3 meseca je bez povezivanja na trajanje starog. Znači dobijaš nov ugovor na dve godine. Sve preko toga se dodaje na stari i traje 2 godine + preostali meseci.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jedino što ne znam kad mi istekne 2 godine da li bih mogao opet da izgrbavim neku prevremenu varijantu sa tih preostalih 10 meseci koliko ću imati još. [emoji38]
Ja sam rekao da MISLIM da dodaju i kada su 3 meseca u pitanju. Znači, nisam siguran.
A ovo "provereno" se odnosi na brzinu i pouzdanost informacija koje daju sa Vip Twitter naloga.
A čovek govori o ova 3 meseca "provereno".
To su različite stvari, ne pratiš na času
[emoji1]
Koliko sam razumeo postove iznad. Meni je proslo 12 meseci ugovora u VIP-u, Neo 4 tarifa, znaci da mogu da produzim ugovor za jo 24 meseca i uzmem jos jedan telefon uz istu tarifu, i to ce biti 24+12=36 meseci obaveza?
Vidi ja sam i ovaj ugovor produžio čim sam ušao u godinu do isteka starog.Malo sam podlegao reklami i u odmah sam produžio na ovim Neo tarifama čim su se pojavile.U junu 2018 bi mi bio kraj starog ugovora...dakle neznam kakva lista.Doduše bio sam na crnoj listi kad sam raskinuo ugovor u akciji Cene rastu sa prvim ljubičicama.Verovatno gledaju koliko si “dobar” u plaćanju računa...
Pa ja i pokušavam (doduše konfuzno,malko me tastatura )da sam produžio ugovor čim sam ušao u okvir manje od godinu dana.Zvao korisnički,odobrili,platio penal u visini mesečne pretplate...
Definitivno rasprodaja starih i prevazidjenih uredjaja ili raspremanje magacina.Da ne kritikujem samo,Vip u poslednje vreme prvi “povlači nogu” sa dobrim stvarima i stvarno se trude da privuku nove korisnike.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.