MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pazi, D880 DuOS... ako nije kodiran, to nije losha fora, pa ubacis jos jednu karticu drugog operatera.... Hmmm, nice. Ali i dalje ostajem pri svome i pri kinezu :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Juce sam bio sa rodjakom da on zakljuci ugovor sa vaucerom za Police i sad kazu da do 30.09. vazi 325min i poruka a meni su rekli da se od 01.09. vraca na 250min i poruka. Stvarno zavisi na kog operatera ces da naletis sta ce da ti kaze. Svaki kaze drugacije pa ti vidi sta ces.

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

znam za ovo i ja sam cuo da se od 1.9. vraca na 250 min i 250 sms, mada i dalje cisto sumnjam da ce vratiti , posto tarifiraju na minut isto kao i telenor i vip, u tom slucaju ce ih telenor i vip pojesti.
Ja sam ipak potpisao uvaj ugovor na 12 meseci posto mi se ni jedan postpeid ugovor , bas zbg ovog menjanja stalnog. Ipak ne kajem se ovaj sam ipak potpisao ipak sam dobio 10000din gratis , znaci miran sam u narednih 8 9 meseci , a treba da platim samo zadnja 3 4 racuna, a period potpisivanja je 12 meseci. Da je moralo na 24 meseca da se potpisuje, morao bih jako da razmislim i mislim da ne bih usao u tako nesto.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

a šta ako su se dogovorili sa vipom i telenorom da zajeno vrate :D

sjetite se 1.9. šta sam rekAo 8) 8) 8)

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

@ Daddy Yankee

Ovo mi nazalost zvuci kao realnija varijanta, iako za vip neverujem da ce spustati ali telenor.......

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Laki024, kad si potpisivao postapid ugovor u Telekomu, da li ti je trebao samo vaucer (ona kartica sto si dobio uz kartu) ili i karta za Police? :unsure:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

dusanN70 napisao:Laki024 da li ti je trebao samo vaucer :unsure:
Samo vaučer i naravno LK
Nekako mi ovo deluje kao najbolja ponuda u zadnje vreme....
Daddy Yankee napisao:teoretski može da poveća cijene minuta, stavi da mix1000 ima 5 minuta uključeno u pretplatu, da poveća cijenu mix paketa na 5000din, .....
A mogli bi i da uvedu npr MIX 2000 (ovo mi još zvuči najverovatnije ;) hint, hint...say no more ;) )

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

c, ne bi mogli da uvedu, mogli bi da kopiraju od vipa 8)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Pa nisam zalazio u detalje uvođenja bitnije je da će uskoro biti i nečega većeg od Mix 1000 tj nešto i za jače potrošače :wink:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Samo ti treba licna karta i vaucer, bez karte nisi ni mogao da dobijes vaucer, inace bio sam na koncertu :D ja sam malo starija generacija.

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

Juce u mt:s-u dok sam potpisivao ugovor (mix 1000 uz vaucer :roll: ) teta mi rece da se u mix 1000 tarifnom paketu SVAKI minut zaokruzuje na 60 sekundi. :blinky: :ohmy: :o Ja joj recem ZAR NIJE SAMO PRVI MINUT, a ona NE, NE, SVAKI MINUT!!! :shock: :x

A sad nadjoh na sajtu:
Od 1. juna 2008. godine, tarifiranje razgovora tokom koršćenja minuta uključenih u mesečnu pretplatu i nakon utroška besplatnih minuta obavlja se tako što se prvi minut razgovora zaokružuje na 60 sekundi, a nakon toga se tarifiranje obavlja po 1 sekundi razgovora.

Kako bi ona meni slatko popila otkaz, i jos golila u korisnickom servisu mts-a!!! :D 8)

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Samo se strpi koju nedelju prijatelju moraju da nadju vremena da azuriraju sajt :lol: :D
isti slucaj je bio kad je u kul tarifi bila ona akcija za 0,90 dinara po minuti jedni u korisnickom servisu divane akcija ,drugi da traje do 15 iduceg meseca a na sajtu ni jedno ni drugo dok u novinama more oglasa :x

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

: SMS Asistent
Probajte novu mt:s uslugu koja će Vam olakšati komunikaciju i postati vaša desna ruka. SMS asistent je dostupan svim prepaid i postpaid korisnicima, a omogućava korišćenje sledećih servisa:
*SMS kopija na e-mai
*Prosledi moj SMS
*SMS automatski odgovor
*Moj SMS potpis

