Yettel novosti
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Re: Telenor novosti
Koliko košta telenor pripaid kartica na kiosku i šta se dobije, koliko kredita?
Nokia Efiftyone
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Valjda 200 din košta i dobiješ 200din kredita.. Bar je tako bilo pre godinu dana
<Milanche>, El Laki, košta 300 din i sadrži 50din kredita i 7 dana besplatnog saobraćaja u Telenoru.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... korisnike/
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... r-pripejd/
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... korisnike/
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... r-pripejd/
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
B92: Broj pretplatnika Telenora manji 3%
Izvor.
Nije to ni malo. U skladu sa ocekivanjima kakva je zima bila.
Izvor.
Nije to ni malo. U skladu sa ocekivanjima kakva je zima bila.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- El Laki
- Prijatelj foruma
Imam još 2 meseca ugovora u Telenoru. Zanima me vaše mišljenje o tome da li da im pošaljem mejl vezano za uslove produžetka saradnje (kod njih već na 3 meseca od isteka može da se potpiše novi ugovor). Da kažem da sam "zadovoljan dosadašnjom saradnjom i pruženim uslugama, te da sam voljan produžiti ugovor" ali opet da naglasim da konkurencija (mts i VIP, pre svega mts) za iste ako ne i manje pare, daje dosta više toga u paketu. Kao zanima me da li mogu da dobijem neki 50% popusta ili dodatne minute ka svim mrežama i mb. Da li bi urodilo plodom?
Re: Одг: Telenor novosti
^ Negde sam procitala (nisam sigurna gde) da su nekom decku dali 50% popust na pretplatu, ako si redovan u placanju racuna mislim da bi i tebi odobrili. 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Само претња и само оштро. Без Циле-Миле. Хоћу то и то, други ми нуде дупло више, ако ми ви не дате, ја одо даље.
Али имај на уму да неће свакоме дати. Ако су ти рачуни мали, мале су ти шансе. Ако су ти рачуни преко 1800-2000, имаш добре шансе.
Ево ти пример мог писма:
Поштовани,
Ја сам *****, Ваш вишегодишњи корисник. У јануару 2013. , тачније 13.1.2013 истиче ми двогодишња уговорна обавеза.
С обзиром да код Вас имам два постпејд броја, са рачунима не мањим од 1500-2000 по уговору (што Ви можете врло лако и сами да проверите), питам да ли ћете ми по истеку уговора, или можда већ сад, понудити нешто као награду за верност?
Желим одмах да Вам скренем пажњу да ме понуде које нудите НОВИМ корисницима уопште не интересују. Минимум који очекујем од Вас да ми понудите је попуст на претплату у износу од 50% за пакет који ја одаберем (пис 1000 или пис 2000). Или куповину неког новог апарата али по повлашћеној цени.
Молиo бих Вас да ме у вези са мојом молбом/захтевом контактирате када исту размотрите. Такође бих вас замолиo да не покушавате да ме поткупите јефтиним триковима попут додатних минута у мрежи или додатних порука. Дакле, 50% попуста на претплату, или попуст на куповиину новог апарата, или ћу бити приморан да поднесем захтев за пренос броја у другу мрежу. Напомињем да ми други уговор истиче средином 2013. године, па би Ваша одлука у вези са овом могла у битној мери утицати и на статус тог другог броја кад за то дође време.
Још нешто. Јавна је тајна да се овакве погодности одобравају дугогодишњим корисницима, зато поштујте своје и моје време и немојте ме звати и говорити како овако нешто не практикујете.
У нади да ћемо и даље сарађивати,
Али имај на уму да неће свакоме дати. Ако су ти рачуни мали, мале су ти шансе. Ако су ти рачуни преко 1800-2000, имаш добре шансе.
Ево ти пример мог писма:
Поштовани,
Ја сам *****, Ваш вишегодишњи корисник. У јануару 2013. , тачније 13.1.2013 истиче ми двогодишња уговорна обавеза.
С обзиром да код Вас имам два постпејд броја, са рачунима не мањим од 1500-2000 по уговору (што Ви можете врло лако и сами да проверите), питам да ли ћете ми по истеку уговора, или можда већ сад, понудити нешто као награду за верност?
Желим одмах да Вам скренем пажњу да ме понуде које нудите НОВИМ корисницима уопште не интересују. Минимум који очекујем од Вас да ми понудите је попуст на претплату у износу од 50% за пакет који ја одаберем (пис 1000 или пис 2000). Или куповину неког новог апарата али по повлашћеној цени.
