Yettel novosti
Nije bitno ko danas razvija i usavrsava Operu, bitno je to ko ju je osmislio i napravio. Da nije Telenora, ona danas ne bi postojala i s pravom se kaze da je Opera Telenorovo "čedo". A vi s tim mozete da se ne slazete koliko hocete, cinjenice govore za sebe.
Jos samo da napomenem da Operu mini (verzija za mobilne telefone) korisnici Telenor mreze mogu besplatno skinuti sa Telenor wap sajta. Cak se ni protok podataka ne naplacuje.
Jos samo da napomenem da Operu mini (verzija za mobilne telefone) korisnici Telenor mreze mogu besplatno skinuti sa Telenor wap sajta. Cak se ni protok podataka ne naplacuje.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lele kolika ostrascenost u odbrani operatera... svasta. Meni je bitan samo moj stomak i nista vishe. Znachi ko mi da najpovoljnije opcije, njemu se priklanjam. Dodushe jesam trenutno sentimentalno vezan za svoj broj, ali mi je mt:s mnogo povoljniji u ovom momentu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Ne radi se ovde o odbrani operatera vec o odbrani istine i pobijanju dezinformacija. Ja nemam nikakve koristi niti od Telenora niti od bilo koga drugog da bih bilo koga branio. Ja samo reagujem na neistine i podle provokacije. Nazalost na ovom forumu postoji mnogo MTS-ovaca kojima je valjda duznost da sire dezinformacije, provociraju i da pljuju po VIP-u i Telenoru i kad treba i kad ne treba.
I Telenor, kao sto neki kazu, uopste nije najskuplji... Evo ja imam paket Jedna Cena - 8.5 din/min + 1.5 din uspostava i tarifiranje 60+1, a SMS mi je 70 para, ( sve cene su bez pdv). Kupujem paket od 400 sms mesecno za nekih 330 din ( sa pdv-om). I sta je tu skupo? I jos uz to dele promocije, a i veoma su profesionalni.
Sada ce sigi i kompanija da se jave kako je Vip najjeftiniji ( jeste, slazem se ) i kako mts kopira Vip, i tako ukrug...
Sada ce sigi i kompanija da se jave kako je Vip najjeftiniji ( jeste, slazem se ) i kako mts kopira Vip, i tako ukrug...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
morao sam da se javim i da ti javim da si zaboravio da u ovaj zemlji postoji PDV i postoje tacnje dva pdv jedan je od 8% a drugi je 18% , i onda prva recenica iz tvog posta gubi svaki smisao kao sto gubi i slucaju mts i vipa
eto vidis da znam biti i pravican rakao sam da me nezanima ko je operater nego sta radi i kako se ponasa prema korisnicima ali i prema drzavi ma kakva bila a bila bi bolja da neko ko nje odavde i tudji je i nije na svojoj teritoriji iznosi cene bez pdv a u svojoj maticnoj zemlji iznosi sa pdv ako ih ne iznese krivcno odgovara isto to vazi i za mts i time je situacija jos gora .
eto vidis znam ja biti i milostiv ali milostiv sa razlogom
ako ja mogu pre dve godine kad sam se odjavljivao od teleonra ,da od tog istog teleonra dobije kamatu na racun u iznosu od 79 para i da odem u postu i da za to platim js proviziju u iznosu od 14 dinara sa pdv onda bi bilo lepo da taj isti telenor navede prave cene sa pdv isto vazi i za mts i vip

eto vidis da znam biti i pravican rakao sam da me nezanima ko je operater nego sta radi i kako se ponasa prema korisnicima ali i prema drzavi ma kakva bila a bila bi bolja da neko ko nje odavde i tudji je i nije na svojoj teritoriji iznosi cene bez pdv a u svojoj maticnoj zemlji iznosi sa pdv ako ih ne iznese krivcno odgovara isto to vazi i za mts i time je situacija jos gora .
eto vidis znam ja biti i milostiv ali milostiv sa razlogom
ako ja mogu pre dve godine kad sam se odjavljivao od teleonra ,da od tog istog teleonra dobije kamatu na racun u iznosu od 79 para i da odem u postu i da za to platim js proviziju u iznosu od 14 dinara sa pdv onda bi bilo lepo da taj isti telenor navede prave cene sa pdv isto vazi i za mts i vip
Prvo mi objasni Sigi o kakva to dva PDV-a pricas? Koliko ja znam, visinu PDV-a odredjuje drzava i ona vazi za sve usluge i proizvode i uvek je ista a u ovoj drzavi iznosi 18%. Dakle, i Telenor i VIP i MTS i svi ostali u ovoj zemlji moraju da 18% svojih prihoda daju drzavi. Gde ti nadje PDV od 8%? Ako se i takav porez primenjuje, sigurno nije u oblasti telekomunikacija.
