A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Re: VIP novosti

Post od 95Darko »

Kada se stavi na papir i podvuce crta, dodje mu isto

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

'Za robu kupljenu u Gigatronu u okviru ove ponude, Vip mobile ne daje garanciju i ne prima reklamacije'

Ne daje Vip,a koliko vidim ne daje ni Gigatron?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mogu da se ograđuju koliko hoće, sve dok imaš fiskalni imaš i dve godine garancije kod prodavca ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

E jesu namazani ovi iz Vip-a.

Uz Nova 3 za 1 din moze da se uzme J3 2016. Nov na kp je 140e. Prodas telefon,stavis 17000 u dzep.

A Vip daje popust u Gigatronu 13500

Pa za tih 3500 cu da se iscimam da prodam telefon,bar cu jedno vece u kafani fraj da se napijem,i u Gigatronu da iskoristim taj "popust" :-D

Opasni su ovi operateri lesinari

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od 95Darko »

Ne da su namazani, nego..

U SMS-u stoji da bih uz obnovu ugovora imao taj popust.. a na sajtu pise ovako:

"Vip i Gigatron ponuda

Želiš da potpišeš NOVI ili obnoviš postojeći ugovor u Vipu, a nije ti potreban dodatni uređaj?

Vip i Gigatron za tebe su spremili popust pri kupovini u svim Gigatron prodavnicama.
Potrebno je da sklopiš NOVI ili obnoviš postojeći ugovor u bilo kojoj NOVA tarifi, bez uzimanja mobilnog uređaja.''

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Isto si naveo da piše na sajtu što i u SMS poruci. Obnoviš ugovor, ne uzmeš telefon, dobiješ popust.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Mislim da nisi u pravu ovaj put, Kutijice. Prednost ovoga je koliko kontam što ne moraš da kupiš telefon, možeš popust da iskoristiš za tablet, laptop, šta god hoćeš. Ne ko u MTSu što može da se uzme samo nekoliko laptopova i neka tri buđava tableta...

Što se garancije tiče, logično je da se sa fiskalnim računom od Gigatrona ostvaruje pravo na reklamaciju.

A svako za sebe neka računa gde mu je šta isplativije. :)

Sent from mTalk on Windows 10 phone

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od 95Darko »

sugarcoated_ass napisao:Ne razumem šta hoćeš da kažeš? Isto si naveo da piše na sajtu što i u SMS poruci. Obnoviš ugovor, ne uzmeš telefon, dobiješ popust.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Pa u poruci se stiče utisak da se samo uz obnovu ugovora ostvaruje taj popust.. To sam hteo sam reci

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

гари napisao:Mislim da nisi u pravu ovaj put, Kutijice. Prednost ovoga je koliko kontam što ne moraš da kupiš telefon, možeš popust da iskoristiš za tablet, laptop, šta god hoćes

Popust u Gigatronu vazi samo uz obnovu ugovora,i ako ne zelis telefon i popust uz pretplatu. Znaci izaberes tarifu (bez telefona i popusta na pretplatu)

Prakticno znaci. Odem u Vip,obnovim ugovor,izaberem nova 3 tarifu. Ne uzmem telefon,i ne uzmem popust na pretplatu. Dobijem vaucer od 13500 za Gigatron,i nastavljam da placam 1690 dve godine.

Ovako cu da odem u Vip,izaberem nova 3 tarifu,i uzmem J3 2016. Na kp taj telefon vredi 140e,ili u dinarima 17000

Prodam taj telefon,nastavim dve godine da placam po 1690.

Odvojim 3500 da se jedno vece ubijem kao zmaj u kafani,a resto 13500 izdvojim za ''popust u Gigatronu''

Ne znam sta ti nije jasno,prosta logika. Nadam se da sada malo bolje kontas?

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Jasno je to meni. :)

Ali to ko hoće s time da se zeza.

Mada ja ne bih dao 17.000 na polovan J3 (makar bio "ganc nov") na KP kad je nov 19.000 - iako je iz kutije. Jedino ako je od prijatelja. Baš me je pre par dana začudilo kad sam video da je toliko J3 u oglasima, previše je to.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Polovan? Kutija neotpakovana?
Takodje za 5 minuta se zavrsi prenos vlasnistva i vozi.
Ovo je jedan od primera. Za vece tarife moze jos vise para da se izdvoji prodajom telefona od tog cuvenog 'popusta u Gigatronu'

Nekada je Vip imao ozbiljne promocije,ovo je postalo zalosno sta rade sada. Ne znam samo kod koga ove promocije mogu vise da piju vodu.
Klasicno vredjanje inteligencije

