Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Andrijano napisao: Morate da shvatite,da postoje ljudi koji to prate,pocetno od mikro-jedne persone ,pa do velikih kompanija-moj primer-pre mesec dana sam izlozio caletu da nastavi sa vama saradnju i u narednom periodu za svoju firmu koja ima preko 40 zaposlenih i trenutno 60 brojeva kod vas, a verujte mi ,posto sam ja zaduzen za te stvari ,veoma lako mogu da okrenem i na drugu stranu,kao sto sam im uveo 069,tako mogu i drugu mrezu i tako direktno gubite samo od mene nekih cirka 300.000 din mesecno,a da ne pricam da imam jos prijatelja cije su firme kod vas ,sa njihovim zaposlenima,a znate u srpskom narodu kako se vesti sire kad te neko "izdigne" tako da.......ima ko prati ovu zajebanciju sa vama u poslednje vreme!
:D
nedao im samo bog da moj naj big gazda sazna za te zajebance i ta mu se troskovi telefona podignu i za jedan % u mom kombinatu ima oko 5 hiljda ljudi samo u nasoj zemlji ,makedoniji ,rs,cg neznamo ni sami koliko nas je
a svi su na mobtelu tj telenoru tako sve ovo govorimo za vase dobro i kao vam je vase radno mesto milo ako nije ima ko hoce da radi normalno uvek ima ko ce niste vi u telenoru nezamenljivi niti naj pametniji
ja reagujem kako reagujem preteram nekada ali nisam nista reko sto nije istina pamet u glavu nemoj da izgubite brojeve u drzavnim sluzbama koje neko jos pre 10 godina namestio vezarski ,nemoj u delti da izgubite brojeve i ko zna gde sve ne ;)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Evo najnovijeg obavestenja Telenora:
Prvo se troše minuti i poruke preneti iz prethodnih meseci, pa tek onda besplatni minuti i poruke za tekući mesec. Pošto se na prenete minute i poruke ne primenjuje tarifiranje u realnom vremenu, svaki upit stanja u toku meseca prikazuje stanje samo za minute i poruke koje se odnose na tekući mesec. To znači da pri upitu stanja sistem ne prikazuje minute i poruke prenete iz prethodnih meseci. Sistem će na kraju meseca prilikom izrade računa prvo obračunati prenet saobraćaj, pa nakon toga saobraćaj za tekući mesec. Besplatni minuti i poruke iz tekućeg meseca koji se ne potroše prenose se u naredni mesec.

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

E pa moguce da malko lazu na sajtu da se ne bi bunili ali ko zna od Telenora mogu sve da ocekujem pa da jedno pise na sajtu a da se drugacije primenjuje u praksi :D

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

U cast prve medalje srpskog tima svi pripaid korisnici Olimpijskog paketa dobijaju 50% popusta na pozive unutar Telenor mreze do kraja vikenda.

http://www.telenor.rs/
Poslednja izmena od evolution u Sub, 16. Avg 2008. 14:37, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Lepo za olimpijski paket. Fino. Obradovace se kada budu videli koliko imaju kredita(posle pozivanja)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

jadno kao i uvijek

ps evo sad su dvije medalje, aj dajte još 50% popusta :disgust:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ovo je preterivanje, sta ne valja u tome sto su zbog medalje dali 50% popusta. Jedino ako ne smatras da su trebali da daju taj popust narednih 100 godina.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Svaki popust je OK, ali dokle ce to da traje? Dok se ne zavrsi olimpijada? A onda ce ponovo, krvnicki da deru korisnike bez milosti. :uhuh:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Sto se tice Telenorovih promocija, zaista su najgore! Hej, ljudi u Telenoru, pa ko vama smislja te kampanje? Ovo je tuzno.

"50% unatar Telenor mreze do kraja vikenda" ?? VAU !!! "dvesta poruka za vece od osam do dvanaest" ? Tuga!
Ako vec radite promociju, napravite je tako da to moze da iskoristi vise od 2% ljudi!

Na primer, neka 50 % popusta u Telenor mrezi na olimpijskom paketu za sve vreme trajanja Olimpijskih igara! To bi bilo nesto!
Besplatne poruke u toku CELOG dana nakon poslatih 8 poruka tog dana, ili tako nesto.
Nesto ljudski, a ne ovo ciganisanje i zamazivanje ociju... Ne mislim, naravno, stalno da bude ovako, ali kad je promocija, nek' je promocija, a ne ova beda.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Zato ja govorim da je MTS prepaid najbolji prepaid. Promocije nisu retke i kada ih ima, zaista su dobre i vredne. Plus, najveci izbor tarifa, najnize cene, F&F brojevi, omiljeni broj (koji nije usran kao kod Telenora), itd... Najvise moze da se ustedi.
A Telenor je druga prica... Daje promocije tek da se kaze da ih ima jer nikome ne odgovaraju i ne isplate se. Usrali su omiljeni broj a pre neki dan zamalo da useru i Prenesi pakete. :uhuh:

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor prvi na listi 100 najuspesnijih preduzeca srpske privrede u 2007. godini

Impulsi pulsiraju profit

"Listu sto najuspešnijih preduzeća srpske privrede po ostvarenoj dobiti predvode „Telenor”, „Hemofarm” i „Invej”, a najveće iznenađenje zemunski „Zmaj”

„Telenoru” se, stvarno, isplatila svaka para.

