MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: MT:S novosti

Post od iLuka »

zena ima taj poslovni - umrezeni broj...

ok - nema MB za free, ima samo minute i sms, ali da je mnogo, mnogo je...

kao, napravila je 145MB data connection-a... dobila je listing i tamo sve pise :blinky:

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

pre par dana sam bratu izboksovao telefon uz produzetak ugovora. Imao je oko 2000 prosek,i prvo mu medj ostalom ponude HUawei g700 i ja se zeznem i ne prihvatim(posle ga vise nije bilo u ponudi). Posle jedno mesec i po napeglam onu iy korisnickog sto zove za produzetak ugovora i kazem "imam 3 telefonakoji se vode na mene a vi mi nudite samo ono sto je vec za 1 dinar uz mix net L. Hocu ili Sony M2(9300 uz mix net L) ili LG L90(7500)". I da vidis javio se posle dva dana neki lik, i dade m2 opusteno za dinar uz obnovu ugovora na mix net L.
Sad videh da su dodali u ponudu BB Z10, uz mix net M je 9100, a uz mix net L je 1 dinar. Realno ovaj sony m2 je smece u odnosu na moj z10, tako da ako neko hoce da uzme telefon nek ne razmislja i nek uzima z10 nece zazaliti.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

iLuka, danas samo tarife koje ukljucuju megabajte flat, sve ostalo je veliki rizik. Ona da bude srecna sto je samo toliko megabajta potrosila. Nisi smeo da joj dozvolis da uopste koristi takav paket, trebalo je dobro da je preplasis (a opasnost ocigledno itekako postoji). Ko da drzis tempiranu bombu u dzepu sve vreme, bar bi se ja tako osecao.

Neka proba da se dogovori sa mts-om, da joj retroaktivno obracunaju neki internet tarifni dodatak. Izlazili su u susret.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/sur ... odaci.html
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

sto je najgore sve to znam i svega sam bio svestan... :(
bolje da ti ne kazem kako i ko je napravio racun :lol: naravno - ja.

spojio sam ga na komp i znao sam da ce vuci mnogo vise nego na samom telefonu, ali da je to toliko skupo, nisam imao pojma.

dobila je na poslu da placa na rate, 6x1500 :)

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

iLuka, a dobro, sta da se radi. :D
Sva sreca pa su joj izasli u susret...

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Sta mislite koliko bi mogao da izadje Galaxy Alpha u paketu Mix net L?

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

fannY, mozes to proveriti na online shop-u, piše ya mixnetL uz ugovor od 24 meseca 45900, a u 36 meseci 33900, po meni mnogo! :uhuh: :dry:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

oni misle da ako daju na 12 rata mogu da nabiju cenu do nebesa -tako su bar meni objasnili kada sam ih pitao za zestoke cene.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Svi operateri deru kozu kada je u pitanju kupovina telefona preko njih. Dzaba im povoljnost kupovine na rate kada su bukvalno duplo skuplji
Note IV N9100 dual

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

dal' je normalno da im je Sonijev Flex 1.000 evra u slobodnoj pridaji!!!Ko ih drma,verovatno uzimam T2 ultra preko Mobilnig shopa za normalniju cenu,a oni su dobri dok imaju 50% akciju

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

MT:S novosti

Post od darkonda »

Verovatno ste ovde to vec komentarisali, da ne listam stranice u nazad, moze li mi neko reci sta se moze uraditi povodom ljigavog poteza u box paketu da se umesto 500min prema svim mrezama, smanji na 300 prema svim mrezama koji se prvo potrose pa onda imate jos 300 samo za mts.

Ne razumem tu logiku, tu politiku, taj nacin poslovanja! Navuces ljude na jednu ponudu, pa posle toga mozes da radis sta hoces! Bukvalno mogu da smanje na 100minuta, moze im se!!!!!
I to stalno rade, da znam da mogu tuzbom da izdejstvujem neku pravdu tuzio bi ih!

U ugovoru pise da mts mora da obavesti korisnika 30 dana pre promene uslova u ugovoru, i da korisnik ima 30 dana po primanju obavestenja da reaguje i raskir ugovor ukoliko mu se ponudjen paket ne svidja.

Pa dobro bre, ni ka ni dvoje ljudi oko mene koji imaju box nikakvo obavestenje nismo dobili!!!!!!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Istaknutim obaveštenjem se smatra i ono koje je kod njih na sajtu, a ne samo ono koje se šalje na kućnu adresu svakog pojedinca.
Jednostavno je i logično, ako daju nešto povoljno, to će reklamirati na sve moguće načine i tu im se isplati da štampaju i šalju takva obaveštenja, ova druga je dovoljno da opale na sajtu i tvoj je problem što se ne informišeš. To je uvek bilo i bice, i ne samo za Telekom.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

MT:S novosti

Post od darkonda »

Nigde nije navedeno da je u pitanju istaknuto obavestenje.
"Telekom je duzan da o promeni iz predhodnog stava obavesti korisnika mesec dana unapred."
Nigde nije navedeo na koji nacin korisnik mora biti obavesten. Dakle imam pravo o raskidu ugovora, jer nisam obavesten. Ne mogu da me ubede da sam trebao svaki 15 dana da pratim internet stranicu i cekam da li ce da promene uslove.

I jos nesto, jedan SMS je besplatan za njih, dakle mogli su putem sms da me obaveste. Kao sto to rade za sve ostalo.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

darkonda, o tome smo pricali i pricali,ali sve je dzabe.Ti tajkuni mogu da rade sa nama sta pozele.I samo cu jos ovo da kazem jer nema potrebe da se ponavljamo i vrtimo praznu slamu, ''ugovor kao ugovor sluzi za nas gradjane,da ne mozemo da ga krsimo,dok za njih ugovor ne vazi,pa samim tim kao da oni i ne potpisuju ugovor''

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

I to sto kazes. I fora je sto mi uopste nemamo prava da modifikujemo ugovor pre potpisivanja. Ne zelim vise da pristajem na to da oni mogu da rade sta hoce, menjaju kad hoce.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

darkonda, bas tako,ustvari ugovor za njih kao i da ne postoji,jer mogu u bilo kom momentu da ga izmene,pa samim tim "ugovor kao ugovor" gubi smisao kod njih..
Ma sve bi to bilo uredu samo da su ostavili da se minuti iz nacionalne mreze i minuti iz mts mreze trose podjednako..

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ako jedna strana moze da menja uslove ugovora onda to nije ugovor, to bi sad isto bilo, necu da vam placam 1900 za paket nego cu da vam platim 1000, jbg doslo mi tako. To onda nije ugovor, nego jedna obicna NAVLAKUSA!!!! :x :x :x :x

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

Nisam znao da su i onih 1Gb podelili,pa 50% je brzi,a 50% sporiji internet(govorim za Box.Bilo je ista brzina za sav internet)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa nisu to podelili. Ceo GB je brzog neta, kad ti spičiš e onda ideš na onaj puž net. Tako su barem meni rekli, a evo i kod drugara je tako na telefonu u box 4 paketu.
Jedino ako to nije neka najnovija izmena, od juče ili danas...

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od pelleruma »

meni juce stigne od njih sms da sam presao 50% i da mogu da dokupim ako hocu...pa objasnjenje(tu popizdim i obrisem poruku bez mnogo detaljnog citanja,ali verujem da,cim dokupljujem se odnosilo na brzi internet)

Odgovori