MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Re: MT:S novosti

Post od PetarI »

Upravo sam im poslao mejl i pitao ih da li mogu telefon uzeti na rate.Isključivo to me interesuje.Pisaću na forumu kad dobijem odgovor.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Rate moze dobiti neko ko vec ima ili je imao pa istice neki ugovor i mogu biti od 12 do 24 meseca. 5c je dosta slabiji od 5s i ne znam kako ce gurati iOS 8 jer sam i ja 5s primetio da u nekim stvarima bude dosta losiji od ip6...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Ima tu i drugih telefona,ja uopšte nisam osoba koja bi trčala za imenom,kao što je ..... 5C...samo mi je bitno da,ajde reći ću,kao kod Telenora(kod njih doduše na 6rata),istekom ovog ugovora,a bez obzira što je na 50%,mogu uzeti telefon na rate uz račun.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ne može i 50% i telefon. Samo jedno.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

3 puta sam dobio i telefon za dinar i 50% popust, tako da...
Nokia Efiftyone

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

I posle se cudimo sto telekom mora na prodaju...
<Milanche>, ako nije tajna kako ti je to poslo za rukom?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Inače, što se tiče onog mog problema sa mobilnim internetom, pisao sam im prigovor za raskid ugovora bez odštete a odobrili su mi rekonstrukciju ugovora, da raskinem ovaj a da pređem na ADSL. Meni to odgovara (iako sam hteo SBB) jedino što moram na 24 meseca sada da se vežem... U svakom slučaju, prezadovoljan sam kako su postupili iako su mogli da me otresu ko slinac. Još jednom su pokazali da su najbolji kod nas ;)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Očito niste razumeli.Pitanje.Da li nakon ugovora sa 50% a koji je ispod 1000 dinara mogu uzeti novi ugovor sa telefonom,ali koji ću platiti na rate uz račun?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Naravno da možeš.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Možeš petre to uraditi, ali znaj da ako uzmeš telefon kod njih ne možeš koristiti 50% popusta na pretplatu, jer ide ili 50%popusta ili paket sa punom cenom i telefonom..

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Petar,to mi je onako,kao ime(btw to je ime mog pok.oca).A pošto imam nameru kad se već vezujem ugovorom,da uzmem neki skuplji telefon i naravno,ipak bih ga platio beskamatno kroz račun,nego sve odjednom keširao.Znači to mi odgovara....a ime mi je Duško.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Mejl je stigao.Po njemu,a kao i na sajtu...povlastice,kao i kupovinu na rate,iskljucivo imaju oni,koji su min.6 meseci korisnici postpejd usluge i pri tom imaju min.potrošnju od 1000 din.Znači ništa.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa ti rece da si imao ugovornu obavezu iz koje si izasao ili izlazis uskoro, taj uslov ispunjavas.
A ovo za racun, pa verujem da bi se tu moglo nesto dogovoriti sa njima. Zovi korisnicki i lepo pricaj, reci da si dugogodisnji korisnik, da zelis bas taj 5C, ali da bi ti odgovaralo ako bi ti dali na rate bla bla. Sve fino, konkretno, jasno i uljudno.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Jasan mi je taj deo priče.Samo sam hteo reći da im je to zvanični stav.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa da, sto je negde i logicno. Nece dati iste pogodnosti onima koji trose par hiljada mesecno kao i onima koji trose par stotina dinara mesecno. Barem nece zvanicno.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Jesu u mts-u prodali iphone od 64 gb ili jednostavno nisu ni uzimali ? Vidim da ni 6+ nema u verziji od 64 gb?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Ovih dana boravim u mts-u više nego kod svoje kuće i reći ću vam da je veliko interesovanje za iPhone... Takođe sam pričao sa radnicom tamo, kaže da nemaju ništa u poslovnici ali i kada dođe da će sve odmah otići jer je dosta rezervisano... Što se tiče 64gb, mislim da su sada u frci, jer je svuda u svetu navala trenutno pa se Apple muči sa isporukom, sačekaj oko mesec-dva da se stabilizuje situacija pa će ih verovatno biti u svim verzijama i bojama.... :)

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Ma pitam informativno, da mts ( kao i svi operateri generalno ) ne dere toliko sa cenama uredjaja, pa i da razmislim da uzmem telefon uz ugovor, ali mi se mnogo vise isplati kupiti telefon za kes ili na rate u prodavnici i uzeti 50% popusta na pretplatu.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Post od Drafer »

somi92,
Zavisi koji telefon uzimas jer neki su jeftiniji za kes a neki nisu pa prvo proveri cene i izracunaj kako ti se isplati.
Android 12

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Blago nama, kod "prijatelja" uvek nešto novo, nema 2 meseca da sam radio aneks ugovora sa mix s na mix m i hitno su mi trebali minuti, ali ne, novi ugovor važi od prvog narednog meseca.

Pre neki dan radim aneks sa Mixnet M na prica 100, očekujem da će ostati 250/250 do kraja meseca i od prvog ide po novom 100/100, eventualno neće biti prenosa minuta/poruka, kad ono opet novost, odmah su pustili 100/100, iako plaćeni, odoše po 150/150 u vetar.
Nokia Efiftyone

Odgovori