Drugo, sto se tice cena, uvek pored navedene cene stoji ono +PDV ili stoji naglaseno da je u cenu uracunat PDV. I sta ti tu Sigi nije po zakonu? Gde ti tu vidis prevaru?
Drugo, sto se tice cena, uvek pored navedene cene stoji ono +PDV ili stoji naglaseno da je u cenu uracunat PDV. I sta ti tu Sigi nije po zakonu? Gde ti tu vidis prevaru?
malo si se zenuo ima nekih bitnih stvari za koje se primejuje porez i od 8% ali posto kod ovih nepise nista ja ni neznam koji je u pitanju , dl pored hleba stoji bez pdv , dali sad kad ujutro kupis blic ili politiku ona bakuta u tafici ti kaze e derane daj mi jos za pdv
, dali sam ja duzan kad citam cene sabiram pdv ja to nevidje da neko radi u komsiluku
dali oni mogu da se ponasaju tamo odakle su
znam ja da je mankertiski trik napraviti cenu manjom i da je lepse napisati 1 din ali zar to nije obmana i u startu prevara , uostalom mozda i nije
jebes pdv ko da je bitno

znam ja da je mankertiski trik napraviti cenu manjom i da je lepse napisati 1 din ali zar to nije obmana i u startu prevara , uostalom mozda i nije

OK, kao sto rekoh, mozda se negde primenjuje porez od 8% ali sigurno to nije slucaj u oblasti telekomunikacija. Taj snizeni PDV verovatno vazi kada nesto kupuju studenti ili za nabavku opreme za bebe. Ali za ostale stvari uvek ide 18%.
A sto se tice cena u formatu "iznos cene +PDV", dokle god stoji to +PDV, cena se smatra regularnom i nema krsenja zakona. Svidjalo se to nama ili ne.
A sto se tice cena u formatu "iznos cene +PDV", dokle god stoji to +PDV, cena se smatra regularnom i nema krsenja zakona. Svidjalo se to nama ili ne.
Kredit od 200 dinara - maksimum za uslugu "Pošalji dopunu" u pripejdu
24. oktobar 2008. - Od danas za sve pripejd korisnike usluge „Pošalji dopunu“, kojom se sa jednog pripejd broja kreditira drugi, važe novi uslovi. Uplate su moguće u iznosima od 50 do 200 dinara umesto dosadašnjih 50 do 5000 dinara.
http://www.telenor.rs/?section=about&page=6177
24. oktobar 2008. - Od danas za sve pripejd korisnike usluge „Pošalji dopunu“, kojom se sa jednog pripejd broja kreditira drugi, važe novi uslovi. Uplate su moguće u iznosima od 50 do 200 dinara umesto dosadašnjih 50 do 5000 dinara.
http://www.telenor.rs/?section=about&page=6177
iPhone 6 Plus
- Daddy Yankee
- Banned
Ova usluga se ne naplacuje. Dakle, ako nekom posaljes 50 din. kredita, tebi ce isti iznos biti skinut s racuna i nista preko toga. Ne naplacuje se cak ni tih dinar do dva koje pominjes.
Znao sam da ce neko nesto odmah da prigovori. Kao sto rekoh, na ovom forumu ima previse MTS-ovaca koji pljuju po Telenoru i VIP-u i kad treba i kad ne treba.
Znao sam da ce neko nesto odmah da prigovori. Kao sto rekoh, na ovom forumu ima previse MTS-ovaca koji pljuju po Telenoru i VIP-u i kad treba i kad ne treba.
- Daddy Yankee
- Banned
Ne znam zasto imate utisak da ovde neki mrze telenor. Forum sluzi da kazemo misljenja. Ako neko ima negativno misljenje o telenoru, to se ovde opominje. Zao mi je ako to nekome smeta ali telenor ima ubedljivo najgori prepaid i to je cinjenica. Ko neveruje neka proveri cene. Takodje promocije su im jako ogranicavajuce ili treba daosta da se ulozi u njih. Veceri razgovora i sms-a nisu lose ali ipak puno treba da se stekne uslov, puno za prepaid, oni koji toliko razgovaraju su na postpaidu.
