MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Re: MTS novosti

Post od yocasylver »

Istice mi ugovor za par dana i hocu da pisem mail mts-u jer hocu neke beneficije kao stari korisnik.Na koju adresu da pisem?

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Piši na ovu adresu: mailto:mts@info.rs Ovo pravilo o minimalnom broju karaktera ide na jetru,zato sam ovoliko i pisao.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Hvala ali ovo nije dora adresa.Dva puta sam slao ali nece .

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

mtsinfo@telekom.rs je adresa na koju im pises.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

U pravu si 100%.Ja imam tu adresu generisanu i kad kucam novi mejl počinjem sa mts...ostalo "upadne" samo.Da sam samo proverio pre nego što sam dao gornji odgovor,više bih bio u stilu opisa mog avatara-mobil poznavalac. :disgust:

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

To je ta adresa. Hvala lepo.

StefanPepa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Okt 2015. 18:28
:: Sony Arc S

Post od StefanPepa »

Pozdrav, da li neko mozda zna ako imam ugovor sa mts-om samo za karticu bez telefona, da li postoji opcija da uzmem neki telefon i produzim ugovor pre isteka tog postojeceg ugovora? Hvala unapred

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Ako ti je ugovor na 50% bez uzimanja telefona,možeš obnoviti,tj.napraviti novi ugovor.I da,24 meseca je ugovor od dana zaključenja bez nadodavanja extra meseci.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Pisali smo par strana pre o tome, mozes uzeti telefon , ponistava ti se stari, dobijas novi od tog dana, i ono najbitnije, moras uzeti skuplji paket od trenutnog koji koristis.

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Ljudi ima li ko problem sa internetom u Novom Sadu? Baš mi je spor danas (na kompu i na fonu, kao i 3G), kada sam radio speed test izbacilo mi da mi je najbliži server Bečej...

Sem toga, bio sam danas da zamenim 3g karticu za 4g kako bih mogao da koristim LTE ali ispostavilo se da usluga 4g je tek dostupna od MixNet XL paketa.... Pošto ja koristim MixNet L, nisu hteli da mi daju novu karticu jer kažu da mi neće raditi...

I još za kraj, jel bi mogao neko da mi pusti APN za internet i mms pošto SMS nisam primio a na sajtu su menjali dizajn pa sada ne mogu da nađem?

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Cooomi, za internet je kod mene APN: gprswap, a za MMS APN je: mms
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

Da li je nekome poznato uz mts box paket kad se uzme Z3 pise tablet na poklon,koji tablet daju?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Cooomi napisao: I još za kraj, jel bi mogao neko da mi pusti APN za internet i mms pošto SMS nisam primio a na sajtu su menjali dizajn pa sada ne mogu da nađem?
Nemoj gprswap, ubaci ovako:
APN (Access Point Name): gprsinternet
User Name: mts
Password: 064

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Da se pohvalim da sam pre par dana isao u predstavnistvo u Knez Mihajlovoj da uzmem 4G sim karicu.Reko i da pitam da li mi nesto izasli u susret starom korisniku.Radnica mi rece da ne i ako bi izasli u susret ne bi smanjivali cenu telefona vec bi malo korigovali paket.Resio ja da trazim 500MB vise.Posto imam MIX L sa 1GB ja trazio da mi dodaju 500MB pa kad se duplira da imam 3GB a pri tom mogu da mi skinu pola SMS-a.Odjebase me kulturno.
Sest godina sam njihov korisnik i redovan platisa.Da trenutn ima slican paket ko konkurenta na 1 bi raskinuo ugovor.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mts je postao jako bezobrazan. U decembru mi ističe ugovor za poslovni broj koji plaćam solidno veliku cifru i kada sam otišao da pitam da li imam neki popust za telefon i sl (inače sam postpaid korisnik preko 7 godina) rekli su mi da to nema više i da ne daju nikakav popust za stare korisnike. Da VIP ima malo bolju pokrivenost odmah bih prešao kod njih. MTS je postao dobar samo za uzimanje 50% popusta na pakete.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Post od Tyrael »

Drugi put u samo 2-3 meseca nosim telefon na reklamaciju (prvi put je stajao preko 20 dana tamo) ,prvi put dobijem kao zamenski telefon neki stari Huawei sa tastaturom koji sam jedva koristio za razgovor i kojem je alarm ujutru radio kad mu se cefne (cesto uopste ne upali alarm) a sada nisam dobio nikakav zamenski telefon jer nemaju ni jedan da mi daju :| aj da sam odneo u pekaru ,pa nema covek telefon viska...jebote...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Malo realnosti nije na odmet. Ne mozes ocekivati ni da imaju stotine hiljada zamenskih tj reversnih telefona za slucaj da im se toliko ljudi javi sa reklacijom istovremeno. Zato imaju po par uredjaja iz svake kategorije i to kad podele onda je cao djaci, cekaj da neko vrati.

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Post od Tyrael »

Realno je da je to uzas. Po par telefona iz svake kategorije,pricamo o mts,telekom Srbija...po par telefona iz svake kategorije je uzasno,realno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam u Vipu sad kad sam predao 930, dobio 920, i to zuti, prelep je. Ali, ipak, jedva cekam svoju azdahicu nazad.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Dobio sam i ka u mts-u 5c kad sam 6 dao na reklamaciju ali to ne znaci da je jos 20 000 ljudi dobilo po telefon jer su reklamirali par sati posle mene.
Pa jbt samo malo logike, zasto bi imali u rezervi 2-3-5 miliona telefona (ili koliko vec imaju pretplanika) za svaki slucaj ako eto bas svi resimo da reklamiramo. Kao sto rekoh, imaju po nekoliko reversnih telefona u svakoj od poslovnica.
Btw, koji telefon si reklamirao @Tyrael?

Odgovori