MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Re: MT:S novosti

Post od Nikola031 »

Meni je automatski prebacilo na nizu brzinu posle potrosenih MB iz paketa, nisam nista aktivirao.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

^ +1
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

onda je kod mene losa karma, ali samo nije htelo(moglo) da proradi. :dry:

geza
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 01. Feb 2005. 11:24
:: Moto G5
Kontakt:

Post od geza »

Ponovo su nakon pauze ubacili jeftinije internet Postpaid tarifne dodatke, nakon što su objavili da su izbačeni. :dry:
Možda nekome zatreba nakon potrošenih MB iz paketa.

bblagojevic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Jan 2014. 18:47
:: lg l9
:: sony xperia z

Post od bblagojevic »

Zna li neko jel sony xperia z kodiran,ako je uzet preko paketa u mtsu?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Svaki telefon koji uzmeš u paketu je kodiran.                                             

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Cooomi, mož' da bude, al' ne mora da znači!
To vrlo zavisi i od proizvođača i od operatora. Verovatnoća je da bude zaključan, ali ima dosta slučajeva da nisu.
Kineska Poslovica

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Jedino ako ih mrzi svaki da kodiraju :D ja sam do sada 15ak telefona sto sa mt:s-a sto iz lelenora gledao i svaki je bio kodiran.. ne znam uopšte čemu to, ako potpišeš ugovor ti ćeš plaćati mesečni račun koliki si izabrao, a to malo što možda prekoračiš nije neki dohodak operatoru.. Ali opet, dekodiranje je oko 10€ tako da np :)
Brat je jednom uzeo x6 u Sloveniji i meni ga namenio ali nije mogao da se dekodira pa sam ispizdeo.. Morao sam da čekam 2 godine da nam Simobil da kod za odključavanje... :uhuh:

m@c|-|oR
Expert
Expert

Post od m@c|-|oR »

Pa i naši operatori od skora daju kod za otključavanje, ali tek kad ti istekne ugovorna obaveza.
Rekoh - sreo sam se sa obe variante. Moj Desire je bio otključan (Vip), a Nokia 6120 zaključana (Telenor). Službeni telefoni su mi svi redom bili zaključani (Telenor). Drug je bio uzeo neku touch Nokiu u mt:s-u - otključana.
Nije to da li ih mrzi ili ne, siguran sam. Ne znam šta je uzrok tome da telefon ne bude zaključan.
Kineska Poslovica

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

To sam se i ja puno puta pitao zasto ih zakljucavaju kad korisnik mora da im daje pare dve godine, koristio telefon ili ga bacio u reku.
Logicnije bi bilo da se kod aktivira nakon dve godine, pa eto da i ako se raskine ugovor moras koristiti njihovu mrezu. Gluposti :disgust: .
I jasam imao i zaklucane i otkljucane. Sto je najace N79 mi nije bio zakljucan a to nisam znao ni ja. Trazio sam kodove od telenora da mi ih posalje i oni su to uradili. Stignu kodovi i ja ubacim mts karticu u telefon i reko da upisem kod i da ga otkljucam kad on odmah prihvati karticu bez da sam upisao kod, a oni mi poslali kod za otkljucavanje i za njega. Sta je u pitanju bilo ko bi znao. Poslali mi i za 5228 ali kod bio pogresan i nista od sim free.
bblagojevic to se nemoze znati dok se ne otvori, upali i stavi kartica drugog operatera.

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

Jesam ja sanjao nesto ili se danas prepodne pojavila ponuda nekih telefona na rasprodaji,a sad nema ni jednog? :lol:
Svi su bili za 1 dinar.Bilo je nokie e5 i c5,ona 2 modela alcatela sto izgledaju kao zenska sminka,ostale nisam video jer sam zurio.Jel zna neko nesto za tu ponudu?

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Jeste bilo ali sada nema nista. Inace bile su i Xperie mini pro i ray, Galaxy mini 2 i jos par modela.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa tolko sve legalno, objavili na sajtu par minuta i onda medjusobno podelili. Drzavno blago je najslatko.Slika

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od misapop »

Opet ih ima na sajtu (bez Xperie mini pro i ray, Galaxy mini 2),ali ih npr nema u posovnici u KG.Javite ako se negde pojave u prodaji.Ja konkretno jurim nokiu e6 ili c5 (ne mogu baku da naucim da radi na androidu,a na symbianu se snalazi :lol: )

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Znam da je bilo reči o tome ranije, ali ne mogu da nadjem: koliko pre isteka postojećeg može da se zaključi novi ugovor u mts-u, uz uzimanje novog telefona? Ako je neko ovo radio, zna li da mi kaže kako to da odradim? U poslovnici, preko 789, ili možda može i online?

