MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Re: MT:S novosti

Post od IDzO »

Sigurno stiže po povoljnim cenama. :D

Telekom Srbija dovodi IPhone u Srbiju

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

pa lepo pise - na obostrano zadovoljstvo(mts i ameri)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Poslednja izmena od iLuka u Pet, 14. Mar 2014. 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

30 hiljada uz mixnet xxl u najavi. :chytry:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

oni imaju onaj paket gde je aparat za dinar a pretplata oko 5,6000 mesecno? meni je to ok, uzeo bih iphone 5s ako tako bude...
nemojte racunati 5500, prosek, pa puta 24 meseca...

ogroman deo toga potrosite plus ostatak dodje kao rata za aparat...
mnogo je tu i minuta, MB itd... dobar je to paket... :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ovaj mts postao agresivan. Izgleda im doslo iz dupeta u glavu pa su poceli da ubacuju nove modele.

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _galaxy_s5

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

A ja produzio ugovor sa Telesmorom pre mesec dana. Extra. Mozda se trgnu Norvezani, a mozda 100% nece. :D
Nokia Lumia 1520

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Verovatno it vest godine ma sta ko mislio o samom lelekomu i jabukofonima kao uredjaju , mislim da je vest veca i sa vecim odusevljenjem docekana i od izbora :D :lol:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: MT:S novosti

Post od toda81 »

Lepa je to vest. Bas me interesuje kolike ce biti cene tih uredjaja kod operatera, mada sam siguran da ce drati kozu ljudima
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Po nekim insiderskim informacijama koje sam upravo dobio, u slobodnoj prodaji u mt:s iPhone 5s ce da kosta 79.999 - sa 2 god garancije sve full legalno. Cena telefona koliko je meni za sada poznato, nece biti za dinar, ali ce biti zaista sirok dijapazon u zavisnosti od paketa.
ZA sada toliko :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

miodrage, 80.000 bez ugovora? To je onda samo 100e vise nego sto se nalaze na oglasima novi sim free. Sto znaci da ce se preko ugovora mozda cak i isplatiti uzeti.
Kakva bi onda bila situacija sa otkljucavanjima za telefone koji su uzeti preko ugovora?
Nokia Lumia 1520

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Samo sto predjoh u Mts, kao da sam predosetio! ;) Lepe vesti, valjda ce i uslovi za kupovinu istog biti kolko tolko lepi! :) Nadam se da ce ovim potezom omoguciti i AppStore konacno!
Samsung Galaxy S3 I9300

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nešto mi smrdi da neće biti baš toliko pristupačni koliko bi svi mi voleli da budu. A opet, sa druge strane, Apple tera neku svoju politiku i uslovljava operatore da telefone daju pod određenim uslovima.
Jedini za sada pozitivno jeste to što ćemo automatski dobiti i ovlašćeni servis. Samo je pitanje da li će taj servis uvazavati garancije uređaja koji nisu ovde kupljeni.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

Sa iphone se moze ziveti,bez iphone se moze ziveti.Dali cete sa iphone imati besplaptne razgovore internet sms naravno NE.Tako dali koristili ios ili android sve vam je isto..Ja vec 2god imam lg L7 i tel radi normalno nebaguje a isto tako mi radi i nov sgs3.Kad se tel koristi normalno nema da boli glava.U srbiji je vazno da se fura iphon 5s a to sto ce neki imati iphone a jesti danas kiflu pastetu i pljeskavicu ceo dan to je nebitno.Jos smo mi mali sa nasim standardom da bi kupovali iphone.Meni je bitno da su svi racuni placeni i da ima normalno da se jede pa ako ima za iphone ima ako nema nikom nista.Opet svako radi onako kako zna da je njemu nolje.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ja bih licno voleo iPhone da daju za 1 dinar, da malo snobovi olade. Udavise vise sa onim americkim kompleksima gde ljudi vrede onoliko koliko sebi skup brend mogu da priuste. Ovde je ipak drugaciji mentalitet i snobovi kod nas su na drugaciji fazon. :) Tako da mi uopste nije isla amerikanizacija snobizma uz nas mentalitet :) :) Pozdravljam uvodjenje iPhona u telekomovu i vipovu ponudu, nadam se uz neku letnju promociju :P

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Nenad-77, izbor operativnog sistema i telefona je izbor svake individue. Suvišno je polemisati šta je bolje ili gore jer ima i onih kojima iOS odgovara u svim segmentima. Ja sam takođe pri stavu da je iskoristivost resursa i fleksibilnost Android uređaja veća, no iOS korisnici smatraju da je multitasking i brzina rada sistema efikasnija što će ostati kao večiti argument.
Nokia Lumia 630

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

djolex, zasto je multitasking bolji na iPhoneu? :? Da ga nisu mozda oni i izmislili? :lol: :lol: :D

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Adams »

Jel moze meni neko da odgovori na pitanje: Da li ce uredjaji sa mts-a moci da se otkljucavaju? :@
Nokia Lumia 1520

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Odlična vest! Konačno ćemo dobiti app store, mape i servis kod nas. Mada mislim da će većina i dalje kupovati preko oglasa, zbog povoljnijih cena.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Nenad-77 napisao:Sa iphone se moze ziveti,bez iphone se moze ziveti.Dali cete sa iphone imati besplaptne razgovore internet sms naravno NE.
Zapravo grešiš, odgovor je DA. Iphone ima besplatne poruke i pozive koje rade samo sa iphone na iphone i Mac.

Lobachewsky, multitasking jeste bolji. Da li znaš da app u pozadini na ios ostaje da radi i ako ugasiš telefon? Pri pokretanju app nastaviće tačno tamo gde je stala, neće se ponnovo učitavati kao da je ponovo pokrećeš. Npr. igao si igru, stigao do određenog broja poena i moraš da prekineš, nastaviš je posle 2 dana tačno tamo gde si stao sa isstim brojem poena.

Adams, ko može da ti odgovori na pitanje? Ko to sada može da zna? Logično da da.

Tema za iphone i app store:
viewtopic.php?f=58&t=27706

Da ne brkamo mts, vip i ostalo u mts temi.

Odgovori