Da se vrnem na temu, ove promocije kako sam rekao jesu za sirotinju. Ljudi, ja nemam nesto para, tu i tamo uspem da ustekam koju stotinu evra i to je to, i kad ustekam, potrosim na sta god zazelim. Ali mi je sumanuto da se preko svih operatera nudi samo krdza od aparata. Rekoh vec u nekom od prethodnih postova da je neko i time zadovoljan, JA NISAM!!!
mezzano, pa zato kad smo toliko prosveceni kao narod (cast izuzecima) da je to zastrasujuce. Moralni sunovrat koji se desava ovome narodu uvek prate i svi drugi sunovrati. Vazno da pishe Nokia... coveche... Ne sporim da Nokia nema par dobrih aparata... ali to je to...
Ne sporim ja da bi oni prodali malo aparata... ali zato treba malo i da naruche... stotinak, ne vishe, vide kako idu, ako idu jos stotinak i kraj. Ali izbor izmedju nekih bednih Sljamsunga, SE-a i nekih budjavih nokia je i vishe nego mizeran... E protiv toga ja dizem svoj glas.
Daddy Yankee, pa naravno kad u ovoj drzavi sve funkcionishe na burazerskom principu. dok god je to tako, nama bolje biti nece. Tek kad zavlada surovi kapitalizam, surovi principi trzisne ekonomije, onda cemo progledati... Kao u Rusiji... U Moskvi je svuda sjaj i raskos, 100 km od Moskve jad i beda. Ljudi umiru po ulici jer nemaju sta da jedu, a kamoli da se leche i sl. Nazalost svuda u svetu je tako, negde u vecem, negde u manjem procentu, i svi se trude da taj procenat smanje ali je situacija takva i nece se mnogo menjati dok god je kapitalizam vodece drustveno uredjenje.
Nashi operateri osim sto su u raznim deal-ovima (medjusobno, sa drzavom...) mogu ovako da se ponasaju jer nema mogucnosti prenosenja broja. Veliki procenat ljudi (izmedju ostalih i ja) sentimentalno su vezani za svoje brojeve koje koriste godinama unazad, ne zele da ih se odreknu, itd. Znachi ako bude do kraja godine omogucen prenos broja, a citao sam u novinama i pisao o tome da RATEL ima nameru da to uvede... e onda cemo moci mi malo vishe da zezamo operatere. Medjutim, opet najveci krivac je neukost i neprosvecenost ovoga naroda, jer ima i gomila onih koji ne znaju da procitaju SMS (nepismeni su

Uh... ala sam se raspisao, ali ima pojedinih tema na koje sam posebno osetljiv, a ovo je jedna od njih. Do sledeceg pisanija