Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

*111# nov servis za post-paid unapredjen onaj *311# ,sad moze da se proveri preko ovog servisa
1.racun
2.posalje dopuna
3.tarifni dodatak
4.usluge
5.zabava

i da nema naplate.
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Tako lako prepaid komplet

Sve što Vam je potrebno da počnete razgovor

Slika

Sada tarifni paket „Tako lako“ stiže u kompletu s telefonom. U modernom i praktičnom pakovanju nalazi se sve što vam je potrebno da počnete razgovor. Komplet „Tako lako“ sadrži telefon Samsung B130 sa srpskim menijem i 063 broj sa 1000 dinara kredita. Cena „Tako lako“ kompleta je samo 2.499 dinara, a pored telefona i 063 broja sa kreditom, dobijate i poklon. Uživajte u razgovoru.

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=6251

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ćale i ja dobili poruke da imamo 50% popusta na pozive u telenor mreži do kraja januara... keva i devojka nisu pa ne znam da li je samo za odabrane ili za sve samo nekima kasne sa obaveštenjima... lep potez, pogotovo što je meni 90% poziva na ovom broju ka telenor mreži... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Moj prijatelj dobio sms :

Neodoljivo praznično iznenađenje! Do kraja januara, posle drugog minuta započetog razgovora u mreži, pričajte besplatno do punog sata. Vas Telenor.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Znači ciljane su poruke... tvoj prijatelj verovatno nema puno dugih razgovora... a ova promocija ih praktično ništa ne košta...

Doduše, ne kapiram što nama poslaše ovakvu promociju kada ćemo mi pričati koliko pričamo bez obzira na cenu... al dobro :)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Moj drug šalje samo sms :D
zato dobio ovu ponudu :roll:
međutim iskoristiće je

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

napokon nesto pametno i od telenoraca , sutra definitivno sneg pada :lol:
salu na stranu i moje cuveno durenje na telenor ovim su i mene iznenadili znaci ima jos pametnih glava u ovom telenoru bice od njih nesto :D
Paketic je extra kako god da se uzme u ovim danima praznika ,isto je kao letos sto je bila 160 samsungova u mts mrezi sa 065 brojem gde se u narednih 10 meseci dobija duplo ako se uplati po 200 i vise dinara ,ovde je to malo drugacije uradjeno ali stvar je u telefonu koji je original ima garanciju i sve sto propada paketu tako da je bolji od bilo kog skupljeg kupljenog na crno.
extra poklon za matorce babe i dede na selu jer samsung ima velike brojeve :) a i prost je i baterija je dobra :wink: sta vise za te pare .
e jel ima lepih brojeva i taj poklon nek javi neko ,pazaricu verovali ili ne :lol: sigi milostivi prema telenoru 8)

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Fina promocija, mada mislim da je proslogodisnja promocija u ovom periodu bila bolja, 1din/min. u Telenor mrezi... ovde je malo uslovnjeno, ali OK - hvala i na ovome.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Poruke su ciljane.U zavisnosti od korisnika.
Meni je stiglo:
"Dobili ste 50% popusta na razgovore u Telenor mrezi do kraja Januara.Vas Telenor"
8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Novo tarifiranje za pripejd korisnike

2. decembar 2008 – Telenor od sutra prelazi na jedinstven sistem tarifiranja u pripejd tarifnim paketima „Porodični“, „Standard“, „Više priče“, „Moje vreme“, „Jedna cena“ i „Priča“ tako što će se u navedenim paketima razgovori tarifirati na svakih 30 sekundi nakon utrošenog prvog minuta.

Promena tarifiranja odnosi se na odlazni saobraćaj u okviru sve tri nacionalne mreže, kao i ka fiksnoj nacionalnoj mreži. Međunarodni pozivi tarifiraće se i dalje po sekundi nakon utrošenog prvog minuta.

evo uveli su novo tarifiranje na svakih 30 sec,i kao puste promociju dva meseca,koja je prilicno ok,ali kad to prodje ovo ostaje. E samo jos da puste ovo i na post-paidu i :shock:

a da za promociju,svima je besplatno posle drugog utrosenog minuta,prema telenor mrezi odnosi se na pri-paid

post piad za prenesi je upola jeftijije u telenor mrezi nakon potrosenih besplatnih minuta!
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I ja dobio poruku o besplatnom telefoniranju do punog sata nakon 2. minuta. Hmmm, steta sto je samo u mrezi, ali, poklonu se u zube ne gleda :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

jaooo bre zapalicu telenor .,.. jel se i ostalima desava kad zovete nekoga ko je Telenor mreza da vam, kad se ne javlja niko, upali ono "Ding dong, Izabrali ste nepostojeci broj " ?!?!??!?! i to usto skine kredit ili odkuca na racunu... ma daj... :blinky: :o :o
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ne znam, ne koristim telenor. (jedino sam izabrao "lep" 6-cifren 069 broj, ako docekamo prenos brojeva :D ) A kad smo kod paljenja istog, tu sam. :D 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Telenor svakog trenutka gubi veliki broj korisnika zbog svoje nepromisljene politike tako da mora da napravi veliki preokret kako bi povratili svoje stare korisnike
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Telenor svakog trenutka gubi veliki broj korisnika zbog svoje nepromisljene politike tako da mora da napravi veliki preokret kako bi povratili svoje stare korisnike
Note IV N9100 dual

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Slika
:)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ahahahhahahahahahhahahahahaha, sjajna fotka koja sve kaze o Telesmoru :) Svaka cast Lobachewsky, gde si je samo i iskopao?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nisam mnogo kopao, sami je okacili na sajt :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Odlična im je kampanja... doduše koliko su para uložili... :D

u svakom slučaju uvek su odskakali debelo sa marketingom... :)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ludačka fora ... video sam i neke reklame po autobusima ... isto izgledaju super ... i ista je varijanta - pričaj, opusti se ... ;)
Samsung Omnia HD 8GB

Odgovori