno.

ostali ne znam a ot 995 je poskupeo uz prenesi i surfuj 1000.... bio je 2990, a sada 3990
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Mislim da su telefoni poskupeli uz Prenesi i surfuj 500. Ja sam pratio cene uz prenesi i surfuj 150, i cene su iste kao i proslog meseca, ali mi se cini da su za skuplje pakete poskupeli.
i za 500 i za 1000 je ovaj tel poskupeo.... za ostale ne znam..vidim da je zte grand x 1dinar a bio je 4000, ali citam da je mnogo falican,mnogo losih komentara.cak su i radnici telenora pricali da ga povlace iz ponude zbog lose serije.. na telenorovoj grupi na face-u objasnjavaju poskupljenje kako drugo nego optimizacijom i korigovanjem cena telefona..

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
E ljudi, za ono izboksovanje popusta, da li je bolje da se posalje mail ili da se pozove ? Kako je efektivnije ?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
mezzano, da i ja sam pratio ot 995 kao i ti i u paketu p. i s.150 nije poskupeo. U vecim je sigurno kao kazete.
ja sam juce slao mail za 2 broja.... juce...ali nema odg..uvek se ceka minimum 2 dana,.mozda je bolje da se pozove..ako budes zvao..javi ovde sta su rekli.

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
najbrze je da podneses zahtev za prenos brojaLayne_Staley napisao:Kako je efektivnije ?

Vaucer moze samo da se pokloni drugoj osobi. Slaba im akcija