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Ako prodas preko kp...Ovako imas sigurnih 13500 u dzepu,naravno ako si mislio da kupujes nesto u Gigatronu,e ako nisi onda je bolje da uzmes telefon,pa ako ti ne treba,prodas i spickas sve u kafanu,sto samo 3500! [emoji12]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

140e je najniza cena kod madjara sa '6 meseci' garancije.
Sa krstenom garancijom prodaju se za 150e.
Inace 13500 je 110e. Ne da bi ga prodao za 110e,nego bi odma nasao kupca i za 130e. I lepo 20e stavim u dzep.
A ovamo pricaju o promociji. Koja crna promocija,ni p od promocije

Umesto promocijom da prodjes jeftinije,ti prodjes skuplje. Doduse uz malo cimanja

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Pa dobro tebe niko ne tera da uzmes tu primociju. Ali s obzirom kakva su druga dva operatera,ovi su zlatni!

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Ja i dalje ne vidim zašto bi ti neko dao na KP za telefon isto koliko i u nekoj velikoj prodavnici. U Gigatronu je J3 2016 18.990 dinara, što je 153€. Nije mi jasno na osnovu čega "tamo neka Bilja" (ime sam lupio, ako i postoji neka Bilja koja prodaje telefone, ja o tome pojma nemam) onda traži 150€, a kamoli kako bi neki za samo 10€ manje uzeo telefon sa 6 meseci garancije. Pa to nije ni godinu dana, to je po meni smešno.

Ali svako neka se preračuna šta mu više odgovara - da li da uzme popust na pretplatu, da li da uzme telefon (pa da ga proda ako hoće), ili da uzme taj popust.

A što što rekao da je 13.500 hiljada 110€ i da bi ga za taj novac sigurno prodao - to mi već deluje kao razumna cena.

Još jednom - od prijatelja da kupujem tako telefon, pa i da je otpakovan, bio bih spreman da mu dam punu cenu (najnižu po kojoj se može taj telefon naći u nekoj pouzdanoj radnji), ali tuđina nemam ja šta da štedim. I moja devojka ima netaknutu Lumiju 650, čuva je kao pod staklenim zvonom, i ne bih dobio za nju 19.000. Pa isto tako razmišljam i pri kupovini.

Ovo sve kažem iz perspektive potencijalnog kupca Samsunga J3 2016.

Inače i ja sam tako računao pre par dana za J3 u MTSu. U MTSu bi ne telefon ukupno sa 3G pretplatom i nesmanjenom tarifom koštao 25.860 dinara. 6.870 dinara više nego u Gigatronu. Ko želi neki izvoli.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Gari, zato što piše Samsung, za te pare se može ohoho bolji huavei ili xiaomi kupiti.

Huawei P8l.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

kutijagreha napisao: Nekada je Vip imao ozbiljne promocije,ovo je postalo zalosno sta rade sada. Ne znam samo kod koga ove promocije mogu vise da piju vodu.
Klasicno vredjanje inteligencije
I ti hoćeš promocije u februaru, oduvek je ovaj period mrtvo more od novaka, sve se ispucalo pred novaka. Na leto i pred novaka su uvek dobre promocije.
Sad me teraš da se qrčim šta sam sve izvukao:
Slika
-700min ka svim mrežama.
-700 sms,
-1400MB,
^ to je ono što ide uz Nova 4.
+ 3GB zavek (svakim mesec dokle god koristim VIP mrežu, tipa 20god, 20god.),
+ dodatni MB u paketu u toku trajanja ugovorne obaveze 24 meseca, što znači u mom slučaju još 1400MB,
= ukupno svaki mesec imam 5,8GB neta, da se neko ne zabroji.
+ važan broj (neograničeni besplatni pozivi sa mojim brojem),
+ popust na pretplatu 20% u tokou trajanja ugovorne obaveze 24 meseca,
+ popust na telefon 10% (S7 je bio snižen jer je bio na promociji + još 10% popusta, ekstra sam prošao),
+ paralelni minuti,
+ poklon uz telefon Power Bank i staklo.

Sve to mesečno 1750din.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Baraba to si iskamcio na leto? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

djole1989
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 01:07

Post od djole1989 »

Ja sam na nova 4 10. Januara dobio popust od 40% na pretplatu za vreme trajanja cele ugovorne obaveze znaci 24meseca dupli internet u paketu i 2gb preko paketa...tako da nije lose a uz prethodni ugovor sam imao 60% popust na 24 meseca bez telefona u oba slucaja

Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

A Vip formira svoju ponudu u odnosu na cene sa KP. [emoji1]

Odgovori