Молиo бих Вас да ме у вези са мојом молбом/захтевом контактирате када исту размотрите. Такође бих вас замолиo да не покушавате да ме поткупите јефтиним триковима попут додатних минута у мрежи или додатних порука. Дакле, 50% попуста на претплату, или попуст на куповиину новог апарата, или ћу бити приморан да поднесем захтев за пренос броја у другу мрежу. Напомињем да ми други уговор истиче средином 2013. године, па би Ваша одлука у вези са овом могла у битној мери утицати и на статус тог другог броја кад за то дође време.
Још нешто. Јавна је тајна да се овакве погодности одобравају дугогодишњим корисницима, зато поштујте своје и моје време и немојте ме звати и говорити како овако нешто не практикујете.
У нади да ћемо и даље сарађивати,
ex ivan87
Samo 3 % manji broj pretplatnika, realno deru, trebao bi da je mnogo manji.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Не играју они на број претплатника, него на висину рачуна. То им је политика. Тако је мени рекло више запослених у теленору.
ex ivan87
Ceftriaxone, to je jasno, nekako imaju psihološku pozadinu iza mnogih reklama i žele da namame imućnije korisnike, znam da im je to cilj. Ali kada izgube i dosta sitnih korisnika i to će značiti profit. Svaki put kada ih napusti neki broj korisnika oni povećaju cene, neće moći toliko da povećaju cene koliko će gubiti korisnika ako ovako nastave da se ponašaju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa imam račune oko 1500, nekada i više kada prebacim račun. Definitivno si mi dao smernice šta i kako da kažem, tako da se neću ustručavati. Nisam još gledao ove nove pakete, ali možda bih pristao da npr dobijem duplo ili 50% više megabajta i minuta a da plaćam pravu cenu paketa. To zvuči okej jer opet nisam neki premium korisnik. Ali opet, moram pogledati kako sada izgledaju paketi, jer nisam skoro.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ceftriaxone napisao:Не играју они на број претплатника, него на висину рачуна.
Nekako sve to podseca na balon koji vrlo lako moze da pukne (ili izduva) ako se zaigraju.mp3mp3 napisao:Ceftriaxone, to je jasno, nekako imaju psihološku pozadinu iza mnogih reklama i žele da namame imućnije korisnike, znam da im je to cilj. Ali kada izgube i dosta sitnih korisnika i to će značiti profit. Svaki put kada ih napusti neki broj korisnika oni povećaju cene, neće moći toliko da povećaju cene koliko će gubiti korisnika ako ovako nastave da se ponašaju.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja sam pre godinu ipo dobio popust 50% na dva broja sa najnižom tarifom. Račune redovno plaćam, nekad i unapred mesec dva možda je i to bio razlog za dobijanje popusta. Telenor koristim od 2006.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Jedva cekam istek ugovora da pocnem i ja sa "uznemiravanjem, uslovljavanjem i pritiscima" 

Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
toda81, samo e-mail porukama i cekaj poziv iz k. centra. U poslovnice za to i ne idi.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Deksi, tako cu i da uradim jer vidim da sa operaterima ne moze nista da se uradi. Samo ne znam da li da im pisem mesec dana pre isteka ugovora ili dva meseca
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa neznam kako da te savetujem. Ja saam im prvo pisao nešto ranije i tad su mii odgovorili porukom da nemože i ponudili mi tad trenutne aktuelne promicije. Onda sam im pisao nedelju dana pre kraja ugovora uz prilepljene linkove mtsa i onda su me nazvali i dogovorili smo se.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
par dana po isteku ugovorne obaveze, ja sam im poslao sasvim pristojan mejl, ali onako, konkretan, izneo sam ponude ostalih operatora, ali i cinjenicu da su drugi korisnici iz moje okoline dobijali popust (konkretno moja sestra, ali je ona ipak presla tada u vip - i to sam napisao)... zvali su me sutradan i ponudili 50% uz ugovornu obavezu na 24 meseca, ili duplo minuta ka svim mrezama na 24 meseca, ali uz ugovornu obavezu od 12 meseci...
na postpaidu od 2010, racuni do 1200 dinara... izgleda da nema nekog pravila kako to odobravaju.
na postpaidu od 2010, racuni do 1200 dinara... izgleda da nema nekog pravila kako to odobravaju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam baš gledao i poredio ponude npr MixNet L i XL sa Prenesi i surfuj L i XL. U suštini čak i sa 50% popusta, za iste pare u mts dobijaš više. No, pošto sam zadovoljan uslugama i brzinom interneta, pristao bih ma 50% i da ostanem u Telenoru. Mada, razmisliću još.