Tvrdnja Stajna Erika Velana, prvog čoveka norveške kompanije u Srbiji, izrečena u Politikinom poslovnom klubu, izvesno je, nije bila samo puki poziv stranim investitorima da ovde ulažu. Ovih dana dobila je potvrdu i u brojkama iz najnovije liste sto najvećih dobitaša srpske privrede, koju svakog leta za prethodnu godinu objavljuje Republički zavod za razvoj.

Slika

Posle uknjiženih 1,484 milijarde dinara dobiti u 2006, godini u kojoj je za „Mobi 63” platio milijardu i po evra i sedme pozicije na top-listi sto najuspešnijih, „Telenor” je 2007. godinu završio sa neto profitom od 6,459 milijardi dinara i izbio na čelo liste, zbacivši sa pobedničkog postolja, na četvrto mesto, prethodnog šampiona – Duvansku industriju Niš, koja je i lane pod kapom „Filipa Morisa” poslovala sa viškom od 2,498 milijardi dinara."

Opsirnije: http://www.politika.co.yu/rubrike/Ekono ... it.lt.html
iPhone 6 Plus

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa jeste kad nije uvedeno prenosenje broja (mogu da potpishem da Telenor to kochi, mada ni drugi nisu cvecke), igra na neobavestenost korisnika koji skupo placaju minute, i onda je veliki dobitnik. A u zemlji u kojoj 81% koristi prepaid... naravno da ce sa tim cenama da dobija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ajde, pošto ste tako uspešni, zahvaljujući korisnicima, zašto ih ne obradujete nekim telefonima po povoljnim cenama ili nekim drugim poklonima?

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

pa moraju biti najuspješniji kad DERUUUU korisnike ko ovce :disgust:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Nakuspesniji, najvise zaradjuju=najvise deru da pritom korisnici neznaju ili pristaju na dranje...
Neznam kako ih nije sramota da se hvale time jos... Najuspesniji, svasta. Kad sam koristio poruke TP (60+60) minut i jedna sekunda kosta >21din. Horor da nesmes nikog da pozoves :blinky: :o :shock:
Zaokruzuje i mt:s na tipiju ali je zato jeftiniji i osim hiljadu cudesa tarifiraju 60+1.
Sramota a oni se jos hvale, prvi na listi koji na ljudima najvise zaradili, svaka cast, zasluzili su medalju, mislim stvarno :roll:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Hvalite se godisnjim neto profitom od 6,459 milijardi dinara? Pa to su sve nase pare, tj. pare korisnika! Naravno da ste zadovoljni poslovanjem! A da li smo mi, korisnici, zadovoljni Telenorom? Iz svakog posta na ovoj temi (izuzev djuice@rs , naravno) se vidi da nismo!
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

sad ce djusko da nasa sranja po telenoru da da jos neki debilizam od njihovog marketinga kao i svaki put kad bilo ko od nas pocne da kritikuje njihov rad ,prelistajte drugari ovu temu i videcete da sam u pravu svaki put kad mi nesto zamerimo on se javi i tu nam prosipa svu pamet ovog sveta :angry: :x

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Naravno da se hvale da su najuspešniji... to je samo u Srbiji loše... :roll:

niko vas motkom ne tera da koristite baš njih i ako mislite da vas deru, da je kod nekog drugog jeftinije, onda stvarno treba da se zapitate što ste još kod njih... :roll:

i samo nemojte da pominjete to da imate taj broj sto godina, svi ga znaju i da može da se prenese odmah bi to uradili... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Na onoj tabeli od 15 najuspesnijih preduzeca nigde ne vidim Telekom, a Telenor je prvi. Pa da li je to moguce? Navodno, MTS ima preko 5 miliona korisnika u Srbiji a Telenor blizu 3 miliona, pa kako onda Telenor ima tako veliki profit a Telekom ne? Sta, Telenorovi korisnici su bogatasi, privrednici, poslovni ljudi i imucnije gradjanstvo a MTS-ovi su sirotinja raja, studenti, kucne domacice i ubogi sluzbenici? :lol:
Drugo, skoro sva preduzeca koja su navedena u tabeli pripadaju strancima, citaj: privatizovana su. Hajde onda sve da prodamo, bice nam bolje! :D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Ne verujem da je soja proteini vise zaradila od mt:s-a, verovatno su to inostrane firme... 8) :P :oops: :D :lol:

Odgovori