MTS novosti
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: MT:S novosti
Uzmes ga za 500 evra i 2000 ratu na 24 meseca sto znaci da das jos 48000 za dve godine a kupim ga za 600 evra i za dve godine dam jos 17000.Meni se islati da iskesiram 600 evra.Kad bi se odlucio ne bi bilo preko MTS,jos uvek mi ta ponuda ne odgovara.
pisali smo ranije, ne moze se gledati i sabirati sve sta placamo jer paket ''moras da imas'' a telefon ne. zato i imas promocije, 25%, 50% itd...
ja gledam kako najlakse da dodjem do zeljenog aparata a paket bih u svakom slucaju koristio.
zato kazem, 500e na vise nacina ili 600+e na crno - nije isto
pogotovu sto se radi o necijoj plati, ali da ne ulazimo sad u to... 
ja gledam kako najlakse da dodjem do zeljenog aparata a paket bih u svakom slucaju koristio.

zato kazem, 500e na vise nacina ili 600+e na crno - nije isto

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sto se tice plate ,to stoji.Vecina nema platu ni upola cene ili je priblizna toj brojci.Ali,ko ima u steku bolje da da odmah i da uziva u popustu nego da mu jedu dzigericu iz meseca u mesec.Na kraju i ta sestica i 6+ dosadi polsle dve nedelje,pa...''ako moze nesto drugo'' bar na kratko.
I ja nemam trenutno da dam odmah 500 evra a i mislim da mi je to mnogo za telefon.Novembra mi istice ugovor i poduzicu ga godinu dana sa 50% popusta do tad ce izaci IP7 a ja ako bas zelim da ga kupim mozda ga i uzmem na paket.
Do tada cu nositi Lumiu 925 kojom sam prezadovoljan.
Trenutno mi je bitno da imam dobru navigaciju na telefonu i dobru kameru,ostal se sve svodi na poruke i pozive.
I ja nemam trenutno da dam odmah 500 evra a i mislim da mi je to mnogo za telefon.Novembra mi istice ugovor i poduzicu ga godinu dana sa 50% popusta do tad ce izaci IP7 a ja ako bas zelim da ga kupim mozda ga i uzmem na paket.
Do tada cu nositi Lumiu 925 kojom sam prezadovoljan.
Trenutno mi je bitno da imam dobru navigaciju na telefonu i dobru kameru,ostal se sve svodi na poruke i pozive.
Uvek će biti novih i boljih mobilnih, ali mi je glupo davati toliko novca za Iphone 6. Brzo se zasitimo svega. Ja sam zadovoljna i svojim S3, a novac više volim da trošim za putovanja.
Jel neko moze da mi da racionalan odgovor na pitanje zasto se prodaje Telekom???

Nema takvog odgovora. Bolje da se ne zapocinje takva tema.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Drakenzen, zbog rupe u budžetu, zbog rasta javnog duga, zbog toga što nam mnogo trebaju pare a nemamo šta drugo vredno da prodamo.
Dovoljno racionalno?
Sumnjam

Dovoljno racionalno?

Sumnjam

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Prodaje se zato što će ovako propasti, biće tu debelog otpuštanja radnika.
- m@c|-|oR
- Expert
Neće propasti Telekom ovako. To je firma koja danas pravi pare.
Propašće država ako ga ne proda.
Optimizacija organizacije će se desiti nakon privatizacije i to je naš veliki problem, jer ovakav kakav je sada košta manje nego da je "skockan" i "nalickan".
Novi vlasnik će moći da uradi sve što želi sa radnom snagom. Mi nemamo snage (ni volje?) za to.

Propašće država ako ga ne proda.

Optimizacija organizacije će se desiti nakon privatizacije i to je naš veliki problem, jer ovakav kakav je sada košta manje nego da je "skockan" i "nalickan".
Novi vlasnik će moći da uradi sve što želi sa radnom snagom. Mi nemamo snage (ni volje?) za to.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja prvi nisam za to da se proda, jer njegovom prodajom više i neće biti popusta 50% a i neka ostane jedna od retkih srpskih kompanija koja je profitabilna.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne pita nas niko šta hoćemo i volimo, država radi što jedino može (ume?) a to je prodaja svega samo ne bi li se pokrpile mnogobrojne rupe u budžetu. Ta prodaja ne mora uopšte da bude loša stvar, sve zavisi kakav se ugovor sklopi i kakva bude politika privatne kompanije koja dođe. Što bi rekao dr Đuričin - U Nemačkoj npr gotovo da ne postoje javna preduzeća za razliku od SAD, Francuske, Italije , a jedna je od najjačih ekonomija sveta.
Mene samo interesuje šta prodajemo prekosutra - pošto je sve sem EPSa i Vodovoda prodato. [čekam da se krene i sa prodajom toga]
A što se tiče tih poređenja - gde je kako... Telenor je i dalje državna firma [koliko je meni poznato], u državi sa veoma jakom socijalnom zaštitom [koja kod nas maltene i da ne postoji].
Tako da tu možemo da počnemo i završimo poređenja.
A što se tiče tih poređenja - gde je kako... Telenor je i dalje državna firma [koliko je meni poznato], u državi sa veoma jakom socijalnom zaštitom [koja kod nas maltene i da ne postoji].
Tako da tu možemo da počnemo i završimo poređenja.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imamo jos i Puteve Srbije da prodamo, a mozda i jos stogodj...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- m@c|-|oR
- Expert
ma ima svašta na prodaju. pitanje je ima li za sve kupaca?
ajde da ne teramo ovoliko u off
ajde da ne teramo ovoliko u off

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Iskreno ni jedno objasnjenje mi ne deluje dovoljno racionalno, jedino ako se ne proda za masnu lovu (10-ak milijardi). Ljudi pa ta firma zaradi za dve godine onu sumu za koju se prodaje. To je tuga..... A zamislite kako bi tek poslovao da nema stranackih poltrona koji su nesposobni za sve osim za ispijanje kafe i pravljenje manjka....

Re: Одг: MT:S novosti
Posmatraj to ovako:Imaš petoro sitne dece,bolesne roditelje i ti i žena,auto kome treba servis pred zimu,nove gume,akumulator i registracija,kredit od par desetina hiljada RSD,dug od 300€ kod bloskog prijatelja,plata ti je 250€,bez kirije i računa.A pritom,ti i žena imate nakit u vrednosti od 2500 €.Da li ćeš prodati nakit za 2000€ i servisirati sve te dugove?
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Nije dobro poredjenje.Ovi kad dodju na vlast - kradu,kradu i kradu.Gleda da opaja sto vise dok je na polozaju,a posle ...boli ga
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Lobachewsky, izvinjavam se. Ja sam zapoceo diskusiju zato sto sam mislio da je to prava 'novost' za trenutne korisnike Telekoma.