Pa nije marketing nego stručne skraćenice i svi ostali kodovi npr za proveru stanja i sl su ti USSD kodovi
ili Kamila
Nego da ne zaboravim vidim da i mt:s ima svoga "predstavnika" 987|789
vuchko987 napisao:Mt:s je u četvrtak, 25.06.2008. godine počela pre-paid kampanju sa telefonom Samsung C160........
Ako si već glasnogovornik mt:s-a što nisi predstavio i kampanju koja je odgovor na Telenorove večernje razgovore ili ti 200 za 1200 min....... ono slanje sms na broj 300 i 1200 minuta u okviru mt:s mreže ali samo od 20-24h
Nisam glasnogovornik mts-a. Samo sam postavio informaciju o promociji nekog operatora, kao sto cu i ubuduce raditi, ako ne vidim da je vec postavljena. Imas li neku potvrdu (link) za tu info o besplatnim minutima?
Jel tacno kada se uzme neki mob u MTS koji poseduje 3G oni ti to ukljuce i vise ne mozes da gasis nego moras dodatno da placas koriscenje (pretplata) 3G-e?
Naravno postavlja se onda jedno pitanje.
Ako nemaš nameru da koristiš 3G šta će ti onda 3G telefon
Mislim ima fancy telefona koji nisu 3G ako je već do fenseraja....
skeptichni chicha, ja imam K530i, ali i da hocu da koristim 3G, ne mogu, posto kod mene nema 3G mreze, a mt:s bi da mi naplati uslugu.
A i ko kaze da moras da koristis sve funkcije koje telefon ima?! Drugo, u poslednje vreme, skoro svaki telefon srednje klase je 3G. Pogledaj samo novije SE telefone.
MTS je nedavno je svoju ponudu obogatila dodatnim uslugama. Reč je o paketu sa nekoliko zanimljivih SMS usluga koji donosi niz pogodnosti korisnicima MTS mreže spremnim da izdvoje dodatnih stotinak dinara za nove usluge.
SMS kopija na e-mail je usluga koja omogućava da kopirate dolazne i/ili odlazne poruke na određenu e-mail adresu koju vi odaberete. Na ovaj način možete da skladištite svoje SMS poruke duže vreme, te da pregledate SMS poruke i na vašem računaru, bez opasnosti da ćete prepuniti ograničeni inbox za primljene SMS-ove na mobilnom telefonu.
Sledeća usluga iz paketa dolazi pod nazivom Prosledi moj SMS. Ovaj servis omogućava da sve dolazne SMS poruke budu prosleđene na broj telefona po izboru. Ipak, postoji ograničenje jer taj broj mora biti u okviru mt:s mreže, odnosno SMS ne može biti prosleđen na broj iz druge mreže.
mt:s omоgućio kupovinu telefona uz post paid ugovor na 12 meseci. Izgleda da važi samo za modele koji se daju u ponudu od sad, pa na dalje. Znači ne važi za one koji su bili u ponudi pre, baerm za sada. Cene nisu mnogo veće za ugovornu obavezu od 12 meseci u odnosu na 24. Npr: SE W350 uz tarifu MIX500 sa obavezom na 12 meseci košta 8999 , na sa obavezom na 24 7999 (pdv uračunat)
mezzano napisao:mt:s omоgućio kupovinu telefona uz post paid ugovor na 12 meseci. Izgleda da važi samo za modele koji se daju u ponudu od sad, pa na dalje.....
Pa i ne baš ovo važi samo za modele SE S500 i W350i svi ostali na 24 meseca kao i do sada....
generalni zastupnik za NOKIA program kod nas Alpha Copy vrsi preko svojih dilera prodaju aparata pod prilicno povoljnim uslovima, uz obavezni 2-godisnji mts postpaid paket. Paketi su BEL, MIX, FRESH. Cene aparata su iste, bez obzira na paket, s tim sto je minimum BEL 100. Moguce je zadrzavanje starog broja, naravno ne onog koji je eventualno vec opterecen jedno/dvogodisnjom obavezom zbog kupovine aparata.
U ponudi su>1650, 3500, 6600, 7900, 8800, E61i, E90, N76, N78, N82, N95 (stari, NE 8 GB) i jos par modela. npr.:
MB maneken, postoji li neki sajt na kojem može da se pogleda ta ponuda? Bio sam na www.alphacopy.co.yu , međutim, tamo nema ničega, samo neke vesti iz 2007 (fajnal for evro lige)
Moras da zoves Alpha Copy, jer to ide preko njih a mts daje svoju infrastrukturu za prodaju i samo prodaja ide preko njih. A sto je to tako nemam pojma.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.