Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Re: Telenor novosti

Post od fannY »

Da li moze ako je vec napravljen ugovor,a nije uzet telefon, da se naknadno uzme telefon?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

U mts-u moze, tako da mislim da moze i u Telenoru.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Nemože...ni kod jednih ni kod drugih.Jedino da se ugovor isplati pre roka.Kod Mts-a to znači da ćeš bez obzira na najverovatnije ugovor sa 50% popusta platiti penale,tj.pun iznos,kao da si uzeo telefon,pa puta broj meseci do isteka ugovora.Provereno.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Mislio sam ako je zakljucen ugovor sa punim iznosom, a ne sa popustom na pretplatu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Pa opet si pod ugovorom,jeli tako?Znači prevremena isplata ugovorne obaveze.Ako si pred kraj,još nekako,ali ako imaš dosta toga,onda neznam.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

PetarI, apsolutno si u pravu. Takodje provereno :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U Vipu moze kad god zelis da uzmes fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mozes i u mts-u. Isto kao sto uvek mozes da preneses broj u box paket.
Ja sam to uradio jesenas, dakle pre nekih 7-8 meseci. To mi je i naglaseno kada sam u septembru iste te prosle 2014. godine potpisivao na 2 godine sa 50% popusta.
Jedino sto ne mozes da uradis jeste da prekines ugovornu obavezu. Samo u tom slucaju placas penale.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Miodrage potpisujem. U Vip-u mozes da vezes bilo koju promociju sa telefonom. U Mts-u to vec nece da moze
Azimuth,znaci mogu sada da odem u Mts uzmem karticu sa 50% smanjenim racunom,i posle 4 meseca mi dune da uzmem telefon kod njih i zadrzim tih 50% Moze to? :uhuh: :uhuh:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

kutijagreha, ne, mozes da raskines ugovor sa 50% popusta i potpises novi zbog telefona. Ne mozes i popust i telefon.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Azimuth, tako vec moze.
Ali takav odgovor nema smisao. fannY, je mislio da na postojeci ugovor uzme telefon. Znaci ne moze. Raskines stari ugovor (tj platis do poslednje rate),pa zakljucis novi ugovor sa telefonom

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Moze bez problema da se uzme tel jer sam ja tako uradio kada sma kupio s2. Imao sam popust, ali kada sam uzeo tel ostao sam bez popusta, ali sa telefonom u rukama i produzenom ugovornom obavezom na 2god od dana uzimanja telefona
Note IV N9100 dual

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Veruj komso da ne moze. Konkretno promocija 50% i telefon.
Sada,bilo ko da zakljuci ugovor,nema sanse da dobije taj popust zajedno sa telefonom.
Ti si kao dugogodisnji korisnik dobio odredjeni popust (smanjili ti cenu nekog telefona),ali nikako nisi mogao da dobijes 50%manju pretplatu zajedno sa telefonom

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Onaj ko ima ugovor na 50%, ne može da promeni i uzme telefon. Izuzetak je iPhone, uz iP jedino može. Ovo je provereno. Za box pakete ne znam.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Otisli smo u totalni off sa mts-om,ali mi prosto deluje neverovatno,pa da pitam jos ovo.
Baraba, to znaci da Ip 6 16gb mogu uzeti uz Mix XL za 400e i da mi na tri godine bude mesecna rata 1k? :unsure:

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Ljudi, danas sam bio u Delta City-ju da zamenim kartice za uSIM (ili kako se već zovu kartice za 4G), dok sam čekao u redu, jedna devoja je baš pitala pitanje oko kojeg se sporimo. Dakle, ona je zaključila ugovor pre nekoliko mesecei ( ne sa 50% popusta) i predomislila se i sada želi da kupi telefon uz taj paket. Dozvolili su joj, on je odmah platila cenu telefona uz taj paket i to je to. E sada jedina začkoljica je što je taj telefon bio iPhone 6, da li u mts-u imaju posevbna pravila za iP, to ne znam.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

@kutija, plaća se puna cena paketa, ne može fon i popust. Ali popust sa ugovornom obavezom može da se prekine samo ako se uzima iP, ne može za drugi fon.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ako je istina to sto Baraba kaze,vec sutra,prekosutra ide Ip na preprodaju. I ovako cale produzuje Mix XL uz 50% popusta. 150 evrica minimum u dzepu :-)
Znemanja,izvini,ali zasto je ta devojka zakljucila ugovor za karticu bez 50% popusta? Nije imao ko od sluzbenika da joj to kaze? Ne razumem. Nigde logike

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

kutijagreha, Samo prenosim ono što sam spletom okolnosti danas čuo, devojku ne poznajem, tako da nemam predstavu zašto je zaključila ugovor sa punom pretplatom, a nije kupila telefon uz paket.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Izgubiće ćale popust ako uzmeš iP.

Odgovori