Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

VeNoM, ima ovde nesto o tome.

http://forum.telenor.rs/viewtopic.php?f=20&t=4420

Nije lose, ja sam probao, mozes da aktiviras dodatke, pogledas koji ti je profil, kad istice kredit...

Pohvala od mene

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mezzano i sve je to za dz a?lepo lepo 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Je, je... za dz. :wink:

Da nekad i Telenor nesto za dzabe. :D :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Primio sam poruku na moj pri paid broj:

160 min za 80 din. Bonus minute koji vaze sedam dana,mozete da kupite neogranicen broj puta do23.1 .samo posaljite sms sa tekstom na 1616.

po meni smesna akcija zbog trajanja od samo sedam dana,ali dobro.

:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I ogranicena na mrezu. Opet ogranicenja, uslovljavanja i sl. Stvarno nema smisla.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

ko ima neku zvanicnu potrvdu ove promocije?
Meni ipak dobro zvuci 0.5 din. min bez uspostave veze

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Imam ja, i ja sam dobio poruku, 160 min u mrezi za 80 din. Dobio sam je jos juche uveche.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Laki024 »

ewo ja probao, i dobio nazad odgovor da ova usluga nije na raspolaganju :o :x . ccc ............. :shock:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Zato sam napustio Telenor 8)
imaju lepih ponudi ali uvek ograničavajuće do bola... kao dečija igra su, stvarno, brže prođe nego što je završeno... Zar nije malo što u telenor mreži pa još i par dana... Pobogu stvrano su :shock: :o :blinky:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa kad im se moze da prave ovce od naroda, rade sta hoce, prakticno se sprdaju sa svima nama korisnicima a sve to jer imaju debelu zaledjinu tj RATEL koji ih drzi kao malo vode na dlanu. Mislis da bi ogranicavali tako akcije na 7 dana ili samo u okviru mreze? Ili ono sto Vip radi sa 1000din, 1000sms i 1000mms u okviru mreze. Ili ono sto Telekom radi, cas je takav paket pa se predomisle i kazu da je promocija, pa skrate period za koji vazi promocija. Ni na pamet im ne bi palo nego bi grebali i rukama i nogama za svakog od nas... Ovo je samo jos jedna velika sramota za nas kao korisnike bez obzira na operatera cije usluge koristimo.

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Laki024 »

Ewo upravo sam ubacio drugu telenor karticu , bas da vidim da li cu dobiti na njoj poruku za besplatne minute...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Lepo si rekao Azimuth. RATEL je glavni krivac sto je ovakvo stanje u oblasti telekomunikacija. Umesto da se bore za korisnike, oni stite operatere.

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Ja sam dobio takvu poruku, ali samo sto meni nude 600min za 300din

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sta je ovo pijaca,daj kolko das! komedija. :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ja ništa nisam dobio za divno čudo :?
Nokia Lumia 630

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ciljane (takozvane "Snajper") kampanje ... nije prvi put da Telenor tako nešto radi ... i po mom mišljenju, mnogo bolja varijanta i za korisnike, i za Telenor. Zašto?

- Kampanja X, jednostavna i jasna, napravljena tako da može lako da se iskomunicira preko medija, a ponuda je posledično takva (jer gađaš SVE) da odgovara svima po malo i nikome potpuno. Oglašavaš je, trošiš pare na reklame a znaš, pošto je kampanja pravljena za "svakog i nikog", da ćeš privući tek 5-10% ciljane populacije.

- Kampanja Y, napravljena od Z "mini kampanja", koje su različite i skrojene za svaku grupu posebno (neko dobije 160 za 80, neko 600 za 300) i koje daleko bolje "gađaju" ciljane korisnike. Ne oglašavaš je, samo pošalješ SMS (ne košta te ništa), potrošiš mnogo manje para, a ponudiš svakome ono što po nekoj kalkulaciji proceniš da je dobra ponuda.

Mnogo manje para, a mnogo veća korist i za korisnika (oni koji su "bolji" korisnici sigurno dobijaju bolje ponude), i za Telenor (ušteda na reklamama, a sigurno veći "odziv").

Capiche?
Samsung Omnia HD 8GB

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Laki024 »

@ jorgovan

To je sve ok , ali meni ni na jednu od dve telenor kartice nisu poslali nista.
Oduvek izbegavam da koristim telenor prepaid, zbog toga sto su najskuplji, pa ih oristim svake prestupnne godine kada se sete da naprave neki normalnu preomociju.

Uff smorili su me...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Laki024, zato nista nisi ni dobio. ova kampanja je radjena prema prosecima trosenja u prethodnom periodu i veoma je velika verovatnoca da ce dosta njih uplatiti ono sto im je ponudjeno jer bas to i koriste. po mom misljenju odlican potez, jednostavan a opet toliko napredan i promisljen
::luv phonez::

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

djoxie, donekle si u pravu ali samo kad ne bi bilo tog ogranicenja na pozive iskljucivo unutar mreze i na trajanje od 7 dana. Razmisljaju kao da su jedini provajder, isto kao i Vip, e to je ono sto mi se ni najmanje ne svidja. Ne znam zasto tako razmisljaju, kao da oni placaju nesto drugom provajderu ako njihov korisnik zove tog nekog drugog, deblno skroz, ogranicavaju korisnike u nadi da ce privuci jos nekoga da kupi karticu kako bi mogli za sitne novce da pricaju... Smesna promocija ako se tako uopste i moze nazvati jer ne vazi za sve korisnike nego samo za nekolicinu...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Teoretski svi bismo trebali da imamo sve tri kartice i onda bismo mgli da ispratimo sve promocije, a mnogi nemaju nameru da se zezaju s tim, nego najčešće ne iskoriste ni one povoljnosti koje mogu. Kad bi barem pola mog društva imalo i 063 kartice (da eventualno imam koga da zovem) onda bi ova akcija imala smisla, ovako nema (u mom slučaju). I ovako me većina gleda ko kretena što nosim 2 telefona. Zato jedino MIX i PRENESI ( i kako li već ono zove VIPova postpaid tarifa) imaju nekog smisla, a ove ostale su recidivi prošlosti ali se jako isplate operateru jer korisnicima deluje kao da su dosta minuta dobili a ograničeni su, a operater nema skoro nikakve troškove za pozive u mreži. Zato se priključujem kometatorima koji su akciju prokomentarisali sa :angry:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori