A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Za Lobachewsky: Evo kako nasi operateri razmisljaju u praksi:
Aha nabavili smo telefon za 300 eura sada cemo da ga prodamo za 600eura zatosto kada pogledaju cene u drugim radnjama taj telefon kosta 450 ili vise eura a oni stave cenu 600e zato sto je original??? Tako tamo kazu u Vip-u ili Telenoru.

Evo uzmi sebe recimo za primer.Zamisli da imas radnju gde se prodaju mobilni i nabavis original telefon platis poreze i sve ostalo i za 350eura dobijes telefon,i zasto bi ga prodavao za 400eura kada u drugim radnjama kosta 500 i vise eura i jos se prodaje odlicno taj model sta bi ti uradio?Odgovori mi na to...I jeste kriva je drzava,ali ako ocekujes od drzave nesto da resi,onda vece su sanse da dobijes prvu penziju nego da drzava nesto uradi......

A Japanac ili Nemac ili Norvezanin kada ga nabave za 350 eura oni povecaju cenu za 20 do 30 eura maxsimum a ako je u pitanju mreza oni ga dekodiraju toliko dobro da ga daju za smesne pare ali ti onda mora stalno da si na njihovoj mrezi........Kako god bilo oni dobijaju a i ti.......

Za Jorgovana
Molim te posto vidim da si protrcao kroz moji tekst a nisi ga procitao ....
Molim te gde pise da sam rekao da na samom mobilnom aparatu pise Madjarska ili Bugarska? rekao sam da se UVOZE IZ TIH ZEMALJA.........

A kada kazem na original radnje mislim na radnje gde dobijes fiskalni racun garanciju i najvaznije: gde je mobilni zapakovan tako da moze samo jedamput da se otvori kutija u kojem se telefon nalazi jer ima zastitnu nalepnicu......I ima jedna radnja ORIGINAL za Nokije a sutra cu ti reci adresu ....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@mile500, jedan od razloga za to sto si naveo je jednom recju 'visok zivotni standard' u razvijenom svetu, pa ljudi tamo razgovaraju kao blesavi.
Primer (cene su slikovite):
Srbija- prosecan korisnik trosi 5 evra X 24 meseca = 120 e + telefon 300 evra skuplje od nabavne = 420 evra operater zaradi na tebi recimo.
EU, Japan- 30 e X 24 meseca = 720 evra + telefon moze da ti proda po nabavnoj i opet je zaradio skoro duplo vise. Eto to je razlog.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Dobro e sada razmotri ovo:Ja placam mesecni racun 2000 dinara uzeo sam nokiu 6020 na 2 god plus odmah 2000 dinara(jer mi je hitno trebao fon a nisam imao kesa) evo racunice.....

25x24=600 eur 600+25(sto sam odmah platio)=625 eura a dobio sam telefon koji je tada kostao 100eura.........
Pa ko dobija ja ili Telenor?????????

A sto se toga tice Direktor bilo koje od tih mreza moze da dodje i da kaze:Ok evo im najskuplji telefon za o din a baveza je 3godine(pa ko hoce nek izvoli) po 25eura..... 25x36=900eura znaci 25 eura placas pa placas plus razgovori jos 10 ili 15 eura pa izracunaj ko dobija a ko gubi....... A oni naplacuju telefon za 1 din ali zato meseno po 4000 din znaci ti dobijes telefon koji u stvarnosti kosta 100,200 ili 300 eura a na kraju ga platis 1200 eura plus razgovori ako predjes cifru od 4000 to je 50eura za sranje telefone mesecno???..... I nije u tome problem nego sto ljudi to uzimaju..... Koliko neko treba da bude glup da bi to uzeo?????? Ja sam kada sam bio u Telenoru vidim ljudi gledaju i uzimaju i zadovoljni su osmesi na sve strane????? Na koju foru???

