Yettel novosti
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: Telenor novosti
Sad se dopisujem sa njima preko fejsa! Za sada je odgovor da nismo automatski presli na nove tarife i da dok mi to ne budemo zeleli ostacemo na starim! A onda sam im postavio pitanje,da li to znaci da smo i dalje na 250 sms i 1000 mb,i da nam ostaju dodaci u vidu 1000 sms i 500 mb,i sada cekam odgovor na to!
Javljam sta su mi odg
Javljam sta su mi odg
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
E odlično, javi šta kažu
- dachakragujevac80
- Expert
Korisnicima starih Play paketa su dodaci koje je aktivirao i dalje dostupni - to je odg iz Telenora! Mada je meni sad tu malo cudno,posto ih vise nema u ponudi,da nas ne zeznu!
Pitao sam ih i da li se produzava ugovor ako sad predjem konkretno na novi paket,i sad cekam taj odgovor!
Pitao sam ih i da li se produzava ugovor ako sad predjem konkretno na novi paket,i sad cekam taj odgovor!
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nema veze, pisao sam malopre da se meni desilo da određeni period nije bilo tih dodataka (na sajtu piše da ne garantuju dostupnost dodataka), i rekli su mi bez obzira što ih nema (među besplatnim), samo da aktiviram a neće mi se naplatiti.
U ovom slučaju, ne isplati se prelazak na nove pakete jer nam zakidaju 250sms. Mada dobijamo ponovo 2 dodatka. Ali šta da uzmem kad je sve bezveze..
U ovom slučaju, ne isplati se prelazak na nove pakete jer nam zakidaju 250sms. Mada dobijamo ponovo 2 dodatka. Ali šta da uzmem kad je sve bezveze..
- dachakragujevac80
- Expert
Telenor novosti
Ma mene buni ova poruka sto mi je stigla iz Telenora,da umesto whats appa dobijam onaj drugi zamenski! Sto bi to radili,ako,kako kazu,starim korisnicima ostaju i stari dodaci! A sa druge strane jeste da ti zakidaju 250 sms,ali uz novi paket mozes da preneses svih 1000,a uz novi samo 250,dodatak u vidu sms se ne prenosi!
Edit: i odgovorili su mi i na poslednje pitanje: ako se predje na novi paket ne produzava se ugovor!
Edit: i odgovorili su mi i na poslednje pitanje: ako se predje na novi paket ne produzava se ugovor!
- El Laki
- Prijatelj foruma
Misliš a uz stari samo 250? To jeste. Valja onda razmotriti prelazak bez produžetka. Aj pitaj ih i za popust na pretplatu jel ostaje ako se pređe na novi paket, tj sa play + 2 na play duo.
- dachakragujevac80
- Expert
Ostaje sve! Samo se menja ovaj whats app dodatak,tj. uz wa sada su besplatni i fb i tw
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znači i popust ostaje
odlično. Sad samo valja izvagati vredi li prelazak. Po starom imam 250sms više ali i manju mogućnost prenosa. Takođe, ako pređem play duo, imam 250 SMS manje ali i 2 dodatka da biram. Sad ne znam koji je fazon sa tim za društvene mreže? Jel se on koristi po isteku mb iz paketa ili se sa njim ne troše mb iz paketa na društvene mreže?

- dachakragujevac80
- Expert
Ja mislim da se mb na njih ne troše!
Pa šta ćemo @El Laki,da prelazimo ili ne? JA se ozbiljno razmišljam i to koliko već sad,ali bi prešao na duo,a ostao bih sa onim drugim brojem na stari play +3!
Pa šta ćemo @El Laki,da prelazimo ili ne? JA se ozbiljno razmišljam i to koliko već sad,ali bi prešao na duo,a ostao bih sa onim drugim brojem na stari play +3!

- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa valja proveriti to za društvene mreže, ako su one odvojene od mb iz paketa, onda je prelazak ok. 250sms manje ali više interneta i to dosta, kad se pogleda koliko nam ode na dopisivanja i fb.
- dachakragujevac80
- Expert
ma ja ću sigurno preći na play + duo,uz dodatke društvene mreže i recimo sport ili kako se već zove!
na ovom drugom broju ću ostati na starom,jer ionako ne mogu sve da potrošim iz paketa,a što bih onda plaćao 100 dinara više!
pitanje je samo,da li,ako sutra to uradim,odmah prelazim na novi paket,ili tek od sledećeg meseca?
na ovom drugom broju ću ostati na starom,jer ionako ne mogu sve da potrošim iz paketa,a što bih onda plaćao 100 dinara više!
pitanje je samo,da li,ako sutra to uradim,odmah prelazim na novi paket,ili tek od sledećeg meseca?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Od sledećeg meseca 99%. Sad si ušao u obračunski period i nema menjanja ja mislim.
Ja ću da proverim još jednom sve ove informacije što su ti rekli na fejsu, da vidim sa ove mb iz dodataka, pa ću da odlučim. Ne žuri mi se.
Ja ću da proverim još jednom sve ove informacije što su ti rekli na fejsu, da vidim sa ove mb iz dodataka, pa ću da odlučim. Ne žuri mi se.
- dachakragujevac80
- Expert
Evo njihovog odgovora i na to (pitao sam ih malopre):
"Možeš da promeniš paket sutra, u januaru će pretplata biti obračunata srazmerno danima korišćenja starog i novog paketa, ista je situacija i sa dodeljenim saobraćajem. Što se tiče popusta važiće i za novi Play + Duo."
A ovo drugo i odgovor za onaj popust od 30%!
"Možeš da promeniš paket sutra, u januaru će pretplata biti obračunata srazmerno danima korišćenja starog i novog paketa, ista je situacija i sa dodeljenim saobraćajem. Što se tiče popusta važiće i za novi Play + Duo."
A ovo drugo i odgovor za onaj popust od 30%!

- El Laki
- Prijatelj foruma
Vidi ti to, nisam mislio da će na pola da menjaju. To je lepo s njihove strane. Hvala što si pitao za popust. 

- dachakragujevac80
- Expert
Nema na cemu,tu smo da se pomazemo
,mada iskreno bilo mi je neprijatno,deset pitanja sam im postavio u roku od dva sata,mada su se oni trudili da budu ljubazniji sto su vise mogli! 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Znam kako ti je. I ja imam taj trip, ali onda kontam ja ih plaćam, oni dobijaju pare za to što se javljaju i odgovaraju na pitanja. Sve dok si ti ljubazan, nemaj frke.
- dachakragujevac80
- Expert
sad sam pokusao da promenim tarifni paket preko Moj Telenor,ali nesto nece,kao da im je zabagovao taj deo sajta! 
edit: sad je kao nesto proradilo,ali izgleda da se ne moze preci sa Play +2 na Play +Duo,jer jednostavno nema taj paket u opciji za izmenu,ili im jos uvek baguje sajt?

edit: sad je kao nesto proradilo,ali izgleda da se ne moze preci sa Play +2 na Play +Duo,jer jednostavno nema taj paket u opciji za izmenu,ili im jos uvek baguje sajt?

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne znam da li ste primetili, ali u Telenoru, moze da se kupi Meizu MX4 uz pakete Moja Firma.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Malo se jure sa mtsom u pripejdu
https://www.telenor.rs/?page=3228
https://www.telenor.rs/?page=3228
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Da li se u telenoru dobija popust na paket ako se ne uzme telefon ?