Yettel novosti
Re: Telenor novosti
Da li moze ako je vec napravljen ugovor,a nije uzet telefon, da se naknadno uzme telefon?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U mts-u moze, tako da mislim da moze i u Telenoru.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nemože...ni kod jednih ni kod drugih.Jedino da se ugovor isplati pre roka.Kod Mts-a to znači da ćeš bez obzira na najverovatnije ugovor sa 50% popusta platiti penale,tj.pun iznos,kao da si uzeo telefon,pa puta broj meseci do isteka ugovora.Provereno.
- znemanja
- Moderator
Mislio sam ako je zakljucen ugovor sa punim iznosom, a ne sa popustom na pretplatu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Pa opet si pod ugovorom,jeli tako?Znači prevremena isplata ugovorne obaveze.Ako si pred kraj,još nekako,ali ako imaš dosta toga,onda neznam.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
PetarI, apsolutno si u pravu. Takodje provereno 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
U Vipu moze kad god zelis da uzmes fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mozes i u mts-u. Isto kao sto uvek mozes da preneses broj u box paket.
Ja sam to uradio jesenas, dakle pre nekih 7-8 meseci. To mi je i naglaseno kada sam u septembru iste te prosle 2014. godine potpisivao na 2 godine sa 50% popusta.
Jedino sto ne mozes da uradis jeste da prekines ugovornu obavezu. Samo u tom slucaju placas penale.
Ja sam to uradio jesenas, dakle pre nekih 7-8 meseci. To mi je i naglaseno kada sam u septembru iste te prosle 2014. godine potpisivao na 2 godine sa 50% popusta.
Jedino sto ne mozes da uradis jeste da prekines ugovornu obavezu. Samo u tom slucaju placas penale.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Miodrage potpisujem. U Vip-u mozes da vezes bilo koju promociju sa telefonom. U Mts-u to vec nece da moze
Azimuth,znaci mogu sada da odem u Mts uzmem karticu sa 50% smanjenim racunom,i posle 4 meseca mi dune da uzmem telefon kod njih i zadrzim tih 50% Moze to?

Azimuth,znaci mogu sada da odem u Mts uzmem karticu sa 50% smanjenim racunom,i posle 4 meseca mi dune da uzmem telefon kod njih i zadrzim tih 50% Moze to?

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kutijagreha, ne, mozes da raskines ugovor sa 50% popusta i potpises novi zbog telefona. Ne mozes i popust i telefon.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Azimuth, tako vec moze.
Ali takav odgovor nema smisao. fannY, je mislio da na postojeci ugovor uzme telefon. Znaci ne moze. Raskines stari ugovor (tj platis do poslednje rate),pa zakljucis novi ugovor sa telefonom
Ali takav odgovor nema smisao. fannY, je mislio da na postojeci ugovor uzme telefon. Znaci ne moze. Raskines stari ugovor (tj platis do poslednje rate),pa zakljucis novi ugovor sa telefonom
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Moze bez problema da se uzme tel jer sam ja tako uradio kada sma kupio s2. Imao sam popust, ali kada sam uzeo tel ostao sam bez popusta, ali sa telefonom u rukama i produzenom ugovornom obavezom na 2god od dana uzimanja telefona
Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Veruj komso da ne moze. Konkretno promocija 50% i telefon.
Sada,bilo ko da zakljuci ugovor,nema sanse da dobije taj popust zajedno sa telefonom.
Ti si kao dugogodisnji korisnik dobio odredjeni popust (smanjili ti cenu nekog telefona),ali nikako nisi mogao da dobijes 50%manju pretplatu zajedno sa telefonom
Sada,bilo ko da zakljuci ugovor,nema sanse da dobije taj popust zajedno sa telefonom.
Ti si kao dugogodisnji korisnik dobio odredjeni popust (smanjili ti cenu nekog telefona),ali nikako nisi mogao da dobijes 50%manju pretplatu zajedno sa telefonom
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Onaj ko ima ugovor na 50%, ne može da promeni i uzme telefon. Izuzetak je iPhone, uz iP jedino može. Ovo je provereno. Za box pakete ne znam.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Otisli smo u totalni off sa mts-om,ali mi prosto deluje neverovatno,pa da pitam jos ovo.
Baraba, to znaci da Ip 6 16gb mogu uzeti uz Mix XL za 400e i da mi na tri godine bude mesecna rata 1k?
Baraba, to znaci da Ip 6 16gb mogu uzeti uz Mix XL za 400e i da mi na tri godine bude mesecna rata 1k?

- znemanja
- Moderator
Ljudi, danas sam bio u Delta City-ju da zamenim kartice za uSIM (ili kako se već zovu kartice za 4G), dok sam čekao u redu, jedna devoja je baš pitala pitanje oko kojeg se sporimo. Dakle, ona je zaključila ugovor pre nekoliko mesecei ( ne sa 50% popusta) i predomislila se i sada želi da kupi telefon uz taj paket. Dozvolili su joj, on je odmah platila cenu telefona uz taj paket i to je to. E sada jedina začkoljica je što je taj telefon bio iPhone 6, da li u mts-u imaju posevbna pravila za iP, to ne znam.
- Baraba
@kutija, plaća se puna cena paketa, ne može fon i popust. Ali popust sa ugovornom obavezom može da se prekine samo ako se uzima iP, ne može za drugi fon.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ako je istina to sto Baraba kaze,vec sutra,prekosutra ide Ip na preprodaju. I ovako cale produzuje Mix XL uz 50% popusta. 150 evrica minimum u dzepu
Znemanja,izvini,ali zasto je ta devojka zakljucila ugovor za karticu bez 50% popusta? Nije imao ko od sluzbenika da joj to kaze? Ne razumem. Nigde logike

Znemanja,izvini,ali zasto je ta devojka zakljucila ugovor za karticu bez 50% popusta? Nije imao ko od sluzbenika da joj to kaze? Ne razumem. Nigde logike
- znemanja
- Moderator
kutijagreha, Samo prenosim ono što sam spletom okolnosti danas čuo, devojku ne poznajem, tako da nemam predstavu zašto je zaključila ugovor sa punom pretplatom, a nije kupila telefon uz paket.
- Baraba
Izgubiće ćale popust ako uzmeš iP.