Yettel novosti
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: Telenor novosti
Zvali me ovi iz Teleonora (pre toga ja njima poslao email),čak su mi i odobrili da uzmem telefon i pre onih minimum mesec dana pre isteka ugovora,ali samo ili za keš ili na 6 rate,za 24 rate preko Telenor banke moram da sačekam mesec dana pre isteka! S obzirom da ću ja isključivo Iphon,to se nikako ne isplati 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
toda81, pa Vip to i ima, njihovi minuti u mrezi se trose paralelno. Ja imam neograniceno minuta u mrezi, i kako sam sebi najbitnije ljude prebacio u Vip, sada pricam za dz sa njima, dok za ostale trosim Smartove koje imam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Miodrage, to je onda fantasticno! To je pravi tarifni paket koji ima smisla
Note IV N9100 dual
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Uz zaokruživanje 90+60, mislim da ne....,
Blago tebi miodrage kada su ti bliski ljudi podložni uticaju, pa možeš "da ih prebaciš u vip "
Blago tebi miodrage kada su ti bliski ljudi podložni uticaju, pa možeš "da ih prebaciš u vip "

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To je zackoljica koja se pojavila negde u drugom kvartalu 2014. godine, a zbog koje su izgubili ko zna koliko velik procenaat korisnika, jer smo mahom prekidali ugovorne obaveze bez placanja penala i odlazili kod nekog od druga dva operatora.
Elem, Telenor...
Elem, Telenor...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Znaci zbog toga je mogla da se prekine ugovorna obaveza bez placanja penala?
Note IV N9100 dual
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
toda81, ne direktno. Stari paketi su poskupeli bili 10% i zbog toga si mogao da raskines bez penala, a kao alternativa su ponudjeni ovi novi smart paketi sa 90+60 koji se mnogima nisu svideli pa su se zato pravo prebacivali u druge mreze.
Inace, po meni mnogo veca zackoljica od te 90+60 je da nema nikakav dodatak za internet kojim bi sprecio curenje smartova, pa ubrzo shvatis da sa datom kolicinom smartova ne mozes da uradis bog-zna-sta, koliko god razgovori ka vipu bili besplatni.
Inace, po meni mnogo veca zackoljica od te 90+60 je da nema nikakav dodatak za internet kojim bi sprecio curenje smartova, pa ubrzo shvatis da sa datom kolicinom smartova ne mozes da uradis bog-zna-sta, koliko god razgovori ka vipu bili besplatni.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Lobachewsky, Za neko normalno koriscenje je 1000 Smartova sto se mene licno tice sasvim dovoljno. Ne gledam video klipove preko cellular mreze (ovo stalno napominjem jer to vuce najvise), i nisam derle pa da ne znam da se iskontrolisem, ali daleko od toga da bilo sta stedim. Za sync 5 mailova, 100+ poruka preko WhatsApp dnevno, neki light surf je sasvim dovoljno svega.
Takodje ja na 90% lokacija na kojima najcesce boravim imam WiFi.
Opet da napomenem, za moje licne potrebe Vip je savrsen izbor!
Elem, tema je Telenor...
Gledam kako devojcicu da izvucem iz ovog pakla... ona je trenutno na nekoj tarifi 1995 din mesecno, gde ima valjda 300 minuta, 1000 min u mrezi potom, i 1000 sms, i mislim gigu brzog neta, a potom za dz 64 kbps.
Koliko sam video po sajtu, to je stara tarifa, i sledecih jos oko godinicu je mirna. Moje pitanje je, posto nisam video na sajtu, jel ima jos neka tarifa sa no limit net, da je u ovom cenovnom rangu, a da se dobije vise? Za godinicu dana je svakako prebacujem na Vip, bez ikakvog pardona.
Takodje ja na 90% lokacija na kojima najcesce boravim imam WiFi.
Opet da napomenem, za moje licne potrebe Vip je savrsen izbor!
Elem, tema je Telenor...
Gledam kako devojcicu da izvucem iz ovog pakla... ona je trenutno na nekoj tarifi 1995 din mesecno, gde ima valjda 300 minuta, 1000 min u mrezi potom, i 1000 sms, i mislim gigu brzog neta, a potom za dz 64 kbps.
Koliko sam video po sajtu, to je stara tarifa, i sledecih jos oko godinicu je mirna. Moje pitanje je, posto nisam video na sajtu, jel ima jos neka tarifa sa no limit net, da je u ovom cenovnom rangu, a da se dobije vise? Za godinicu dana je svakako prebacujem na Vip, bez ikakvog pardona.
Telenor je po običaju opet sa zadnjom promenom tarifnih paketa,da slobodno kažem,z..r.o...
.Jeste da su za iste pare dodali 200 min.više i sms-ova,ali su ograničili interenet po paketima...Još je ostao Mts sa neograničenim,pa onda kad "miodrage kaže" verovatno i Vip...

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
PetarI, za Smart pakete garantujem da je Vip neogranicen sa netom, ali je to daleko od upotrebljivog.
- dachakragujevac80
- Expert
Sad sam upravo iz Telenora! Stekao sam utisak da različita pravila poslovanja važe od filijale do filijale,i od prodavnice do prodavnice! Ona iz Beograda mi uopšte nije rekla da imam pravo da otkupim ugovor,i da time steknem pravo da pre uzmem telefon,ova u Kragujevcu mi je odmah to predočila! To ću i da uradim,pošto mi je ostalo neka tri meseca pre isteka,a toliko ne mogu da čekam!
Jedino što ću morati da platim i onaj zadnji mesec ugovora,koji da sam sačekao mart ne bih morao plus penal od nekih 500,600 kinti! Al kad je bal nek je maskenbal! 

Mts 1000min 3000sms 3gb 1590din...toliko o telenoru i vipu
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Nećeš platiti nikakav penal. I takođe, ako danas na primer izvršiš otkup, plaćaš otkup za mesece od 1.februara pa do datuma isteka obaveze, a poslednji mesec plaćaš proporcionalno broju dana koliko ti je obaveza u tom mesecu. Januarski račun dobijaš regularno da platiš do 20.februara. Ja kada sam vršio otkup, hteo sam da uradim to 30.novembra pa mi je radnik savetovao da sačekam prvi, da bih platio otkup za jedan mesec manje...dachakragujevac80 napisao:Jedino što ću morati da platim i onaj zadnji mesec ugovora,koji da sam sačekao mart ne bih morao plus penal od nekih 500,600 kinti! Al kad je bal nek je maskenbal!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koji je to paket?Yoht90 napisao:Mts 1000min 3000sms 3gb 1590din...toliko o telenoru i vipu
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert
@mb011,pa nisam siguran,ona mi izračuna neku cifru,ja to posle kad sam stavio na papir,ispade još nekih 500,600 plus,pa rekoh da nije to! Uglavnom,nebitno,onda još bolje! 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Bilo nekad.Yoht90 napisao:Mts 1000min 3000sms 3gb 1590din...toliko o telenoru i vipu
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- znemanja
- Moderator
Pa zato i pitam, ja placam 1518 din za Miks M, a imam 300 minuta, 3000 min u mrezi, 600 poruka i 500MB podatak.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Da ali ono je tarifa Mix XXL sa 50% popusta...Ti imaš varijantu u fulu.
- znemanja
- Moderator
E pa to je druga stvar ako ima 50% popusta. Uzeo sam telefon, pa nisam mogao popust, nisu mi dali i telefon i popust