Pojenta je da hocu da kazem da sve moze da se uradi kada neko hoce,nista nema prepreku ali posto niko silovito nece jer im ovo stanje odgovara oni bi voleli da ovako stanje bude godinama i oni su apsolutni dobitnici......

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Za Jorgovana

ulica je:Dobricina Broj:32 i nepise nista od onoga sto si naveo negopise: Nokia a kada udjes pise Nokia connectin people

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Vidim da i MTEL fura telefone za 0 "dinara"

http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ?TabID=613

Izgdeda da stvari sve vise zahuhtavaju.

filipbgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Sep 2007. 18:52

Post od filipbgd »

Mozda sam otkrio rupu na saksiji za vas, al' ja kad koristim Vip broj manuelno selektujem YUG 03. Tako prakticno nema razlike izmedju mene i MTS korsnika. Vip je uplatio nacionalni roaming MTS-u, tako da svako ima pravo da neprestalno koristi MTS mrezu. Ako sa stavi na automatsko biranje mreze
dolazi do skakanja sa jedne na drugu. To je jedno od objasnjenja za prekid razgovora. Jednostavno, ako manuelno selektujem Vip mrezu na trenutke se dogodi da mreze uopste nema. Kod poruka, ako pri slanju oslabi(nestane) signal, poruka nekad i nestigne ili mnogo zakasni.

Toliko od mene!

Pozdrav

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Građani hoće istu cenu za sve mreže

INTERVJU: Aleksandar Šperl, direktor operatera „Vip mobajl“
Građani hoće istu cenu za sve mreže

U Srbiji je 80 odsto tržišta na pripejdu i hoćemo da prvo njima damo prave ponude. Postpejd tek sledi, sada korisnicima nudimo novi telefon uz pripejd
BEOGRAD - Za tri meseca rada na srpskom tržištu mobilni operater „Vip mobajl“ stigao je do „šestocifrenog broja korisnika“, ali i pored toga i dalje nudi samo jednu tarifu, bez postpejda. „Od kada smo počeli da radimo, prijem na tržištu je dobar. Počeli smo sa kampanjom „Ko rano rani 1.000 dinara grabi“, koja je bila odlična jer su ljudi stajali u redu da bi uzeli neki od paketa. Sam intenzitet upotrebe kredita je vrlo dobar, tako da mislim da smo uspeli da zadovoljimo potrebe velikog broja ljudi, a zatim smo pokrenuli kampanju dupliranja kredita“, kaže Aleksandar Šperl, direktor „Vip mobajla“.

Koliko pretplatnika imate sada, posle te akcije?

- Ne mogu da vam dam precizne brojke, ali mogu da kažem da već imamo šestocifreni broj korisnika. Sada smo izbacili i treću ponudu - promociju telefona uz pripejd pakete. I tu već možemo da vidimo da smo doneli dobru ponudu, pošto su prodavnice ponovo pune.

Koliki je procenat korisnika koji su potrošili „bonus kredite“ nastavio da koristi „Vip“?

- Prerano je govoriti o tome, pošto mnogo ljudi još nije potrošilo tih 2.000 dinara, a to mogu da troše do kraja godine, ali, očekujem da će, pošto je sama tarifa takođe dobra, korisnici ostati i posle toga.

Da li poslujete sa gubitkom nudeći duple kredite, odnosno da li je vaša tarifa najjeftinija ili možete da je još snizite?

- Prvo, ne mogu da potvrdim da pravimo gubitak sa ovom ponudom.

Možete li da demantujete?

- Hoćemo da pokažemo korisnicima da imamo stvarno dobru ponudu i da smo ozbiljan operater, koji je ovde došao da ostane i da im pruži alternativu. Tržište je već sada dinamičnije i korisnici će morati da sačekaju da vide koliko ćemo biti kreativni sa novim ponudama.

Da li će nove ponude doći uskoro, pošto imate jednu tarifu?

