Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ma nije 650 eura sica :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

pa pazi nije da je malo,ali i n95 8gb je skupa,a ovaj mi se cini da je dosta bolji,a i nije 650 nego oko 630e i to na najmanjoj paketu:))

:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

madness99,da,da sitnina.
Manju cenu od telesmoraca nisam ni očekivao. :disgust:
Nisu normalni
Lopatu oja je mix n95 8gb i n81 daju uz ugovor od 2 godine za 650e
Propas' :D
Andriano,dosta bolja ?!8gb memorje je mnogo bolje?
J**o ih telefon
Kupiš HTC TD,ipod shufle (BEZ UGOVORA!) i još ti ostane za trošak
Nokia C6

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

pa da ali njima je i obicna n95,uz najmanji paket skoro 500e,sto je bas skupo,ja sam samo uporedio sa tim,ja bih dodao jos tih 130-150e i uzeo najjnoviji mob,to su njihove cene i to je to,a mene licno ovi telefoni ne zanimaju,eventulno e71,ali ga nisam video u beloj bolji tako da ce malo da saceka,a da pomenem da i iphone vec preko godinu dana me odusevljava jos uvek-najduze ga vec posedujem:)
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Od danas je olimpijski paket dobio naziv ,, Tako lako'' umesto ,,Zlatni minut'' ovo drugo mi lepše zvuči, al kad nešto lupnu, to je... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nokia Lumia 630

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Pa da a olimpijski je sada stari a tako lako novi.
Razlika je sto kod olimpijskog bilo besplatnog sadrzaja za olimpijske igre a tako lako nema.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Hoce li skoro neka promocija u Telenoru, kao odgovor na ovu Vipovu?
Ako ovo ne isprate, definitivno (p)ostaju najgori...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Jos jednom da kazem stav kompanije: Telenor ne prati ponude, on ih sam kreira!

S tim da treba imati u vidu da itekako umeju i da isprate ponude konkurencije (doduse ne i da ih nadmase) :D

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

vuchko987, izvini ali odavno najgori na prepaidu. Potseticu da jedini imaju terifiranje na poruke,posle 4,Jako lako=olimpijski 60+60 sto nemaju drugi operateri. Promocije im retke i ako postoje, potpuno su ogranicavajuce a ponekad beskorisne. Za prepaid imaju i najvise cene, nazalost...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Kad dolazim u BG obavezno ima da surfam u tim parkićima na topu :) :) :)
Karakteri
Nokia Lumia 630

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Telenorci su poceli da se bave i svestenickim poslom PREKRSTAVANJEM tj menjanjem imena pripejd paketa :lol: nemogu da verujem koliko su nesposobni da bilo sta novo i inovativno daju svojim napacenim oderanim korisnicima

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5978
:disgust:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Kazes sigi da je Telenor nesposoban da uvede nesto novo i da nije inovativan? Pa brate, ne znam ko koga ovde kopira, da li Telenor MTS ili obratno. Koliko ja znam, najcesce Telenor prvi uvodi nove usluge, pakete, promocije itd. a MTS to posle samo prekopira. Cak je i VIP inovativniji od MTS-a. Uglavnom, Telenor je uvek bio inovativan i originalan a Telekom leglo mrtvaka koji samo udaraju Copy/Paste po tastaturi.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, opet se vracamo na gluposti. Bitno je jedino sta mi kao krajnji korisnici dobijamo. Iskreno me zabole jetra da li je mt:s kopirao od nekoga ili su od njega. Meni je bitno samo da ja sto jeftinije prodjem, i da dobijem sto je moguce vishe za svoje novce. I rest my case.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

To kopiranje sam naveo kao cist dokaz kojim sam zeleo da pobijem sigijeve neosnovane tvrdnje i napade. Nije mi namera nikog da branim ali sam morao da reagujem na ove gluposti.
A sto se samog kopiranja tice, slazem se da je najvaznije da krajnjem korisniku bude dobro i to je jedino bitno.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