333 je takodje bezeveze ZA MENE. Naime poznato da prepaid koriste osobe sa skromnijim uplatama dopuna. Mnogi trose do 300 i manje mesecno. Oni koji trose vise su uglavnom na postpaidu, cast izuzecima. Mislim da je 333din prilicno za mnoge za prepaid. I to za samo razgovore 7 dana u telenor mrezi. Osoba na telenoru je sve manje. Uglavnom ostaju oni koji imaju br. za firmu ili postpaid.
Tako da nemam emocije prema telenoru a verujem ni mnogi ovde, vec samo iznosimo misljenja. To treba shvatiti.
333 je takodje bezeveze ZA MENE. Naime poznato da prepaid koriste osobe sa skromnijim uplatama dopuna. Mnogi trose do 300 i manje mesecno. Oni koji trose vise su uglavnom na postpaidu, cast izuzecima. Mislim da je 333din prilicno za mnoge za prepaid. I to za samo razgovore 7 dana u telenor mrezi. Osoba na telenoru je sve manje. Uglavnom ostaju oni koji imaju br. za firmu ili postpaid.
Tako da nemam emocije prema telenoru a verujem ni mnogi ovde, vec samo iznosimo misljenja. To treba shvatiti.
Druze ovo ti nije trebalo sad ce opet na mene i tebe i jos neke koji smo u anti telenor ekipi drvlje i kamenje, ima da na nas krenu kukom i motikom .
Vec mi se javlja sta ce da napisu e ali ja znam da sam upravu sve sto kazem ali posto su oni emotivno vezani za telenor i njihove brojeve to njima nedopire ni do malog mozga
Sta da radimo kad smo mi sirotinja i gledamo u taj mts i vip dinar .
Vec mi se javlja sta ce da napisu e ali ja znam da sam upravu sve sto kazem ali posto su oni emotivno vezani za telenor i njihove brojeve to njima nedopire ni do malog mozga

Sta da radimo kad smo mi sirotinja i gledamo u taj mts i vip dinar .
djuice@rs, da li znaš zbog čega su skenjali maksimum od 5000 din ( razumem da je maksimum i 2000 dinara ) ali 200
, stvarno ne razumem. Osim ako može da se pošalje višekratno po 200 din ( nema veze što će mi svaki put skidati 3 dinara sa računa ) da ne bude posle zahtev odbijen ili prekoračen limit

Nokia Lumia 630
Telenor preuzima 60% udela u kompaniji Unitech Wireless u In
djolex, razlog predpostavljam da spada u domen poslovnih tajni, nagadjanje ne bi odvelo nigde.
Telenor preuzima 60% udela u kompaniji Unitech Wireless u Indiji
Fornebu, 29. oktobar 2008. - Telenor je sklopio finalni sporazum za preuzimanje novog paketa akcija u ukupnoj vrednosti od 1.070 miliona dolara u kompaniji Unitech Wireless. Po odobrenju regulatornih tela, Telenor će imati većinski udeo od 60 odsto u ovoj kompaniji.
„Pristup drugom po veličini tržištu mobilnih komunikacija na svetu predstavlja veliki uspeh za Telenor. Ulazak na indijsko tržište mobilnih komunikacija pruža Telenoru jedinstvenu priliku da dodatno učvrsti poziciju Telenor grupacije kao jednog od vodećih operatera na tržištima u razvoju, kao i da učestvuje u rastu i razvoju jednog od tržišta telekomunikacija sa najvećom stopom rasta na svetu“, izjavio je Jon Fredrik Baksas, predsednik i generalni direktor Telenora.
Unitech Wireless ima licence za telekomunikacijske usluge za celu Indiju u svih 22 telekomunikacijskih zona i planira da svoje usluge ponudi sredinom 2009. Osnovana 2007., ova kompanija već ima više od 250 zaposlenih. Indijsko tržište predstavlja veliku i atraktivnu priliku za operatere u oblasti telekomunikacija. Sa brojem stanovnika koji se kreće oko 1,2 milijarde, i trenutnom mobilnom penetacijom od 26 odsto, postoji veliki neiskorišćeni potencijal za nove korisnike. Indija već doživljava značajan rast mobilne penetracije, uz oko 8 miliona novih korisnika mesečno u 2008.
Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=6180

Telenor preuzima 60% udela u kompaniji Unitech Wireless u Indiji
Fornebu, 29. oktobar 2008. - Telenor je sklopio finalni sporazum za preuzimanje novog paketa akcija u ukupnoj vrednosti od 1.070 miliona dolara u kompaniji Unitech Wireless. Po odobrenju regulatornih tela, Telenor će imati većinski udeo od 60 odsto u ovoj kompaniji.
„Pristup drugom po veličini tržištu mobilnih komunikacija na svetu predstavlja veliki uspeh za Telenor. Ulazak na indijsko tržište mobilnih komunikacija pruža Telenoru jedinstvenu priliku da dodatno učvrsti poziciju Telenor grupacije kao jednog od vodećih operatera na tržištima u razvoju, kao i da učestvuje u rastu i razvoju jednog od tržišta telekomunikacija sa najvećom stopom rasta na svetu“, izjavio je Jon Fredrik Baksas, predsednik i generalni direktor Telenora.
Unitech Wireless ima licence za telekomunikacijske usluge za celu Indiju u svih 22 telekomunikacijskih zona i planira da svoje usluge ponudi sredinom 2009. Osnovana 2007., ova kompanija već ima više od 250 zaposlenih. Indijsko tržište predstavlja veliku i atraktivnu priliku za operatere u oblasti telekomunikacija. Sa brojem stanovnika koji se kreće oko 1,2 milijarde, i trenutnom mobilnom penetacijom od 26 odsto, postoji veliki neiskorišćeni potencijal za nove korisnike. Indija već doživljava značajan rast mobilne penetracije, uz oko 8 miliona novih korisnika mesečno u 2008.
Opsirnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=6180
iPhone 6 Plus
Telenor uvećao prihod za sedam odsto u odnosu na isti period prošle godine
29. oktobar 2008. – Kompanija Telenor d.o.o. ostvarila je prihod od 8,45 milijardi dinara (100 miliona evra), u trećem kvartalu 2008., što je za sedam odsto više nego u istom periodu prošle godine.
„Telenor u Srbiji povećao je broj korisnika za 78 000 i održao stabilan udeo u tržištu od 39 odsto. Ostvarena je rekordna EBITDA (profit pre odbijanja kamate, poreza na prihod i troškova depresijacije i amortizacije) i marža protoka gotovine u lokalnoj valuti, zahvaljujući velikoj kontroli troškova“, rekao je Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija Telenora.
U Srbiji Telenor mrežu koristi 3.125.000 korisnika, i to onih koji su kontinuirano generisali prihod tokom tri meseca.
Na globalnom nivou, sa šest miliona novih pretplatnika, Telenor ostaje sedmi po veličini mobilni operator na svetu, sa ukupno 159 miliona mobilnih korisnika. Prihod Telenora (uključujući Kjivstar), u trećem kvartalu 2008. porastao je za četiri odsto, odnosno na 27,62 milijarde norveških kruna, u odnosu na isti period prošle godine.
http://www.telenor.rs/?section=about&page=6186
29. oktobar 2008. – Kompanija Telenor d.o.o. ostvarila je prihod od 8,45 milijardi dinara (100 miliona evra), u trećem kvartalu 2008., što je za sedam odsto više nego u istom periodu prošle godine.
„Telenor u Srbiji povećao je broj korisnika za 78 000 i održao stabilan udeo u tržištu od 39 odsto. Ostvarena je rekordna EBITDA (profit pre odbijanja kamate, poreza na prihod i troškova depresijacije i amortizacije) i marža protoka gotovine u lokalnoj valuti, zahvaljujući velikoj kontroli troškova“, rekao je Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija Telenora.
U Srbiji Telenor mrežu koristi 3.125.000 korisnika, i to onih koji su kontinuirano generisali prihod tokom tri meseca.
Na globalnom nivou, sa šest miliona novih pretplatnika, Telenor ostaje sedmi po veličini mobilni operator na svetu, sa ukupno 159 miliona mobilnih korisnika. Prihod Telenora (uključujući Kjivstar), u trećem kvartalu 2008. porastao je za četiri odsto, odnosno na 27,62 milijarde norveških kruna, u odnosu na isti period prošle godine.
http://www.telenor.rs/?section=about&page=6186
iPhone 6 Plus