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2257

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

SMS Asistent...Ovo je takva notorna glupost !
dusanN70, nadam se da nece zaista krenuti da zaokruzuju svaki minut u MIX-u, to bi znacilo da su sve one reklame i ugovori sa telefonima bili cista navlakusha.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

na mts nevredi biti na postpejdu jer su jako bezobrazno poceli menjati uslove kontam da na svakih 60 dana to jest dva meseca navuku odrecen broj korisnika i onda ide totalna izmena pojedinih paketa jednostavno treba uzeti neki telefon u slobodnoj prodaji i uzeti neobavezujuci ugovor koji mozes raskinuti sutra ako izmene nesto i da ti im do znanja da nimo ovce za sisanje
mozete da pricate za vip sta hocete signal im se poboljsava iz dana u dan i od svih su najkorektniji sto se tice post pejda nece se nista menjati sigurno do kraja ove godine

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Mene je MTS duboko razocarao.... al sta da radim, upecao sam se u makaze, potpisao ugovor na dve godine i sad cekam da sve to prodje... jedna godina je prosla, procice i druga ... necu da raskidam ugovor, al cu ga prebaciti na minimalnu pretplatu i ostaviti broj, neka ga nek stoji, nikad se ne zna za sta moze da zatreba... :(

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Tako je Mirko šta te briga, još nisi stigao do magične cifre od 17 aktivnih brojeva :D Više ni ne pokušavam da te pozovem na mobilni jer ih toliko često menjaš da nikad ne znam na koji će baba a nakoji keva da se javi :D :P :oops: :wink:

Ovo je bilo zezanje od ranije, ali zaista ako si već u takvoj situaciji, zašto ga zadržavaš na minimalnoj pretplati? Šta će ti? Odluči se za jedan.

Ja inače danas potpisah ovaj ugovor na 12 metara uz vaučer, ko što reokše ljudi treba vaučer i lična. Nisam u ugovoru video neke dvosmislene klauzule u smislu, zvezdice sa sitnim tekstom, uzimanje duše i slično. Ne mogu da znam da li će nešto da promene u paketima, a mi to na mala vrata da saznamo, ali ove promocije u kojoj nam od prilike poklanjaju 10k dindži, ili promocija gde je nešto jeftinije ili više nego inače, zaista treba pozdraviti a ne razvijati teorije zavere. I ako nešto i promene a sa druge strane daju mi ipak onda nismo na tolikoj šteti. Zar ne?
E sad druga stvar je što na pomenutom koncertu dotični MTS nije baš radio kako treba i pored minimum 3 mobilne bazne stanice koje sam usput video, dok je Telenor radio ok. Kako, zašto....... da li im nešto ne valja s mrežom ili telenor ima toliko manje korisnika..........ne znam, to je pitanja za obaoperatera.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor trenutno ima vise korisnika nego ikada pre. 150 miliona na globalnom nivou i oko 3 miliona (Prvi kvartal 2008. - 2 987 000) na lokalnom (u Srbiji).
Predpostavljam da se navedeni problem javlja zbog "redovnih" mts-ovih boljki - periodicna preopterecenja, nedostatak kapaciteta, HR kodiranje voice saobracaja i slicno.

izmenjeno radi preciznije informacije koju zahteva MB maneken
Poslednja izmena od evolution u Pon, 30. Jun 2008. 18:46, izmenjeno 1 put ukupno.
iPhone 6 Plus

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

djuice@rs napisao:i oko 3 miliona na lokalnom (u Srbiji)
Kakve su to pausalne procene? Ja sam mislio da je Telenor ozbiljna firma i da barata samo sa preciznim podacima, gde pise da ima OKO 3 miliona, nismo na piaci pa ja pitam posto a prodavac mi kaze kolko das i sl.

ima li neka zvanicna potvrada ovih navoda, jer informacije koje npr. ja imam govore sasvim durgacije!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ma ti brojevi korisnika su totalno nerealni. Kako moze u Srbiji, koja ima oko 10.150.000 miliona stanovnika da ima 12 miliona korisnika usluga mobilne telefonije? Ne verujem ni mt:s-u ni Telenoru ni Vip-u dok se ne uvede neka obaveza da se registruju i pre paid korisnici, pa da se to tacno izbroji. Ovako, oni racunaju u korisnike i one kartice koje ljudima godinama stoje (dopunjuju se samo da ne bi bile ukunute). Ja sam jedan od njih, jer imam jednu 063 karticu (to mi je prvi broj) koji dopunjavam svakih 7-8 meseci jer ne zelim da mi je ugase zbog sestocifrenog broja, a u stvari koristim 2 mt:s kartice, pa se po tome vodim ko 3 korisnika. Moj brat ima po 2 od svakog operatora, pa mu dodje da je on 2 korisnika mt:s-a, 2 Telenora, 2 Vip-a....Gluposti! :disgust:

Odgovori