MTS novosti
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: MT:S novosti
<Milanche>, da, tako je, a i ja sam se iznenadila, jer je moja majka obnavljala ugovor prošle nedelje i njoj je odmah krenuo novi paket (od 7.11.). Kada sam ja u septembru obnavljala Ugovor tada je novi paket počinjao tek od prvog u mesecu. Ovo su izmenili onda kada su uveli i nove pakete (tako mi je bar rekla žena u Call Centru).
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja sam danas obnovio ugovor na godinu dana.Uzeo MIX M sa 50% popusta i krenuo mi je odmah a u toku veceri mi je stigla poruka da sam potrosio 50% neta sto mislim da je nemogce jer nisam nista posebno radio.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
yocasylver, ako cemo realno, 250 mb za vece mogu da odu 'ovako', dovoljno je samo malo da se zaboravis. Danasnji telefoni mnogo vuku net, ponuda operatora uopste nije prilagodjena sadasnjem vremenu.
500 mb mesecno je mozda bilo dovoljno 2010. godine. Danas ako nemas wi-fi bolje da ne palis smartphone.
500 mb mesecno je mozda bilo dovoljno 2010. godine. Danas ako nemas wi-fi bolje da ne palis smartphone.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Re: Одг: MT:S novosti
No way.<Milanche> napisao:3 puta sam dobio i telefon za dinar i 50% popust, tako da...
Proveri u Data Usage u telefonu.yocasylver napisao:Ja sam danas obnovio ugovor na godinu dana.Uzeo MIX M sa 50% popusta i krenuo mi je odmah a u toku veceri mi je stigla poruka da sam potrosio 50% neta sto mislim da je nemogce jer nisam nista posebno radio.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Jeste,ali ipak,cini mi se da uglavnom kod svih - kad iskoristis Mb imas neogranicen po sporijoj brzini.Koliko god da je sporo,bitno mi je da mi nece niko nista naplatiti ako preguram.A i wi-fi se sve vise ubacuje kao deo ponude u kaficima,restoranima,pa pre nekako ljudi pisu i - autobusima,tako da nije bas crnjak
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
I u pojedinim taksijima!pelleruma napisao:...A i wi-fi se sve vise ubacuje kao deo ponude u kaficima,restoranima,pa pre nekako ljudi pisu i - autobusima,tako da nije bas crnjak