ako iko na forumu ko svaba tralala ponavlja za to da jeftinije prodjemo to sam ja i miodrage niko vise
druze po cemu je to pa telenor inovativan po parkovima i klupama pa njima se svaka promocija zavrsava samo na njima samima toliko su ograniceni , to sto ima lepih reklama to mene kako krajnog korisnika koji ocekuje nesto povoljno nezanima takodje imam stolicu ili krevet pa cu da sedim i kuckam poruke i zovem de ja ocu a ne da idem po parkovima da bi dosao do tamo nekog modema .
ako je iko inovativan bio za ovako kratko vreme od svega jedne godine to je po mom vip , telenor svaku svoju promociju usere zlatni minut kakva korist od njega kad te oderu u prva dva minuta , korisnicki servis i naplata za isti koliko puta treba da se ponovi da to ima samo kod telenora ako se to zove inovativnost onda ja stvarno gresim ili sam totalna sirotinja koja gleda svaki dinar i paru kako neki ovde vole da prozivaju korisnke mts ili vipa
pozdrav i necu vise da se javljam u vezi telenora skupi su neodgovaraju mi bio sam kod njih punih 8 godina tako da znam

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Telenor je inovativan po tome sto je:
prvi uveo omiljeni broj, prvi uveo prenosenje, uveo jedinstvene prepaid pakete, prvi uveo opciju "pozovi me", jedini ima "5 za 20", napravio fenomenalan web browser Opera i Opera mini itd. Eto recimo po tome se moze reci da je inovativan a ima jos toga. Pa i te klupice i parkovi sa besplatnim internetom (za sada) su inovativna resenja. Eto sve to.
A ti sigi mesas babe i zabe jer po tebi biti inovativan znaci i biti najpovoljniji sto realno nema veze jedno s drugim. Bez rezervno tvrdim da je Telenor najinovativnija kompanija kod nas sto se tice telekomunikacija. A to sto nisu najpovoljniji je druga stvar.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Ako imam dobru memoriju to se sve odigralo jos u vreme karica Telenor je dosao na gotovo , mts ima 3 frend broja, po cemu su to njihovi zlatni paket minuti jedinstveni ?, Opera nije njihova niti ce ikada biti :lol: a to sto nisu povolji izvini druze ali povoljnost , i jeftinoca su smisao poslovnosti na celom balkanu svako gleda da bude i za zutu paru jeftiniji od onog pored kad to odradi on je u ocima krajnjeg potrosaca kojeg zanima njegov dzep sve a po naj vise inovativan i cenovna politika je deo inovativnosti , nije inovativnost deranje nego biti povoljan .
Naplata poziva prema CC jel i to inovativno :dry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, sigi, 'aj malo da oladite sa hate-om.
Suprotstavljeni ste po pitanju nekih stvari i to je ok. Zato smo tu da razmenjujemo misljenja. Imam sve 3 kartice,ali primarno sam mt:s-ovac, svi znaju, na prepaidu.
O inovativnosti bih imao da dodam par rechi - nema veze ko je sta uveo, ko je sta od koga kopirao. Dokle cete vishe oko ovih budalastina da se raspravljate. Po toj vashoj logici, niko osim Philipsa ne bi smeo da proizvodi CD-ove, a gde su DVD-ovi, Blu-ray diskovi...
"Mercedes ima volan, menjac, brisach... a Yugo ima VOLAN, MENJACH, BRISACH... i nesto sto drugi automobili nemaju! -Sta to gospodine Evricu? -TOPLU DUSHU!!!" - Indexovci, Izbori jer ste VI to trazili.
Slazem se sa sigijem da je i 10 para manje inovativnost. Ako ja lupim cenu za cashu limunade 2 din, a neko 1.90, pri chemu je limunada istog kvaliteta, na istoj udaljenosti od tebe... gde ces uzeti?
Klupice, parkici...ok. Snizavanje cene... opet OK.
Aleksaboy, to za Operu ti moram reci da si tako bubnuo da boli!!! Gde Opera Telenorova crni Aleksa...? Nemo' te neko chuje :lol: :lol: :lol:
Jos da dodam da mt:s ima DuoSIM, lokacijske servise, mail2phone, cuvar imenika - sto sve Telenor nema. A mnoge stvari su prvi uveli tipa Halo ton, F&F brojeve, dopunu kredita putem SMS-a... Znachi nije bas sve tako crno i belo kako predstavljas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Opera je nastala 1994. godine a osmislila ju je i razvila kompanija Telenor. Vise o tome mozete procitati na Wikipediji (ako znate engleski). Naredni put se prvo informisite gospodo a onda kazite sta imate da ne biste ispali smesni, kao sada.
A sto se tice vremena Karica, tada nisu postojale usluge tipa omiljeni broj ili prenosenje, tako da ti je sigi secanje slabo. Toliko od mene.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

The company was created to continue what was originally a research project at Telenor, the largest Norwegian telecommunications company

Odgovori