E vidis, trebala sam licno da odem, al sad gotovo. [emoji1] Ja rekoh trazicu im 50% pa sta bude, i eto odobrise [emoji4]El Laki napisao:Ja imam isti ugovor samo što su tada (prošlog leta) meni dali 30% popusta. Nisu bili tako velikodušni kao u tvom slučaju. Da si otišla lično, dobila bi 80% i S6 za dinar.
Yettel novosti
- cupcake
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
- :: Iphone 6s
Re: Telenor novosti
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nema veze, proći će 9 meseci pa opet 3 meseca pre isteka ugovora da tražiš popust. Samo ovaj put lično. 

Vec 7-8 godina sam u Mts-u, ali sam im trazio da kao stari korisnik dobijem neke pogodnosti, odbijen sam, pa se sad interesujem za ponudu Telenora, zanima je par stvari pa ako mozete da mi pomognete:
1. kako ide tarifiranje minuta u paketima Prenesi i surfuj i Play+
2. kako ide tarifiranje mb u paketima Prenesi i surfuj i Play+
3. pokrivenost 3g i 4g mreze po Srbiji i Crnoj Gori
4. koliko sam shvatio u Prenesi i surfuj se sve prenosi naredna 3 meseca, a kod Play+ ne
Verujem da nema problema sa signalom i sa zvukom u toku razgovora, samo me zanima da li se desava kao kod Mts-a da iako je telefon ukljucen i ima mrezu moze da se desi kad neko zove da daje informaciju da nije dostupan i da nakon toga stigne poruka da je bio propusten poziv?
4. koliko sam shvatio u Prenesi i surfuj se sve prenosi naredna 3 meseca, a kod Play+ ne
Verujem da nema problema sa signalom i sa zvukom u toku razgovora, samo me zanima da li se desava kao kod Mts-a da iako je telefon ukljucen i ima mrezu moze da se desi kad neko zove da daje informaciju da nije dostupan i da nakon toga stigne poruka da je bio propusten poziv?
BlackBerry 8800
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
U Telenoru sam jos od 2003, jos dok je bio Mobtel, i prvi put cujem za nesto ovakvo!toda81 napisao:Поштовани,
Ја сам БB, Ваш вишегодишњи корисник. Мој број телефона је 062xxxxxxx. У августу 2014. истиче ми двогодишња уговорна обавеза. С обзиром да код Вас имам постпаид број, са рачуном не мањим од 1500-2000 по уговору (што Ви можете врло лако и сами да проверите), питам да ли ћете ми по истеку уговора, или можда већ сад, понудити нешто као награду за верност? Желим одмах да Вам скренем пажњу да ме понуде које нудите НОВИМ корисницима уопште не интересују. Минимум који очекујем од Вас да ми понудите је попуст на претплату у износу од 25% за пакет Prenesi i surfuj XL и куповину неког новог апарата али по повлашћеној цени. Гледала сам на Вашем сајту да је пре месец дана Sony Xperia M2 на тарифи Prenesi i surfuj XL коштала 1 динар па бих Вас замолила да и њу добијем по тој повлашћеној цени. Молила бих Вас да ме у вези са мојом молбом/захтевом контактирате када исту размотрите. Такође бих вас замолила да не покушавате да ме убеђујете да пристанем на понуде попут додатних минута у мрежи или додатних порука. Дакле, 25% попуста на претплату за тарифу Prenesi i surfuj XL и попуст на куповиину новог апарата тј. Sony Xperia M2, или ћу бити приморана да поднесем захтев за пренос броја у другу мрежу. Јавна је тајна да се овакве погодности одобравају дугогодишњим корисницима па бих Вас стога замолила да ми изађете у сусрет. Само да напоменем то да сам се распитала што се тиче погодности које дају други оператери у њиховим пословницама тако да код мтс-а добијам 50% попуста на пакет сличан овом који ја желим да користим код Вас плус телефон за један динар који је у рангу са Sony Xperia M2 који ми се свидео у Вашој понуди.
У нади да ћемо и даље сарађивати ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ од БB.
Samo izbaci ovu varijantu ucene vezanu za ucenu da dodatno smanje cenu telefona jer to ne paliSve ostalo pali provereno

Hvala za informaciju i tekst mejla, a ako i meni prodje za par meseci, kad mi istice ugovor, imas dve cokolade i od mene!

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Naravno!
Samo ću te zamoliti da se strpiš do jeseni, dok se približim isteku ugovora.
A i da ih sad dobiješ, kako nailaze vrućine, istopile bi se dok dođu do tebe.

Samo ću te zamoliti da se strpiš do jeseni, dok se približim isteku ugovora.

A i da ih sad dobiješ, kako nailaze vrućine, istopile bi se dok dođu do tebe.

paja_186 napisao:Vec 7-8 godina sam u Mts-u, ali sam im trazio da kao stari korisnik dobijem neke pogodnosti, odbijen sam, pa se sad interesujem za ponudu Telenora, zanima je par stvari pa ako mozete da mi pomognete:
Moze pomoc oko ovih pitanja?
BlackBerry 8800
Sve je 60+60.
Na 1kb. Kad potrosis net se blokira, moras kupiti dodatak.
3g je dobar. 4g telefon imam, ali nemam 4g karticu pa nisam isprobao. Imas mapu pokrivenosti na sajtu.
Sve se prenosi 3 meseca i u play isto.
Na 1kb. Kad potrosis net se blokira, moras kupiti dodatak.
3g je dobar. 4g telefon imam, ali nemam 4g karticu pa nisam isprobao. Imas mapu pokrivenosti na sajtu.
Sve se prenosi 3 meseca i u play isto.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
toda81, pa i ne bas. Bolje je bilo dok se net samo usporavao kad se potrose brzi mb. Jer recimo ako potrosis sav net par dana pre kraja meseca, ti si idalje mogao da koristis viber, whatsapp i sl. bez problema. A sada mora da pucas pare na dodatak.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Od kad su uveli da nema neograniceni internet?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Od ove poslednje revizije play i prenesi i surfuj paketa. Pre nekoliko meseci su ih doradjivali, ne secam se tacno kada. Mozda oko nove godine.
Nadam se da ce biti nekih poboljsanja kad budem prelazio.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bilo bi dobro da nam omoguće da produžimo postojeći ugovor (paket) uz neki popust. Bez da se prebacujemo na nove pakete.
Ja bih bas naprotiv voleo da izbace neke nove bolje pakete.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Šta znam. Ja uz Play+2 i dva servisa (500mb i 1000sms) imam za sebe baš koliko mi i treba. I to za 1150din zbog popusta prilikom produžetka.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Samo combo, samo combofannY napisao:Ja bih bas naprotiv voleo da izbace neke nove bolje pakete.

Lobachewsky, kako god da kombinujem u manjku sam s minutima, a poruka milion...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Poruke su čist višak u paketim, svi koriste Viber i sl. Nijedan operater nije previše velikodušan sa minutima ka svim mrežama i naravno MB/GB nikada dosta.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Mislim da to samo još kod nas ima, da uvaljuju sms tipa 1000 sms i ograničene pozive van mreže i u mreži.
Vreme je da idu malo u korak sa evropom što se tiče sms i poziva, npr kao ovde u de, sms neograničeno, pozivi na sve mreže i fiksni neograničeno.
Biraš paket po GB, 3g ili lte i po brzini interneta .
Vreme je da idu malo u korak sa evropom što se tiče sms i poziva, npr kao ovde u de, sms neograničeno, pozivi na sve mreže i fiksni neograničeno.
Biraš paket po GB, 3g ili lte i po brzini interneta .
Huawei