skeptichni chicha, nisam video da je igde pisalo da se radi isključivo o kompletno privatnim kompanijama, ali dobro. Ako je tako onda je možda logičnije.
A za "kupujmodomaće" se apsolutno slažem. Ne zanima me ko mi uzima pare nego da za svoje pare kupim što je moguće bolji proizvod. Tako da se i oko mts i Telenor ponude takođe slažem. Super je što su domaći ponudili bolje.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ponovo moram da se vratim, ali da se razumemo. Nisam rekao da iskljucivo treba kupovati domace, odnosno koristiti usluge MTS-a u ovom slucaju. Ali ako MTS ponudi isto sto i Telenor ili VIP, onda bi logicno bilo dati prednost MTS-u.
U mom slucaju, ja koristim Telenor paket "Prenesi". Pretplata je ista kao i na MIX-u ili VIP postpaidu, ali ima povoljnost vise - prenosenje, koje meni fenomenalno odgovara. Jednog meseca potrosim manje, drugog vise... Fleksibilno mi je. I eto... Ali kada MTS bude ponudio isto, preci cu kod njega.
Da se vratimo na temu... Jel neko zna da li ce od prvog da proradi novi servis za proveru stanja na postpaidu, konkretno za "Prenesi pakete"? Ovo ovako stvarno vise ne ide.
mezzano, neka smo, znachi mozda neko i cita sve ovo, pa kaze, e ajde da im pokazemo. Znachi kritikujmo operatere sto vishe kako bismo imali najbolju mogucu uslugu po najpovoljnijim cenama.
E evo pustili su,mislim dobro docekasmo konacno! E i moram da primetim da je uradjeno bas vrhunski,i da pogledao sam stanje pisalo je jos 223 poruke,poslo jednu ponovo *311# i pise jos 222 poruke tako da je to vrh! E sad da li imamo neko ogrnicenje u toku meseca ili mozemo da gledamo bezbroj puta...?
Pa znam da ne mogu da ogranice,ali ipak tebi stize obavestenje u vidu poruke,pa bi mogli tu nesto da ogranice,a kakvi su kad vide da ljudi mnogo kucaju *311#!
Uf, hvala Bogu da je servis konacno unapredjen. Sada sve lepo pise i vise mi nije neophodno da pratim merace u telefonu. Dobro, znaci da kritike pomazu. E sad je na redu MTS, hajde da ga kritikujemo sto nema prenosenja pa ce morati da uvede.
Prema nekoj mojoj evidenciji meni je trebalo da ostane jos oko dva sata besplatno a kad sam ukucao *311# pokazuje da je ostalo jos 51 minut. Nije mi jasno malo kako oni to racunaju
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.