JOŠ MNOGO POSLA

Kada je potpisivan ugovor o licenci, čelnici „Mobilkoma“ su najavljivali planove za osvajanje 20 - 25 odsto tržišta u Srbiji. Ja sam poslednji put rekao 20 odsto i to dugoročno, što znači u roku od pet-šest godina. Mi smo na tržištu tek treći mesec. Još mnogo toga treba da uradimo da bismo zadovoljili potrebe korisnika. Ostajem pri tome što sam rekao i ako dobro budemo uradili posao i fokusirali se na korisnike, možemo da ostvarimo svoj cilj.

- Slušamo korisnike i ono što nam je većina rekla je da očekuju jednu jednostavnu tarifu (cenu) za sve mreže. Sada imamo i ponudu za one kojima treba novi telefon uz pripejd. Ako vidimo da korisnici žele i drugačije pakete, poslušaćemo ih. Jednostavnost nije uvek mana.

Još ne nudite postpejd?

Doći će i postpejd, ali naše istraživanje pokazuje da je 80 odsto ovog tržišta na pripejdu i prvo hoćemo da se postaramo da imamo prave ponude za ovaj segment.

Da li u ovom trenutku ispunjavate sve uslove da biste mogli da ponudite postpejd?

- Administrativni uslovi se stalno menjaju. Za ono što mi sada radimo i čime sada hoćemo da se bavimo sve je u redu. Kada budemo razvijali nove usluge, možda će biti potrebni dodatni administrativni koraci.

Koliko ste daleko odmakli sa izgradnjom sopstvene mreže, pošto trenutno koristite nacionalni roming MTS-a?

- Napredujemo prema planu. Imamo obavezu da pokrijemo 20 odsto stanovništva do 1. decembra i neke autoputeve i to ide po planu.

Koliko imate svojih baznih stanica?

To se menja svakog dana. Teško je reći. Veliki je zadatak izgraditi sopstvenu mrežu, ali mi imamo dobar tim i s našim partnerima, siguran sam da ćemo uspeti da ispunimo sve uslove, a možda i više od toga.

Ranije su se pojavile informacije da za svoje poslovanje na ovom tržištu koristite tehničku infrastrukturu iz Hrvatske?

Imamo sve sertifikate nadležnih organa da je naša oprema u skladu sa propisima.

Dakle, ne koristite hrvatske resurse u Srbiji?

Tu su kolege iz Hrvatske, koji su deo našeg tima i rade izuzetan posao.

U početku rada „Vipa“ bile su primedbe na kvalitet signala. Da li to što koristite MTS-ovu mrežu utiče na kvalitet?

- Imamo jako dobru saradnju sa „Telekomom“, jer smo u tom delu partneri. Mreža je stvar optimizacije, ona je kao živi organizam. U skladu sa informacijama koje dobijamo od korisnika, intenzitetom korišćenja mreže i slično, naši stručnjaci kontinuirano optimizuju parametre. Korisnici iz kampanje „Ko rano rani“ su veoma mnogo koristili mrežu zbog besplatnog kredita, što je kratkoročno predstavljalo izazov za naše tehničare. Od tada je mreža znatno optimizovana.

http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/g ... -sve-mreze

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Lepo što je na svako pitanje odgovorio konkretno... :lol:

Kratkoročni izazov... :lol: ja ne znam da li postoji neko u ovoj zemlji koji je uspeo da dobije vezu i da razgovara duže od minuta a da nije iz 10og pokušaja... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

