Prepaid omiljeni broj
Yettel novosti
- mb011
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
 - :: Sony Xperia M4 Aqua
 - :: Nokia 208

Re: Telenor novosti
Ipak je ostao Omiljeni broj i na prepaidu. ne znam kako je bilo ranije, ali ovo su uslovi sada, i zove se "Praznicni"  

Prepaid omiljeni broj

Prepaid omiljeni broj
- Layne_Staley
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
 - :: iPhone 6 64gb SG
 - Kontakt:

Ja sam lepo rekao.. Evolution je ovde sirio dezinformacije...

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- 
				nonickname
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
 - :: lumia 625

Sutra je ponedeljak, mozda od sutra racunaju pocetak decembra 

- Baraba
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
 - :: Ivan I. na Kupujem
 - :: Prodajem

A možda novogodisnje praznike preskacu ove godine jer je kriza 

Telenorova praznična internet ponuda
Uz SURFUJ PLUS paket dobijaš i duplo više gigabajta za brzo surfovanje u narednih godinu dana, a moći ćeš i da uživaš u 25 miliona pesama u svakom trenutku, uz besplatan Deezer muzički servis. Požuri i svrati do najbliže Telenor poslovnice, saznaj sve detalje o našoj prazničnoj ponudi.. Izaberi svoj laptop ili tablet računar do kraja januara i uživaj u neograničenom internetu sa duplo više brzih gigabajta.
Opširnije: http://i.evocentar.net/1b86V0i
@Layne_Staley: Ovo je praznična ponuda omiljenog broja, koji je sada promocija na *111#, nije standardni deo ponude, kao prethodni dodatak.

Uz SURFUJ PLUS paket dobijaš i duplo više gigabajta za brzo surfovanje u narednih godinu dana, a moći ćeš i da uživaš u 25 miliona pesama u svakom trenutku, uz besplatan Deezer muzički servis. Požuri i svrati do najbliže Telenor poslovnice, saznaj sve detalje o našoj prazničnoj ponudi.. Izaberi svoj laptop ili tablet računar do kraja januara i uživaj u neograničenom internetu sa duplo više brzih gigabajta.
Opširnije: http://i.evocentar.net/1b86V0i
@Layne_Staley: Ovo je praznična ponuda omiljenog broja, koji je sada promocija na *111#, nije standardni deo ponude, kao prethodni dodatak.
iPhone 6 Plus
						- Layne_Staley
 - Mobil manijak

- Kontakt:

Kako nije standardni deo ponude?

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- mb011
 - Mobil stručnjak

verovatno je prvo bila standardna, pa je sada praznicna, da bi mogili da je ukinu kad prodju praznici...  

- Layne_Staley
 - Mobil manijak

- Kontakt:

Ma smesan je Telenor... Moj komentar Telenor Srbiji!

- Deksi
 - V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
 - :: one+ nord2

Telenor nikako da se odrekne i jednog jedinog dinara. Sve daju nešto duplo što koristi mali broj korisnika.
Dajte eko motivaciju uz popust od 3 do 5 hiljada dinara za novi telefon pa da očekujete neki novi ugovor. Ovako samo tapkaju u mestu.

Dajte eko motivaciju uz popust od 3 do 5 hiljada dinara za novi telefon pa da očekujete neki novi ugovor. Ovako samo tapkaju u mestu.
- mb011
 - Mobil stručnjak

I onda niotkuda daju onaj popust kao proletos, 10.000 na telefone, ali sve to u neko čudno vreme, nikako oko nove godine. Mada znaju oni i da padnu u očajanje kao ono kad su dali 5000 popust na telefone zadnje nedelje pred novu godinu...deksicom napisao:Telenor nikako da se odrekne i jednog jedinog dinara. Sve daju nešto duplo što koristi mali broj korisnika.
- Deksi
 - V.I.P. MobilniSvet.com

Taj popust od 10,000 din. jeste bio ali za veće pakete i skuplje telefone. Tako da za opet šire narodne mase ništa.

- mb011
 - Mobil stručnjak

Proletos, u martu ja sam uzeo telefon i znam da je popust bio do 10.000, i za sve telefone je bio neki popust. A ja sam uzeo PiS500, ne znam da li je to veći paket. Mada znam da sam gledao za drugi broj ashu 302 i tada je bila 1 din uz najmanji prenesi paket, a inače je bila 3000...deksicom napisao:Taj popust od 10,000 din. jeste bio ali za veće pakete i skuplje telefone.
Nije ti ovo baš tačno. Devojka letos uzela Desire X koji je platila na sniženju 6.000 umesto 16.000 na tarifi PiS500.deksicom napisao:Taj popust od 10,000 din. jeste bio ali za veće pakete i skuplje telefone. Tako da za opet šire narodne mase ništa.
Jeftin (relativno) telefon i mala tarifa.
- Deksi
 - V.I.P. MobilniSvet.com

Ja sam gledao tada lumiu 620 u PIS 150 i nije bilo ni dinara popusta.

- mb011
 - Mobil stručnjak

Tada je popust bio samo za neke modele, ne za sve... Sećam se da je bila tabela sa telefonima na popustu.deksicom napisao:Ja sam gledao tada lumiu 620 u PIS 150
Podneo sa, zahtev za prenos broja iz Telenora u MTS preko interneta tj.na mts sajtu. Zna li neko kako to da stopiram tj da prekinem nalog za prenos?

- Deksi
 - V.I.P. MobilniSvet.com

Uglavnom oni zovu da te pitaju za razlog prenosa broja, a ti iskoristi to pa im trazi neki popust.

Da li je moguce iskoristiti vaucer za produzetak ugovora ili to samo vazi za nove korisnike?

- Martin Mystere
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
 - :: Samsung Galaxy Note8
 - :: LG G2, HTC HD2

Ako ti neko pokloni vaucer ili ga kupis od nekog za neku normalnu cenu onda ga i kao stari korisnik mozes iskoristiti za produzetak ugovora.

- Deksi
 - V.I.P. MobilniSvet.com

Gledam nesto xperiu e  za cerku da joj  uzmem, i ovaj telefon u telenoru nakon dve godine kosta uz paket PiS-150 velicanstvenih 26340 RSD.
Isti taj telefon u vipu nakon dve godine uz zimsku tarivu i paket smart 150 kosta 14924 RSD.
Samo se pitam ko je ovde lud da da telenoru skoro duplo vise para za isti telefon.
Ah
  zar nevide sta im radi konkurencija.

Isti taj telefon u vipu nakon dve godine uz zimsku tarivu i paket smart 150 kosta 14924 RSD.
Samo se pitam ko je ovde lud da da telenoru skoro duplo vise para za isti telefon.
Ah