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od misapop »

Tri meseca pre isteka moze da se produzi ugovor,bez ikakvih penala.U poslovnici znam da moze sigurno a na ostale nacine nisam probao.A npr raskid ugovora ne moze ni dan ranije,bez obestecenja.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

misapop napisao:Opet ih ima na sajtu (bez Xperie mini pro i ray, Galaxy mini 2),ali ih npr nema u posovnici u KG.Javite ako se negde pojave u prodaji.
i ja bih uzeo za tatu neku od ovih Nokija na akciji, ali ne znam ima li ih u nekoj poslovnici u Beogradu, treba da produzi ugovor, a stari mu jos traje, pa aplikacija na webshop-u ne dozvoljava da se izvrsi kupovina...

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Još dve novine!
mt:s najdraži broj novine

01.02.2014

Obaveštavamo postpaid korisnike da će se od 1. marta 2014. godine primenjivati novi način tarifiranja Postpaid extra tarifnog dodatka - mt:s najdraži broj.

U okviru mesečne pretplate za tarifni dodatak mt:s najdraži broj postpaid korisnici će, od navedenog datuma, dobijati 2.000 minuta za razgovore i 2.000 SMS poruka za dopisivanje sa izabranim najdražim brojem iz mt:s mreže. Cena mesečne pretplate za ovaj tarifni dodatak ostaje nepromenjena.

Za sve postpaid korisnike koji tokom februara aktiviraju dodatak mt:s najdraži broj pripremili smo iznenađenje - očekuje vas čak 10.000 minuta i 10.000 SMS poruka za dopisivanje sa najdražom osobom! Dobijene minute i poruke možete iskoristiti do kraja februara.
Neograničeni internet i za Moj klub

01.02.2014

U neograničenom pristupu Internetu, od 1. marta 2013. godine, moći će da uživaju i korisnici Moj klub tarifa -Partizan postpaid i Zvezda postpaid.

Nakon što potroše MB/GB iz pretplate, korisnici ovih tarifa, moći će da do kraja meseca, bez dodatnih troškova, pristupaju Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s.

Pored toga, svim korisnicima Moj klub postpaid tarifa biće na raspolaganju i povoljni Net Plus tarifni dodaci od 500 MB i 3 GB. Kupovinom ovih dodataka, pristup Internetu ponovo će biti omogućen po maksimalnoj brzini protoka u mt:s mreži, do 42/5.7 Mb/s.

Tarifni dodatak WAP/Internet u okviru Postpaid extra tarifnih dodataka, od 1. marta 2014. godine više neće biti u ponudi za korisnike postpaid tarifa Moj klub. Ostali Postpaid extra tarifni dodaci - SMS poruke, pozivi u mt:s mreži i mt:s najdraži broj i dalje su u ponudi za ove korisnike.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... ovine.html

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... -klub.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jel to znaci da se uspostava poziva sa najdrazim brojem vise ne naplacuje?
Koliko sam ja nesto u toku sa mts-om, kod njih se najdrazi broj trosio tek nakon potrosenih svih minuta iz paketa. Ne vidim da se to promenilo, tako da mi na zalost ovaj dodatak nikada nije imao neku poentu. Osim ako ne planiras posebnu karticu za dragu osobu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Ja sam sada inace Telenor ali moji cale koristi telefon i placa racun na moje ime, a ja sam uzeo telefon na ugovornu obavezu 2 God i sada istice 26 februara ... Pa sam poceo da trazim novi paket jer ovaj od 2600 se neda izdrzati to je bio onaj stari paket prenesi 900 mislim...

Moj cale koristi telefon uglavnom da bi pricao, Internet nikada i eventualno malo poruke koliko vidim kroz racun koji se secam bilo je od 30 do 100 mesecno posalje...

Trazio sam i razocarao sta nude Telenor i Vip po pitanju koliko se dobija minuta za koliko para pa sam se okrenuo MTS-u i nasao ovo :

X Factor 2200 za 2200 dinara ali racunam na 50 posto popusta sto znaci 1100 dinara,jer koliko vidim 750 min ka svim mrezama i fiksnoj ? ...

Sta vi mislite ?

Odgovori