VIP mobajl najavljuje osvajanje 20 odsto srpskog tržišta

Beograd - Tri meseca od početka rada naše kompanije na srpskom tržištu, možemo reći da smo izuzetno zadovoljni kako već formiranom mrežom prodajnih mesta i brendom tako i šestocifrenim brojem korisnika. Naš cilj je da za pet do šest godina osvojimo 20 odsto srpskog tržišta - izjavio je juče direktor VIP mobajla Aleksandar Šperl, i dodao da će se u širenju usluga ići korak po korak. On je naglasio da će se VIP, za sada, zadržati samo na pripejd tarifi i tamo gde će biti kreirani novi paketi, jer se pokazalo da 80 odsto stanovništva koristi baš ovaj vid ponude. Na brifingu za novinare Boris Nemšić, predsednik UO Telekom Austrija grupe, podsetio je da godinu dana od ulaska na srpsko tržište sve ide onako kako je planirano. Do kraja godine imamo obavezu da sopstvenom mrežom pokrijemo 20 odsto tržišta u Srbiji i to će biti realizovano do 1. decembra. Što se tiče širenja u regionu, do kraja meseca startujemo sa radom i u Makedoniji, gde smo takođe kupili treću licencu mobilne telefonije, a namera nam je da uđemo i u Telekom BIH čime bismo praktično bili prisutni u celom regionu. Naši korisnici to vide kao šansu da koriste nacionalni roming na celom području. Naročito su za to zainteresovani brojni privrednici iz Austrije, koji investiraju širom regiona. Iako razmišljamo i o tome, moram reći da to nije lako ostvariti, pre svega zbog različitog zakonodavstva, evropskih propisa, različitih troškova. U Srbji smo, recimo, licencu platili 320 miliona evra, a u Hrvatskoj 17 miliona, a i uslovi u kojima radimo u ovim zemljama su različiti - kaže Nemšić. T. S.

http://www.naslovi.net/search.php?q=vip ... _option=on

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

lepo od tog gospodina što hoće samo pripejd da zadrži.ok nije ni to loše ali šta bi sa onim silnim željama za mob telefone i postpejd koji je kao mnogo jeftin???
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Neka pitanja su ok,a neka glupa pitanja a odgovori su jos gluplji........
Za VeNoM
Ja sam bio u vipu(pitao sam za telefone i postpaid pakete) rekao sam im kako je u nekim razvijenim doperaterima i dobio sam odgovor nemoze sve preko noci,ajde da uzmem da im verujem,ali imam gadan osecaj da ce za par godina da govore opet (nemoze sve preko noci)??????

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

mile500 moramo razumeti da je njih pojeo mrak i da možda postoji tračak svetlosi koji će da ih izvuče iz tame i pokazati pravi put.ali konkurencija je dobra tako da cene dole korisnici gore
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Citiram: moramo razumeti da je njih pojeo mrak i da možda postoji tračak svetlosi koji će da ih izvuče iz tame

Moj odgovor:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj pogresno da me svatis ali oni se trude svim silama da odu sto dalje od te svetlosti barem za sada........
Postoji izreka: dok god bude bilo ovaca bice i sisanja svuda je tako,e sada negde sisaju toliko malo da se ne oseti.... A ovde prvo te osisaju sve pa posle kada nemaju sta da osisaju onda te oderu do koske :cry:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma ljudi moji,oni trenutno stagniraju,izgradjuju mrezu,a posle ce i oni da krenu sa post-paidom i nerviram se kad cujem da su propali,da poklonili su nam 320 miliona evra i onda se pakuju da idu kuci.Sigurno su malo spori ili vise,ali polako....
A ubedjen sam da ce ponuditi sve isto kao i ova druga dva,jer i to im je dovoljno,jer ima dosta ljudi koji su pukli i na telenor i na telekom i precice na bilo koju drugu mrezu... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Primetio sam da na svim TV glasanjima, kvizovima, slanjima komentara u raznim TV emisijama, VIP ne postoji! :?
Tipa: Glasati mogu korisnici sa obe mreze (mts i telenor).... :?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

dusanN70 pa vip koristi mts mrežu tako da nisu oni ništa pogrešili.ako su prijavljena dva operatera a treći koristi drugog onda je loogično da kažu sa dve mreže. :chytry: :chytry:

