MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: MTS novosti

Post od Joxy »

znemanja napisao:Ne mogu da se iskajem što prošle godine nisam potpisao aneks za Mix XL na tri godine. Tada sam uspeo da 6 meseci pre isteka ugovora izbokusujem da potpišem aneks za Mix XL na godinu dana, pre stupanja na snagu novih tarifnih paketa. Oni mi nudili na dve godine, a ja se pravio pametan tražio i insistirao na samo jednoj godini, misleći da će biti nešto bolje kroz godinu dana, oh kako se silno prevarih :( :(

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Sreca pa ja potpisah na 2 godine. [emoji23]
Do tada sam uglavnom praktikovao na godinu dana da potpisujem, i onda resih zbog ove promocije, za svaki slucaj neka budu 2. I ja vidim da sam se prevario, trebalo je potpisati na 3. [emoji1787]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

^Budi srećan što si na dve godine, da sam imao pameti prošle godine i da sam potpisao na tri godine, sada ne bih imao ovaj problem. Kada pogledaš ponude svih operatera ne postoji paket do 2000 din za ljude kojima treba dosta neta. Čak je i u Soko tarifi net smanjen sa 1000GB na 100GB.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Na 3 godine nisi mogao potpisati sa tom promocijom bez uzimanja uređaja...
Elem, ne vredi ništa sa njima pregovarati i dogovarati dok ne istekne UO. Pisao sam već, iako mi je stigao SMS mesec dana pre istek UO, nisu mi ponudili ništa osim u tom trenutku aktuelne promocije. Posle podnetog zahteva za prenos su me zvali i tada sam dobio ono što mi odgovara.
Bilo kako bilo, ako neko ima volje i želi da pokuša da izvuče nešto dok mu ne istekne UO, to može da uradi putem 2 mejla i 1 telefona. Na ovom broju se nalazi služba koja je zadužena za nas posebne slučajeve :D
Mejl adrese su
mailto:mtsinfo@telekom.rs
mailto:mtsinfo@mts.rs
064733

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

^Jesi li ih kontaktirao pre podnošenja zahteva ili si odmah podneo zahtev, pa oni tebe zvali sa ponudom?

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

znemanja napisao:^Budi srećan što si na dve godine, da sam imao pameti prošle godine i da sam potpisao na tri godine, sada ne bih imao ovaj problem. Kada pogledaš ponude svih operatera ne postoji paket do 2000 din za ljude kojima treba dosta neta. Čak je i u Soko tarifi net smanjen sa 1000GB na 100GB.

I to sto sto kazes. [emoji23]
U principu tih 100GB (tacnije 105GB u mom slucaju) je maltene kao da imas neo net sto se mene tice, jer nikada nisam uspeo da potrosim sve.
Azimuth napisao:Na 3 godine nisi mogao potpisati sa tom promocijom bez uzimanja uređaja...
Elem, ne vredi ništa sa njima pregovarati i dogovarati dok ne istekne UO. Pisao sam već, iako mi je stigao SMS mesec dana pre istek UO, nisu mi ponudili ništa osim u tom trenutku aktuelne promocije. Posle podnetog zahteva za prenos su me zvali i tada sam dobio ono što mi odgovara.
Bilo kako bilo, ako neko ima volje i želi da pokuša da izvuče nešto dok mu ne istekne UO, to može da uradi putem 2 mejla i 1 telefona. Na ovom broju se nalazi služba koja je zadužena za nas posebne slučajeve :D
Mejl adrese su
mailto:mtsinfo@telekom.rs
mailto:mtsinfo@mts.rs
064733
Ovo za ugovor na 3 godine, nisam znao da se morao uzeti uredjaj, tj potpuno sam zaboravio na to. Tako da je ovih 2 god max sto se moglo dobiti na taj nacin. [emoji3]
Hvala za informacije. Predlazem da se ovaj post uvrsti u prvi. [emoji4]

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

znemanja napisao:^Jesi li ih kontaktirao pre podnošenja zahteva ili si odmah podneo zahtev, pa oni tebe zvali sa ponudom?