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Sto vise gledam nove pakete sve vise shvatam da ovo poskupljenje i sakacenje interneta ni malo nije naivno. Ako se procentualno gleda tek onda se vidi prava promena. Istice mi ugovor uskoro i ne potpisuje mi se sada kada vidim da neke ozbiljnije megabajte ne mogu nigde da izvucem.
12 godina na forumu!
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Jbg,da su skratili MB jesu i to bas dosta.Osakatili su pakete.Ali kad se uzme 50% popusta onda i nije lose u odnosu na druge.Imao sam sad vec stari paket Mix net L sa 1,5GB ako se ne varam i bio mi je dovoljan ali i sa ovim sam zadovoljan jer mi se kmunikacija sa prijateljima odvija uglavnom peko poziva i sms-a.
Ne zaboravite da do kraje godiine imate besplatan UNIFI pa nek vam too bude neko prelazno resenje i dopuna.
Ne zaboravite da do kraje godiine imate besplatan UNIFI pa nek vam too bude neko prelazno resenje i dopuna.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Sramota je sto nasi operateri skracuju mb na ustrb minuta i poruka... At&t paketima internet odredjuje cenu.. Ostalo je beskonacno (minuti i sms) interstate
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Nije to samo na njihovoj mreži već na većini mreža u inostranstvu, samo ovi naši malo drugačije (da ne kažem čudnije) posluju. To bi trebalo da minuti u mreži budu besplatni od početka do kraja, samo da se računaju ovi van mreže, tako isto i za poruke. A da se barem MB u paketu povećaju za 50%,tako izgledaju paketi na zapadu.. Ali to bi bilo kad bi bilo..
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
acamatic, znao sam za at&t zato sam njih naveo...
Ma koji besplatni samo u mrezi... Besplatni ka svim mrezama ukljucujuci i fixni.. Onda imaju lepo mogucnosti da stave cenu paketa 50 eura za 5gb interneta i 60 eura za 10gb interneta (a sve ostalo free).. po meni...
Ma koji besplatni samo u mrezi... Besplatni ka svim mrezama ukljucujuci i fixni.. Onda imaju lepo mogucnosti da stave cenu paketa 50 eura za 5gb interneta i 60 eura za 10gb interneta (a sve ostalo free).. po meni...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Ja se kolega iskreno ne bih bunio ni na ovo prvo što sam gore naveo, a tek na ovo što ti pričaš. Jer sada svi što kažeš naplaćuju samo mobilne podatke, a ostale stvari minute i sms su besplatni.
Mada ja mislim i nadam se da će vremenom doći to i kod nas, a do tada dranje kože sa leđa..
Mada ja mislim i nadam se da će vremenom doći to i kod nas, a do tada dranje kože sa leđa..
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Pa i mi imamo paket Super Plus (bivsi Mega Net) za 60-ak evra, prakticno sve unlimited sa 40 GB (!!!!) protoka. Takav paket nemas ni na zapadu ja mislim.Layne_Staley napisao: Ma koji besplatni samo u mrezi... Besplatni ka svim mrezama ukljucujuci i fixni.. Onda imaju lepo mogucnosti da stave cenu paketa 50 eura za 5gb interneta i 60 eura za 10gb interneta (a sve ostalo free).. po meni...
Ali na zalost daleko smo mi od toga da nam to bude standard...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Koliko imas minuta i poruka u tom paketu?
Layne_Staley, 4000 minuta, 40 000 minuta u mrezi i 40 000 poruka.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Poruka imas 40 000, to je prakticno unlimited. Minuta imas 4000, to je vise od 2 sata dnevno razogovora, svaki dan, to je mnogo minuta. Imao sam prilike da raspolazem sa toliko minuta u vise navrata, pricao sam kao lud, zaspim i ne prekinem vezu, izivljavanje, ne moze covek to da potrosi. Nije unlimited ali 4000 minuta je dovoljno za bilo cije potrebe, cak i da spavas sa telefonom. Bukvalno
Ali zato 40 GB
, nisam siguran da to imas cak i na zapadu. Koristis ga za tethering gde god da si, zaboravis da wi-fi postoji - niti se opterecujes gde ga uopste ima.
Do skora je kostao 6100 din, sad su ga digli na 7600, ali sa 50% popusta vec moze da bude od koristi. 3800 din i nije nesto nerealno, meni su sadasnji racuni oko 3000. Samo ako ti tako nesto zaista treba.

Ali zato 40 GB

Do skora je kostao 6100 din, sad su ga digli na 7600, ali sa 50% popusta vec moze da bude od koristi. 3800 din i nije nesto nerealno, meni su sadasnji racuni oko 3000. Samo ako ti tako nesto zaista treba.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
MT:S novosti
Ok tu si upravu, nisam znao za taj monstruozni paket.. Ali nize pakete sakate za net bez potrebe
P.s. Usrao sam se od smeha kada si napisao za pozive ovo "izivljavanje" itd ahahahahha
P.s. Usrao sam se od smeha kada si napisao za pozive ovo "izivljavanje" itd ahahahahha
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ja sam razmisljao da uzmem taj paket sa 50% popusta, ali na kraju sam se odlučio na Mobilni internet 50GB i MixNet L jer dobijam 10GB više interneta, a znao sam da svih 50 potrošim u skoro svakom mesecu...
Mogu da to razumem u dva slucaja, ili retko kad dolazis kuci i ne koristis wifi ili skidas filmove i ostale gluposti preko mobilne mreze. Inace, nikada nisam merio ali je kolicina podataka koju 'potrosim' na ADSL-u ogromna, jos ako u tom mesecu ima neki novi naslov da se skine.... 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ili radiš theter kući pa ne kupuješ drugi internet (ADSL npr.).
meni je Mobilni internet 50gb služio za komp, samo sam njega koristio...