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Za Andrijano: Mozda si upravu,ali bilo bi steta da vip ponudi isto sto i telenor i mts....
Onda bi to bila velika steta:ispalo bi da sva tri operater maze jedan drugog,umesto da ratuju za korisnike..... :dry:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

U svakom slucaju ce biti,manje-vise slicno,a rat ce se nastaviti,za svakog korisnika kao sto je bilo gde u svet. :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

20.09.2007
Vip operator počeo je sa radom na Makedonskom tržištu
7,7 MKD ka svim mrežama 24 sata dnevno

Skoplje, 19. septembar 2007.- Vip operator, član mobilkom austria grupe, danas je započeo svoj rad na makedonskom tržištu, nudeći svojim prvim korisnicima najbolju pripaid tarifu, pod nazivom, „Jedna ali vredna“ za 7,7 MKD (9,09 PDV uključen u cenu) ka svim mrežama 24 sata dnevno i prvu besplatnu SIM karticu na tržištu (korisnici plaćaju 200 MKD za SIM karticu ali dobijaju SIM karticu sa uključenih 200 MKD za pozive). Vip je počeo sa radom za samo 6 meseci posle dobijanja licence, što je u rekord u ovoj oblasti, jer je prosečno vreme potrebno za puštanje u rad mobilnog operatera u svetskim razmerama oko 11 meseci.

„Veoma sam ponosan što smo ispunili obećanja data građanima prilikom dolaska u Makedoniji. Ulažemo u ovu zemlju: 10 miliona evra za licencu i dodatnih 50 miliona evra u mrežu i usluge, Korisnički servis, u prodajno- distributivnu mrežu... Takođe, smo već zaposlili preko 120 stručnjaka iz Makedonije i indirektno kreirali nova radna mesta kod naših dobavljača. Osim toga, potpisali smo ugovore o saradnji sa više od 100 lokalnih kompanija. Svi ovi podaci zapravo svedoče da je Vip operator ozbiljan igrač na tržištu, koji sledi visoke standarde kvaliteta mobilkom austria grupe. Naša grupa posluje u 7 zemalja, zapošljava više od 6300 stručnjaka koji brinu o skoro 11 miliona korisnika – istakao je Boris Nemšić, predsednik Upravnog odbora Telekom Austria i predsednik Uprave mobilkom austria. Vipovi korisnici će odmah moći da koriste nacionalnu pokrivenost, a uživaće i u najpovoljnijoj pripaid ponudi u Republici Makedoniji.“

„Vip je prava alternativa na ovom tržištu, zato što donosi jedinstvenu cenu, bez obzira na to kada i gde su nacionalni pozivi upućeni. Prema tome, ja sam siguran da će naši prvi korisnici iskoristiti priliku da nam se pridruže u promotivnom periodu do kraja oktobra, u kojem ćemo ispuniti sva njihova očekivanja. Iz istraživanja Merrill Lynch Wireless Matrix 4Q 2006 i Informa Telecoms & Media 2007, smo saznali da je prosečna cena razgovora po minutu u Makedoniji veoma visoka i da zato prosečni razgovori preko mobilnog telefona traju kratko. Takođe, makedonski građani su nam rekli da žele tarifu koja je jednostavna i koja je jeftinija u poređenju sa stvarnom cenom postojećih tarifnih modela, koji su veoma komplikovani, a prosečna cene, po minutu razgovora, iznosi 16,2 MKD. Zbog toga je naša ponuda odgovor na potrebe korisnika i verujemo da će im se svideti i da će obratiti pažnju na razliku na tržištu koju donismo jer više ništa neće biti isto kao ranije“ – izjavio je Mladen Pejković, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip operator. Vip će takođe ponuditi sve dodatne proizvode i usluge: SMS, MMS, govorna pošta, notifikacija propuštenuh poziva, Vip mobilni portal, melodije i slike, halo melodije, chat&date... Predložena tarifa je dostupna na svim Vip prodajnim mestima.

