MTS novosti
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Re: MTS novosti
Ja bas pričam iz iskustva oko iphone 7
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nemam iskustva sa 7, mada kako vidim nije ih mnogo stiglo. Čekamo i Lukino iskustvo, mada me je razočarao kao zagriženo apple fan, još nije nabavio 7 

Kad je bilo ja sam razmisljao a kad sam odlucio - nije ih vise bilo... Na nekoj sam listi ali nisam hteo za to da cimam ljude pa sam uzeo preko webshopa danas ip7, 128, silver...
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
A mat crni nisi ti hteo, ili nije imao na stanju, a ti naravno ne možeš da čekaš? [emoji16]
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
Bile su sve boje ali ipak sam uzeo silver 

- Baraba
Nisi naručio Plus ?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Ja poručio običan u petak a oni u subotu poslali plus pa ja to lepo vratio odmah i danas se javili da mi šalju običan
nisam narucio plus iz neke vrste protesta, prvo kazu da cena ostaje ista a onda svuda u svetu cena se promeni za po 50ak eur...
drugo, ovi nasi iz mts-a podignu cene i sada je trebalo da platim kroz paket 100eur vise 7 plus od 6s plus prosle godine...
malo je falilo da uzmem 6s 16gb jer je najjeftinija varijanta ali su mi ovaj ip7 vec kaparisali za sledeci oktobar
drugo, ovi nasi iz mts-a podignu cene i sada je trebalo da platim kroz paket 100eur vise 7 plus od 6s plus prosle godine...
malo je falilo da uzmem 6s 16gb jer je najjeftinija varijanta ali su mi ovaj ip7 vec kaparisali za sledeci oktobar

Zato sledece godine ne menjaj. [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Baraba
iLuka, pa ti 6s plus menjaš za 7? Ne vidim tu matematiku nikako, ni običan 6s zameniti za 7. Meni samo 7 Plus ima neke poente za zamenu, a običan 7 i ne baš. Koja ti je razlika sa 6s na 7? Novo home dugme? Nove boje? Ajde nemoj da me zezaš. Uzmi htc 10 ko čovek, iz revolta. Ili nexus 6p imaš za keš nove 375e.
fannY, sledeće godine se baš menja, 10 godina od iphone, očekuje se neki razbijački model.
fannY, sledeće godine se baš menja, 10 godina od iphone, očekuje se neki razbijački model.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ili meni pošalji Lumiju 950 iz revolta.
I ako mogu da biram, da bude dual sim. 
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Prodao sam 6s plus, istice mi ugovor, kes nemam tako da ostaje samo 7ica kao izbor... Ovaj koji uzimam mi je za isti kes kao i prosli ugovor tj najjeftinija varijanta a i prodacu ga odmah u oktobru sledece godine jer sam i potencijalnog kupca savetovao sada pri izboru...
- Baraba
Da, ali sa 6s Plus na običan 7?! Obzirom da nije veličina u pitanju, jer Plus ne uzimaš iz revolta. Bolje onda ko čovek ponovo Plus, i Plus ćeš prodati sledeće godine... Logičnije.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pa ono kad pogledas, nema nekog velikog razloga da predjes ni sa s6 na s7, ni sa note 4 na note 5,pa ljudi menjaju. To se zove "izgustiranje". [emoji4]
Kupac nece veliki a ja ne bih nosio opet 6s plus... 7 plus ne dolazi u obzir...
ljudi moji, ovo je cirkus 
u cetvrtak - 3 informacije razlicite, u ponedeljak jos jedna drugacija od svih prethodnih, u sredu jos jedna nema veze sa vezom i sada, pre pola sata - najnovija koju kao da sam dobio od neke kompanije koja nije u istoj zemlji kao ova prva koju sam zvao vec 5 puta...
paralelno sa tim, sve vreme govore da cu biti obavesten kad bude ovo pa ono itd itd, naravno - niko me nije zvao ni jednom...
i posle, sto si bezobrazan i potezes veze za sve zivo...?!

u cetvrtak - 3 informacije razlicite, u ponedeljak jos jedna drugacija od svih prethodnih, u sredu jos jedna nema veze sa vezom i sada, pre pola sata - najnovija koju kao da sam dobio od neke kompanije koja nije u istoj zemlji kao ova prva koju sam zvao vec 5 puta...
paralelno sa tim, sve vreme govore da cu biti obavesten kad bude ovo pa ono itd itd, naravno - niko me nije zvao ni jednom...
i posle, sto si bezobrazan i potezes veze za sve zivo...?!
- Baraba
Rekao sam tiBaraba napisao:Nema pravila. Ako imaju na stanju šalju odmah, ako nemaju čekaš, pa zoveš, pa čekaš, pa ponude nešto levo ili istu telefon ali u drugoj boji.

Iz revolta uzmi nešto drugo

Haha, uporan si da me preobratis
znas da smo probali zajedno ali da nije islo 

- Baraba
HTC 10 uzmi i nema vraćanja na apple, može i Nexus 6P za dosta manje love i lepo sve upakovano sa ekstra kamerom i stereo zvučnicima.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
imam postpaid paket na ovoj mrezi i normalno besplatne min i poruke.Da li ce mi povecati racun tj naplatiti poruke ako ih saljem u EU na broj operatera te mreze ili cu trositi one besplatne?