nedao im samo bog da moj naj big gazda sazna za te zajebance i ta mu se troskovi telefona podignu i za jedan % u mom kombinatu ima oko 5 hiljda ljudi samo u nasoj zemlji ,makedoniji ,rs,cg neznamo ni sami koliko nas jeAndrijano napisao: Morate da shvatite,da postoje ljudi koji to prate,pocetno od mikro-jedne persone ,pa do velikih kompanija-moj primer-pre mesec dana sam izlozio caletu da nastavi sa vama saradnju i u narednom periodu za svoju firmu koja ima preko 40 zaposlenih i trenutno 60 brojeva kod vas, a verujte mi ,posto sam ja zaduzen za te stvari ,veoma lako mogu da okrenem i na drugu stranu,kao sto sam im uveo 069,tako mogu i drugu mrezu i tako direktno gubite samo od mene nekih cirka 300.000 din mesecno,a da ne pricam da imam jos prijatelja cije su firme kod vas ,sa njihovim zaposlenima,a znate u srpskom narodu kako se vesti sire kad te neko "izdigne" tako da.......ima ko prati ovu zajebanciju sa vama u poslednje vreme!
a svi su na mobtelu tj telenoru tako sve ovo govorimo za vase dobro i kao vam je vase radno mesto milo ako nije ima ko hoce da radi normalno uvek ima ko ce niste vi u telenoru nezamenljivi niti naj pametniji
ja reagujem kako reagujem preteram nekada ali nisam nista reko sto nije istina pamet u glavu nemoj da izgubite brojeve u drzavnim sluzbama koje neko jos pre 10 godina namestio vezarski ,nemoj u delti da izgubite brojeve i ko zna gde sve ne