„Imamo preko 2000 Vipovih prodajnih mesta i najmoderniji Korisnički servis koji će biti spreman da opsluži sve potrebe korisnika po najvišim standardima kvaliteta mobilkom austria grupe i biće dostupan 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Korisnici u Makedoniji treba samo da pozovu broj 077 1234, a naši operateri će biti srećni da im pomognu sa informacijama na makedonskom, albanskom i engleskom jeziku – zaključio je Mario Cvitković, direktor marketinga kompanije Vip opertor.

http://www.vipmobile.co.yu/cm/brief/med ... /index.php

samo da ne bude kao kod nas "najpovoljnija tarifa"
Remember, remember
The 5th of November

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

21.09.2007
Vip mobile i Aleksandra Kovač započeli saradnju
Beograd, 21.09.2007. – Kompanija Vip mobile i Aleksandra Kovač su danas, u galeriji „Ozon“, najavili partnerstvo koje počinje sa „Vip Tour Aleksandra Kovac“. Serija koncerata biće održana u 4 velika grada u Srbiji. To su: Niš – Dom vojske (12.10.2007), Subotica - Hala sportova (18.10.2007.), Beograd - Expo centar (27.10.2007.), Novi Sad – Spens (01.11.2007.). Pre svakog koncerta Aleksandra Kovač, će se u Vipovim prodajnim centrima susretati sa fanovima kojima će biti podeljen i određen broj besplatnih karata.
Za početak uspešne saradnje sa kompanijom Vip mobile Aleksandra Kovač je napisala i iskomponovala njihovu korporativnu pesmu pod nazivom „Tvoje reči vrede više“.
Pesma, vođena Vipovim sloganom, po svojoj dinamičnosti, “funky” ritmu i pozitivnim vibracijama koje širi oko sebe, u potpunosti odgovara Vip brendu. Prvi put je izvedena prošle nedelje na Vipovoj proslavi, gde je primljena sa velikim aplauzom. Svako ko želi da ima pesmu „Tvoje reči vrede više“ može već sada da je besplatno preuzme sa Vipovog mobilnog portala kao zvuk pozivnog signala ili melodiju na čekanju, odnosno sa Vipove web strane: www.vipmobile.co.yu.

„U kompaniji Vip mobile negujemo mišljenje da svaki pojedinac treba da pruži najbolje u svemu što radi. U skladu sa tim već početkom 2007 godine uočili smo da Aleksandra Kovač savršeno odgovara našem brendu i obratili joj se molbom da bude autor naše korporativne pesme. Zahvaljujući Aleksandri Kovač dobili smo pesmu koja odgovara vrednostima Vip brenda, po tome što je različita, istovremeno zabavna i energična. To je veoma fanki ljubavnu pesmu koja pobuđuje lepa osećanja, i potvrđuje muzički i pevački talenat Aleksandre Kovač. Mi verujemo da će ovo biti lep početak dugogodišnje plodne saradnje“ – istakao je Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile.

„ Veoma me raduje što je Vip mobile, prva velika kompanija u Srbiji koja je prepoznala moj rad i inovativnost koju unosim u svaki svoj novi album. Njihova podrška će mi svakako pomoći u daljem umetničkom radu. Po prirodi sam dinamična, optimista i uporna. Moja muzika je drugačija, odvažna i definitivno nije mainstream. Otud se moje vrednosti potpuno poklapaju sa vrednostima Vip-a - izjavila je Aleksandra Kovač.

Za svoju buduću komunikaciju Aleksandra Kovač će koristiti Vipovu mrežu.

http://www.vipmobile.co.yu/cm/brief/med ... /index.php

ili ovo, mucenica ce se ozraciti kada bude morala da zove 10ak puta za 1 posten razgovor
i ajmo jedno licitiranje koliki joj je pocetni kredit odn. da li su mozda iskljucili tarifiranje
:D :D
Remember, remember
The 5th of November

Odgovori