MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

a da vi niste malo promasili temu?

Ajde za primer i ja u Sloveniji 1024/256 kosta oko 25-30 eura,4/512 38e i 10/768 46 na adsl-u dok optika 60/60 je 70 eura.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

djape48, nije to uospte lozenje na povrsne stvari, nego na sustinske. Jer meni nije svejedno da li cu sa tvojih 256 da skidam film par sati, ili sa mojih 1536 sat i 12 min. Usput, osim sto skidam, zelim minimalan ping, kojina srecu uspevam da imam, a hocu i vishe servisa pokrenutih istovremeno. Cak i na brzini 1536 Skype sa kamerom ume da secka, a ja to jako ne volim. A pored istog nije nista drugo ukljucheno. E zelim japanski Internet, i japansku mobilnu telefoniju, i zelim sve svetske tekovine i ovde u nashoj Srbiji. Ako je to greh sto ne zelim da idem odavde, ali zelim svet ovde, evo, spalite me na lomachi.
I bolje biti simpatichan smarach, nego smarajuci kontrash.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Svaka ti je Njegoševa ^^ 8)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

miodrage napisao:.... E zelim japanski Internet, i japansku mobilnu telefoniju, i zelim sve svetske tekovine i ovde u nashoj Srbiji. Ako je to greh sto ne zelim da idem odavde, ali zelim svet ovde, evo, spalite me na lomachi....
Eh problem nije u lepim željama, zbog kojih nikoga, pa ni tebe ( :P ), ne treba spaljivati na lomači....
Problem je što zemlja SRB i njeni žitelji nisu kao sav normalna svet a još manje kao Japanci, kada budemo bili na nivou sa svetom prema poslu, obavezama, ponašanju i svemu ostalom (naravno ovo se odnosi na apsolutnu većinu a ne na par svetlih primera koji potvrđuju pravilo) onda će i sve ostalo biti na tom nivou...
JBGa realno gledajući mi nismo svet (još manje Japan) a dok postanemo :unsure:

Znaš onu varijantu "EU? Ne hvala!!!" e pa to podrazumeva i "EU usluge? Ne, hvala!!!"....

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Ne treba ići u tu famoznu EU pod cijenu da naz ponize i uzmu nam identitet. Ne može. Jedina smo država na svijetu koja je predala svog predsjednika nekome. :disgust:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

Pa ne kažem ja da moramo bilo šta .....
Stvar izbora.
Ali zato uživamo u netu puž varijanta i sličnim novim tehnološkim prodorima...
Ne može i jare i pare .... sem kod Vip-a ...... a i to samo na reklami....

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Fennnnnomennnalni R310 (ili kako već) sa radiom (čudo tehnike) uz nevjerovatnu cijenu od 1 dinar (i to ako plaćaamo 3000 mjesečno) :lol: :lol: :lol:

A što se tiče (s)puž neta, ne moramo biti u EU da imamo brži net, nisam siguran da je pomenuti Japan u EU. :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Jeste, samo je Japan 20 godina ispred Evrope, i ispred celog sveta. Ne znam koliko ko prati ono trziste, ali sta NTT DoCoMo nudi, to su vec perverzije, neke stvari mi cak nisu ni jasne.
Daddy Yankee, delujes kao razuman covek, zasto bi gubili nacionalni identitet ulaskom u Evropu? Jel' ga iko od zemalja clanica izgubio? Pa to je Evropska unija, a ne Srbija, iako bi neki voleli da je tako, ali nije. Previshe smo mi mala i beznacajna zemlja hteli mi to da prihvatimo ili ne.
Jeste mozemo da se bijemo sa celim svetom, da radimo za 1 evro mesechno, i da se borimo za goli opstanak (to smo vec imali '93 i ja se u to vreme ne bih vracao ni po koju cenu). A sa druge strane, mozemo da budemo to sto jesmo, malo dodushe modifikovani da se tako izrazim, odnosno umiveni, ocesljani, obrijani, pristojni, radni, vredni, da privredjujemo za nashu drzavu, i da lepo svi zivimo, pod okriljem Evrope.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Ako ta Evropa traži da blagoslovimo to što su nam oteli dio naše zemlje, i to ne koji dio, i ako nam traže još neke stvari koje ne prihvata 90+% stanovništva da bi smo ušli u tu uniju... da to nije malo preskupo? Ne kažem da neće biti mnogo bolje kad formalno uđemo u EU, daleko od toga...

BTW: odosmo u žešći offtopic...

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Ma svi bi hteli u EU, a pogledajte ovo. Ljudi nemaju najosnovnije kulture da se ne mesaju tamo gde im nije mesto. Sta hocete, da pretvorite ovu temu u politicku raspravu? Imate IT forume pa tamo raspravljajte o internetu. miodrage, da li si sad mozda shvatio sustinu mog "kontraskog" stava?
w810 + 8GB

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

djape48, ja bar nisam.
I molim vas izbrišite post o brzini i ceni japanskog neta,počeću da plačem!! :cry:
Nokia C6

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Sto se tice interneta da li u Srbiji kamenologiji ili Japanu Svemiru tu nema sta da se prica dok mi ovo dostignemo proci ce dobrih 10-15 Godina a tada ce i te nase brzine biti opet smesne..... (tako da ulazimo u zacarani krug koji se tesko ili nikada nemoze prekinuti) Kada je u pitanju tehnologija

Nadam se da ce MTS nekog lepog dana umesto one promocije
* Surf Light
* Surf Easy
* Surf Classic
* Surf Pro
Jednog lepog dana moci da procitam Flat Rate za mobilne i laptopove,dostupno svude gde ima signala a ne samo 3G mreze....
I paket pricajte neograniceno na svim mrezama u fiksnoj i mobilnoj telefoniji za fiksnu cenu....
A kada budu uveli ovo gde bi mi bio kraj??????

Pozz svima na forumu

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

djape48, ne razumem i dalje cemu sve to vodi? Pa sam si rekao da ljudi nemaju najosnovnije kulture da se ne meshaju gde im nije mesto, pa se ti ubacujes sa svojim nekim anti-protivnim stavovima. Internet na mobilnim telefonima je svuda u svetu svakodnevica. Samo je kod nas jos u nivou Svetog Pisma.
mile500, nece proci 10-15 godina, proci ce mnogo manje, ali se slazem da ce u pomenutom Japanu sve i dalje da bude space technology u odnosu na ovo ovde.

Ma potrebno je menjati mentalitet naroda, sto je nemoguc posao.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ljudi, sve ovo sto pisete, na poslednjih nekoliko stranica nema veze ni sa promocijama, niti sa mt:s-om. Stvarno ne znam kuda ovo vodi. Otvorite novu temu o ADSL-u, i ostalim internet vezama, pa tamo raspravljajte.

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

evo miodrage, ako ne mozes da razumes cemu sve to vodi procitaj lepo sta je mezzano napisao. Pozivam sve pametne ljude da ovaj moj post bude poslednji offtopic. Da vidimo kakav je ciji mentalitet
w810 + 8GB

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan

mile500 napisao: Jednog lepog dana moci da procitam Flat Rate za mobilne i laptopove,dostupno svude gde ima signala a ne samo 3G mreze....
Pa i ovo sada imaš svuda a ne sam gde ima 3G singala samo što ti je brzina adekvatno manja u zavisnosti od toga da li koristiš HSDPA, UMTS, EDGE ili GPRS....

Ja bih bio najsrećniji da konačno neko da Flat ali to su puste želje za sada.... sa druge strane 10 GB je sasvim dovoljno za mobilnu upotrebu Interneta naravno ovo i nije namenjeno da zameni pristup preko fiksnih linija, bilo ADSL bilo kablovskih ili čak i WiFi-a pa ga sa time i ne treba porediti...

što se tiče flat saobraćaja prema svim mrežama ..... što bismo se tu zaustavili neka daju i flat sa inostranstvom i free roming, sms, mms i sve ostalo ma neka daju sve free i neka se ukine plaćanje bilo kakvih troškova.... najbolje da pretplata za takve usluge bude 1 din :uhuh: :uhuh: Mada kada gledam Star Trek ne vidim da tamo bilo šta plaćaju

:lol:

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

covek se stvarno zapita sta rade moderatori na ovom forumu?? ova tema js iazgubila svaki smisao jer ljudi vec 5 strana smaraju o tome kakav je internet u japanu sloveniji i ne znam vec gde. sta me briga kako je tamo ako zivim u srbiji? a pogotov me nije briga da o tome citam u temi u kojoj ocekujem da vidim na jednom mestu novosti iz mts.
dosta vise stvarno

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Za one koji ne znaju, s obzirom da je tema otisla predaleko :uhuh: :uhuh: :uhuh:
trenutne promocije mt:s-a su :
POSTPAID:
MIX
- MMS - u pola cene
- GRPS - u pola cene (iako je sa tarifnim dodatkom i niže), nema smisla

BEL
- MMS - u pola cene
povećanje minuta u okviru mreže, navodim samo minute unutar mreže i povećanje broja poruka
Bel 50 -> XY
BEL 100 -> 90 min, 110 sms
BEL 150 -> 135 min, 165 sms
BEL 200 -> 180 min, 220 sms
BEL 400 -> 360 min, 440 sms

FRESH
- MMS - u pola cene
- cena mesečne pretplate niža za po 100 din za svaku tarifu

Za ostale pakete nisam sigran.

PREPAID:
- MMS - u pola cene
- F&F brojevi: 1din/min za sve tarifne profile

*neki detalj fali ali to je to od prilike 8)

Posto su moderatori zauzeti, molim vas da se drzite teme :smutny:

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

skeptichni chicha,
Meni nisu tako rekli kada sam ih zvao i kada sam otisao u MTS da pitam rekli su da to radi samo gde ima 3G mreze.....

Kao drugo 10GB je dovoljno za one koji citaju mejlove i pregledavaju sajtove :lol: stvarno smesno. Ja sam izracunao kada bi ja koristio internet preko MTS-a cak da uzmemo u obzir da radi svuda gde ima signala kao sto koristim internet na kablovskoj koji placam 1390 din mesecno,meni bi mesecni racun dolazio sa pdv-om u rasponu od 1-2 miliona dinara......

Sto se tice da nemoze da se uporedi sa ADSL-om Kablovskom i Wifi-a to je tacno,jer signal mobilne telefonije pokriva 90% Srbije i imas ga skoro svuda tako da te boli uvo gde god da si (skoro)......

A to za roming mislim da je nestvarno pre ce da se desi da uvedu flat nego to sto pricas za roming,mada i ja bi to voleo ali sam svato da su to stvarno u pravom smislu puste zelje.....

mp3mp3,mislim da propustas pojentu toliko paketa toliko opcija,meni se cini da je to u fazonu evo ti sve i svasta amo ne ono sto stvarno ima vrednost,dovoljno je sdamo da uvedu jedan paket koji moze da zameni sve ostale i da tu zavrse celu pricu sa gomilom nepotebnih i beskorisnih paketa....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ja sam nesto rachunao, ja stvarno zloupotrebljavam Internet, ali mislim da je 10 GB sasvim dovoljno. Mislim stvarno nisam toliko sumanut da skidam filmove preko fona. A za obichan surf (tu i tamo kad mi treba), plus za pojedine programe bi ovo trebalo da je i vishe nego dovoljno.

Odgovori