Prvo sam im pisao, zvali me i ponudili ono standardno. Kad mi je istekla UO, podneo sam zahtev pa su me zvali sa ovog 064733 i onda mi dali ono što sam i tražio, Omorika 2 paket po ceni Omorika 1 (1099din) + 2 meseca za 1din.
Jedino nisam provalio da li je njihova greška ili ja nisam dobro razumeo, ali pored interneta za aplikacije, dobio sam i po 8GB neta za sve ostalo. Mislio sam da uz tadašnji Omorika 2 ide po 7GB, ali eto, meni daju već 2. mesec po 8GB.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne pregovarajte sa njima nista pre nego sto postane slobodan agent. Tek nakon toga mozete da diktirate uslove. To sam i ovom ortaku savetovao, on prihvatio i poneo se kako sam mu i rekao... Njegov uslov je bio da dobije minimum 6 GB neta, neo minute i poruke, i da ga cena ne izadje preko 1500 din. Dobio je dosta bolju ponudu i ne zali se.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Azimuth napisao:Prvo sam im pisao, zvali me i ponudili ono standardno. Kad mi je istekla UO, podneo sam zahtev pa su me zvali sa ovog 064733 i onda mi dali ono što sam i tražio, Omorika 2 paket po ceni Omorika 1 (1099din) + 2 meseca za 1din.
Jedino nisam provalio da li je njihova greška ili ja nisam dobro razumeo, ali pored interneta za aplikacije, dobio sam i po 8GB neta za sve ostalo. Mislio sam da uz tadašnji Omorika 2 ide po 7GB, ali eto, meni daju već 2. mesec po 8GB.
Ok, hvala ti. Primeniću isti metod. Do sada nisam nikada morao da podnosim zahtev za prenos broja da bi izašli sa nekom ponudom. Samo mi još reci, kada podneseš zahtev za prenos, a oni te pozovu, ne postigne se dogovor, ako želim da odustanem od prenosa broja, da li je to moguće i jel' ima neki rok?

Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Koliko znam, nema roka. Dogovarate, ako se dogovorite onda oni stopiraju prenos, a ako se ne dogovorite onda puštaju broj. Neka me neko ispravi ako grešim.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Azimuth napisao:Omorika 2 paket po ceni Omorika 1 (1099din) + 2 meseca za 1din.
Da li si ugovor obnovio online tj preko portala? U tom slucaju se dobija dodatnih 1GB neta tokom cele UO, vazi za Soko, Omorika 1 i Omorika 2 tarife.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Azimuth napisao:Koliko znam, nema roka. Dogovarate, ako se dogovorite onda oni stopiraju prenos, a ako se ne dogovorite onda puštaju broj. Neka me neko ispravi ako grešim.
Tako je, podnošenjem zahteva proces postaje nepovratan.

Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Joxy napisao:Da li si ugovor obnovio online tj preko portala? U tom slucaju se dobija dodatnih 1GB neta tokom cele UO, vazi za Soko, Omorika 1 i Omorika 2 tarife.
Potpisao u poslovnici. Jedino ako oni to pregovaranje preko telefona ne vode kao online sklapanje ugovora.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Moguce da je tako. Nesto ne verujem da im se potkrala greska koja ide u prilog korisniku. [emoji23]

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
:: Apple Iphone XS
:: Apple Iphone 6s

Post od blackwhite »

Pozdrav..da li neko zna da li su u MTSu zakljucani Iphone xs telefoni?oni kazu da jesu,korisnici neki kazu da nisu,i da ne mogu ,jer imaju eSim...da li neko ima iskustva? :?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Svaki IP koji sam imao je bio iz mts i svi su bi zaključani. Devojka ima iP X iz mts-a takođe je zaključan. Mislim da je svaki iP od operatera zakjučan na tu mrežu.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Što se MTSa tiče, ono je sramota, kad preračunaš koliko naplate taj telefon, skuplji bude nego bez ugovora, a onda još i zaključan. Pa onda bolje ako se može u nekoj prodavnici na rate.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

blackwhite, koliko sam ja cuo, Xs Max navodno nije zakljucan, za Xs nemam tacnu info. Naravno ovo sve treba proveriti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Mislim da mi se mts ruga pred sam kraj ugovorne obaveze, pokazuje mi duplirane GB, 208 GB umesto 104 GB.
Jel' se još nekom dešava ovo sa mts centar app?

Slika

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Provociraju te namerno. [emoji23]
Meni app normalno radi.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Onaj fazon, namerno pred kraj da vidim šta gubim :)
Poslao sam im mail gde sam obrazložio šta želim, naravno tražio sam 100GB tokom cele ugovorne obavze, ali sam siguran da mi to neće dati, a ovo je samo provokacija :)

Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk

Odgovori